Jump to content

bodo

Član foruma
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bodo last won the day on January 19

bodo had the most liked content!

Community Reputation

170 Excellent

About bodo

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Čak ćemo i dobiti drugo poluvreme
 2. Stvarno nije lako bit navijač Zvezde u zadnje vrijeme. Treba imati baš konjske živce i progutati sve ovo. Ponekad se pitam šta mi to sve treba u životu.
 3. Meni je Efes najveće razočarenje dosadašnjeg dijela EL. A opet rutinirali su nas u Bg sa osam igrača , Moerman nam sam dao tri ili četiri trojke a i tradicionalno gubimo tamo. Neka se bar momci pošibaju sa srcem pa šta bude bude. Tek se nismo nadali pobedi u Madridu pa eto ipak se desila. Možda se ponovi opet nešto slično.
 4. The King bez milosti prema bivšima. " Prva ljubav se ne zaboravlja" 😁
 5. škužaj sad sam vidio da je @Miki28 postavio post
 6. I ja sam malo a sad gledam Kojote i Golden Knights
 7. I ti pratiš hokej, u stvari nfl packerse i buccaneerse
 8. Hvala Uini a dvoje su zahvaljujući ovome došli po prvu put na moju IL
 9. @sunset rubdown evo ako nađeš vremena pogledaj si https://youtu.be/I_J-FKEAe2k
 10. vidim ja da ti isto spadaš u skupinu koji bi trebali malo preispitat svoju objektivnost. Ili bez uvrede nabavi bolje naočale
 11. Ali barem priznaj onda da su koraci bili kao što si se silno raspisao o mlataranju laktovima Bookera za jučer. Gdje ti je objektivnost. A kad je Beron dao koš iz koraka onda si imao štošta toga za reći.
 12. ma sve čisto ko suza i sukladno pravilima. perke mi smo glupi i ne se kapimo u basket i tumačenje pravila.
 13. Evo od mene samo još ovo na tu temu. Kao prvo tko može tvrditi da Phoenix ne bi napravio nakon tih potencijalnih +5 još neku seriju pa otišao na recimo plus 8 pa ni ne bi došlo do produžetka a samim tim ni do povrede Bookera. Možemo i tako gledati na to. Kao što rekoh u uvodu sjajan meč , pravi Nbaovski ali ipak ovakva kontroverzna odluka baca sjenu na sve to skupa. Da se razumimo i da je obrnute situacija bila ja bih stajao iza svojih stavova i tvrdio isto. Denver je odlična ekipa i ovo je bio meč dostojan derbija večeri ali u meni ipak ostaje ona dilema a šta bi bilo da je odluka bila drugač
 14. Pa kako uspijevaš prvo vidit lakat a zatim defanzivni faul na ovoj usporenoj snimci. Će biti da sam ja malo ili malo više bias ali pored mojih živih oči ja to ni uz najbolju volju nisam uspio.
×
×
 • Create New...