Jump to content

AgroLaki

Moderators
 • Content Count

  1,796
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,373 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vesara sa spremnim odgovorima kod Jovicevicke. Kako ogavna faca, odmah iza DJV.
 2. Uh, vidim da se svašta napisalo. Ovako ljudi, ovo nije klasična tema, nije politička tema, nije tema posvećena humoru, pa da se gađamo lošim humorom ili različitim političkim stavovima, koji ostaju, ... pa samo humor i stavovi. Ovo je tema o situaciji koja nas nije zadesila ravno 100 godina, o situaciji koje je odnela mnoge živote posredno ili neposredno. Prenosite samo informacije za koje mislite da su ispravne. Za ljude koji se ne slažu sa nekim izvorima, mapišite to pristojno, nemojte odmah napadati sagovornike. U redu je voditi diskusiju o ispravnim izvorima u
 3. Sta sam nasao u bespucima Youtuba... 😄
 4. Jedva sam pregurao taj ''duvadzije'' deo.
 5. Pa vidis da su pokusali da ubiju Velju Nevolju u Tivtu, ko zna sta se kuva.
 6. Svako ima licni izbor da li ce primiti ili ne vakcinu i koju, ali preterano je ''pljuvanje'' po vakcinama drugih proizvodjaca, bez obzira na rezime drzava u kojima su, jer je sigurno masa ljudi radila danonocno, ne samo kao radni zadatak ili moranje, vec i iz altruistickih pobuda, da sto pre stvore nesto sto moze da spase ljudske zivote.
 7. Onako laicki, 1/1 iste simptome je imala moja svastika koja je bila pozitivna. Jedino sto je njoj i krvna slika bila prilicno losa.
 8. Secam se valjda pretprosle sezone kad su SAC bili kontenderi za PO, povezu neke jace pobede i izgube u NYK. 😄 Nisam mnogo odgledao SAC ove sezone, nemam ni neku zelju, ne sto je otisao Boggy, nego sto se igra neka kosarka bez glave i repa. Ovaj Halibarti ce zameniti Bogdana u skoring delu, ima taj flouteric i poludistancu, ali kao sto je pominjao Chaos, ocajan izbacaj za 3, maltene sa zemlje kao da je Mark Gasol, nece biti pretnja osim iz spotupa. I dalje mislim da je onaj tim od pre 2 sezone na jednog Vajtsajda bio od Plejofa.
 9. @đubrivo. Mislili ste da cete lako protiv mladih momaka Sakramenta, posle par velikih pobeda?
 10. Rece AVko da Kine krece u masovnu imunizaciju tako da ne verujem da ce i kineske biti uopste.
 11. Moj pasenog duvani jako, spavao sa svastikom kad je dobila temperaturu, bili 14 dana zajedno u izolejshn, radio test iz krvi nema antitela. Od ostalih vesti, javila mi keva da se cale vakcinisao kineskom vakcinom, znaci stigli su punktovi i do malih mesta. Ima zakazanu revakcinaciju 12.02. pa se nadam da ce do tada ostati dovoljno doza, ali valjda i jedna moze nesto da pomogne. Keva nece jos da se vakcinise, ceka ako dobije pregled kod doktora da se konsultuje zbog lupusa, jer njoj nisu davali ni protiv sezonskog gripa.
 12. Pitati Vučića da nam iskešira dugove, isplatiti ljude, u Halu sportova smo se već vratili, krenuti od ABA 2 lige samo sa klincima "pa polako". Ne mogu više da gledam Zagorce, Dangubice, Jankovice i ostale polukosarkase.
×
×
 • Create New...