Jump to content

MC Thunder 2

Član foruma
  • Posts

    5,944
  • Joined

  • Last visited

About MC Thunder 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MC Thunder 2's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.8k

Reputation

  1. Svi smo gledali The Hustle, a Ant Man nije toliko dobar glumac da bas odigra lika totalno suprotnog sebi 😁
  2. Treba ipak da se poklopi dosta stvari za to. Pre svega dzinovski iskorak vecine klinaca, da Alpi nivo igre odrzi makar 3/4 rs-a. A onda da se makar 2 ekipe sa Zapada raspadnu tokom sezone. Ne zaboravi da se vraca kompletan Memfis, SAS ce nagaziti mnoge, a vec imamo 10 ekipa po igrackom kvalitetu ispred Hjustona. Daj makar plej in neki sa potencijalnim hca, pa je i to nesto.
  3. Udoka je sa onakvim rokecima izasao na .500. Prilicno impresivno ako mene pitas.
  4. Ham (kao i svaki naredni hc Lejkersa) je tu za klasican scapegoatizam. Zna se ko je pravi hc Lejkersa. Njemu na dušu sve.
  5. Koliko je Denver ozbiljan kandidat za ripit ce nocas pokazati to na koji nacin i koliko motivisani ce izaci na teren. Lejkersi i AD ce goreti od zelje da ih ugaze.
  6. Prica/poenta je da dominira UPRKOS masti (koja ga ne ometa) a ne ZBOG. Ja ne znam sta i gde se to gubi u prevodu, a svi pisemo istim jezikom.
  7. Drugar, masis zicer. Niko ne kaze da trebaju forsirati nezdravu ishranu i junk food. Vec da ako su dosli u situaciju da trenutno nisu na optimalnoj kilazi, opet ih to nece usporiti kondiciono, niti igracki. Nzm jel iko zapazio, ali Jokic je takodje ponovo vise debeo nego sto nije. I ne izlazi iz igre, niti se bori za vazduh.
  8. Eto, a ovog puta cak nema EL plejof Partizana da se okrivi za cekanje 😁
  9. Sto se monstruoznih (pure muscle) fizikalija tice. Admiral, Poštar, Dvajatela.
  10. Mozda. Ali kada mi neko napise da sam ostavio najgluplji post u istoriji foruma na ovu temu, pa ga Luka momentalno demantuje....mozda imam prece pravo da ponovim svoj stav. Da ponovim: i ja smatram da na dugorocnom/karijernom nivou, taj tip igraca ce imati posledice usled konstantnog viska kg. Ali na nivou doigravanja, pa i cele (single) sezone, ne. Narocito ako mu tezina ne limitira eksplozivnost.
  11. Sinoc je opet pokazao da mu visak kg nsta ne smeta za brzinu, igru, kondiciju...but what do i know, ovde ipak ima top strucnjaka 😆
  12. Nesto imam dojam da Nikolu zabole uvo da skrene paznju braći na ponašanje.
  13. Rasterati sve domace osim Alekse. Koliko god puta da se to ponovi, malo je.
  14. Predvidjam Rajakovic ispizdeo tretman za Denver u G3, ako zatreba.
×
×
  • Create New...