Jump to content

Avodžobi

Član foruma
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Avodžobi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

281

Reputation

  1. Avodžobi

    Tata

    U slucaju pobede Zvezde, ocekujemo brojanje praznih sedista u VIP lozi.
  2. Poslednja 2 dana sam propustio zbog pucanja slepog creva, vraćam se sa nikad više vremena za fantazi : )
  3. Kakva tragedija od utakmice, kao neki All Star gde se pokusavaju samo najgori potezi, neki All Worst, Jezerasi izgledaju kao losa sala.
  4. Meni je utisak ove večeri Braun iz Denvera. Opasan ubod vec se sada vidi. Teski krvavokolenas, svaki contender bi dusu dao za jednog onakvog, a uz to nije uopste netalentovan pa da kazes da drlja kolena kako bi sakrio minuse u igri, ako sa ovim stavom i egom bude igrao u nastavku karijere, bice uzivanje gledati ga. Jokic jos nije ni u drugu brzinu presaltao, ako JM i MPJ budu zdravi, nebo je granica. Atlanta sa minimumom napora dobila Orlando, bukvalno se nisu ni oznojili, DJM pokazao kakav impact donosi, bukvalno dobili utakmicu na kartu njega, a on odigrao u najboljem slucaju prosecnu utakmicu, pogubio neke lopte, nije dizao neke suteve, nije preterano prodirao. Lovac iz Hawksa isto zaeban, samo da ga zdravlje posluzi.
  5. Avodžobi

    Tata

    Mora se srediti neka pobeda preko Bodiroge u EL. Za KLS ima ko da se pobrine, samo da se pojave ovaj put.
  6. Impulsivna igra tokom cele utakmice, vezu se 3 dobra pa 5 losih poteza, napadi dosta staticni, Adams i Ivanovic nekonkretni, bez ikakve ostrine. Stoji to da nam dva najbolja igraca nisu bila na raspolaganju (racunam i Vildozu) ali ono sinoc je bio zicer, PAO je isto igrao jako lose. Bojim se da ako izgubi Cedevitu i Baskoniju Vladimir leti naglavacke.
  7. Ako sam dobro ispratio, Alex uzima Rakete.
  8. Kontam da bih do 15.10. mogao da obradim jos 13ak ekipa, po jednu dnevno. Mozda tekstovi o ekipama u rebuild procesu ne budu pratili tempo ostalih, al jbg.
  9. Avodžobi

    Tata

    https://mztskopjeaerodrom.mk/uzhasniot-termin-za-partizan-e-direktiva-od-aba-koja-ne-mozhe-da-se-smeni/ Posumljeni se zaigrao.
  10. Pokricu ja i Pistonse, ako nema nekih vatrenih fanova istih.
  11. Kome i gde da posaljem na reviziju moj tekstic za ATL? Ostavio sam srce za pisacim stolom.
  12. Garuba bi svakako bio centralna figura hahaha, ali preferiram JaeSeana Tatea i Alperena. Naravno, prepustam dugogodisnjem fanu Raketa ako zeli, ja nemam nista protiv.
×
×
  • Create New...