Jump to content
Vox92.net Forum

AgroLaki

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  810
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,022 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa iskreno, to za USA uopste nije nesto uau. Ne znam kako im se isplati, al okay, Niksi su to, nije Krka iz Novoga Mesta.
 2. I ja sam to primetio i ume malo da nervira, koliko god da je WWII vrv najznacajniji dogadjaj u ljudskoj istoriji, ali moze slobodno i o necemu drugom da se snimi emisija, bila bi gledana, ako nista makar ljudi hoce da promene temu. Elem, solidna emisija sinoc, vidim da je unapred iznervirala faraona. Lepa zapazanja o tome kako Vucko danas projektuje i dokazuje sebe kao vodju navijaca, jer je svojevremeno bilo nebitan sipkas.
 3. Odakle bre pare Squarespaceu da sponzorise Niksije?
 4. Čitajući komšije, moglo bi se zaključiti da smo prošle godine osvojili KLS trokorakom Zagorca u poslednjoj sekundi. Sve liči na prošlu sezonu, mi više sreće u prebitnom kupu, oni osvojise sve nebitno. Na tri dobijene, uz novog bekap pleja i Stratosa, mi nema sta da trazimo, pogotovo jer smo ostali bez Redinga, a ovaj Angolic tesko da moze da udje u njegove patike.
 5. AgroLaki

  KKP 19/20 uživo

  Ajde Uroše, trojka za pobedu.
 6. AgroLaki

  KKP 19/20 uživo

  JeR javio neko "nashima" da Ćkofi nije više u Zvezdi?
 7. AgroLaki

  KKP 19/20 uživo

  Popice nam dusu sa bacanjima.
 8. Moz da kenjate o Stimcu non stop, al ko može njega u ABA da brani?
 9. S jedne strane promasena bacanja Cerovine, ali sa druge strane o Dzenkis je poklonio loptu pri izvodjenju, tako da na kraju Bili na kvalitet resio.
 10. Jbt ovaj Panter bas pripaljuje kao da je drugi minut.
 11. Kako šutira Lukas iza one najduže bele linije, hehehe... Ok izlazim sam...
 12. Preuzimanjem nekih suteva u zavrsnicama stvarno se da zakljuciti da je malisa i sam poverovao da ove sezone jeste dovoljno dobar za KKCZ koja nastupa u EL.
 13. Neverovatno mi je da je Neša pojeo sujetu i doveo bekap pleja pa će Panter onda vrv igrati samo trpača, što je efikasnije nego i da glumi organizatora. Kako li je samo objasnio Vesni i malom da mora da se vrati u FMP i da dolazi neko bolji na njegovo mesto.
×
×
 • Create New...