Jump to content

bodo

Član foruma
  • Posts

    4,843
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

bodo last won the day on February 2

bodo had the most liked content!

About bodo

  • Birthday 02/05/1970

Recent Profile Visitors

5,604 profile views

bodo's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

5.5k

Reputation

  1. bodo

    NBA 2023-24

    Jokić ušao u Dončić mode. Svaku odluku komentira.
  2. bodo

    NBA 2023-24

    Ruku na srce i Phoenix je konačno odigrao malo bolju obranu pa, stoga i dosta contested šuteva. No to im je i bio emphasis zadnje mečeva. Obrana linije za tri s obzirom da su ih unakazili sa tri Bucksi i Celticsi. A i Sochan iz Spursa im je presudio pre dve noći šutom za tri iako je pre toga imao 0/6. Ovaj put je Denver loše branio liniju za tri s obzirom da je primio dosta otvorenih trojki.
  3. bodo

    NBA 2023-24

    Jest vala. Uzeli su ih 40 a dali 10, 9 više od proseka gde samo LAL uzimaju manje od njih. Phoenix je na 26. mestu sa 32 uzeta šuta za tri. Noćas su šutirali 16/33. Znači samo jedan šut više od proseka. Moguće je da je ovo meč u kojem je Denver uzeo najviše šuteva za 3 u ovoj sezoni no taj bi podatak trebalo proveriti pre.
  4. bodo

    NBA 2023-24

    Srećom da ne idem u kladionice jer kad god bi se kladio na njih ili kontra njih ja bih izgubio. Eto toliko su nepredvidljivi. Dva dana pre izgube od SAS a noćas odigraju meč u kojem je Denver bio u vodstvu cirka minut i po ( 10 sekundi su proveli u vodstvu, provereno) . I tako od početka sezone. Od sjaja do očaja. Ovaj tim je velika misterija.
  5. bodo

    NBA 2023-24

    Bez Nurkića sa šutom Book i Beala koji je igrao sa povredom kombinirano 8/28. Nije loše. Dominacija u skoku. U stvari u svemu osim u ukradenim loptama i poenima nakon izgubljenih lopti.
  6. bodo

    NBA 2023-24

    Jel vas dobio tko u Denveru 2x iz zapadne konferencije. Serija nama ove sezone.
  7. Kamo sreće da je istina. Možda je ovo i najbolji timing za oboje. Ima još dosta toga Marko da ponudi klubu. Još ako bi to impliciralo i povratak Kalinića onda sreći nikad kraja.
  8. da skratimo priču. Od stranaca koji su ove sezone igrali kod nas ili još igraju prolaznu ocenu zaslužeju samo Bolomboy i Yago. za Thompkinsa ostaje tek se vidi ako uopšte i zaigra za nas. realno, sa čime smo i mogli postići više (u EL) kad je ovo otužna istina.
  9. A šta reći za sezonu kad ti u doselekciji u važnom momentu sezone dovodiš nekošarkaša i još prethodno govoriš o tome kako će taj dotični igrač donijeti instant kvalitet ili se neće niti dovoditi. Ja se sad ozbiljno pitam o kompetenciji pojedinaca zaposlenih u našem klubu.
  10. Niti ja nisam nešto impresioniran Rokasom. Mislim da možemo mi naći dosta bolje rešenje na toj poziciji kad se i ako se uredi situacija u i oko kluba.
  11. Ako sam ja dobro shvatio zebra je životinja koju nije moguće ukrotiti pa je sebe vjerovatno uvrstio među njih a ovo ostalo je sve suprotno od toga.
  12. E kad bi Neda imao ovakve utakmice u konntinuitetu.
  13. Ma zalutao čovek u ovaj sport.
×
×
  • Create New...