Jump to content

AgroLaki

Moderators
 • Content Count

  1,292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,707 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meni je i Medžik ispred Lebrona, mislim da bi kidao i u ovoj eri i pre bi oko njega gradio tim.
 2. Da vidim dal će ovo moći da prođe protiv Batlera i iskusne organizacije gde sedi Rajli. Naravno, ne treba otpisati Denver još, nije da LAL ima Džordana i Rodmana u timu.
 3. Nisam verovao da će mi se pojaviti ogavniji tim Lejkersa od Kobi+Šek kombinacije, koji se maksimalno fura od strane lige i sudija, kako bi se nadoknadio Džordanov odlazak, ALI pazi majku, tu su Lebron i AD. Šeka i Kobija nisam voleo, ali sam imao rispekt prema njima, imali su neki hustle, Lebron sve usiljeno, sve za medije i rejting, AD harizmatičan ko bukva.
 4. Kad se setim kad sam se lozio da je Teo bolji od Draganisa. 😕
 5. Da li bi Kavajo imao vece sanse za titulu da je jednostavno ostao u Torontu umesto ovo zbrzavanje sa Klipersima? Sto se tice Bostona, kako ocenjujete Kembica u POu, da li je malo pasivniji nego sto bi trebalo? Ko je uopste top dog u Keltima, da li im jasnija podela fali sada?
 6. Kao neka realnost mi govori da se Lebronu otvorilo kao nikada do sada, da mu se otvorilo vrhunski i na Istoku i na Zapadu i da ce easy da uzme prsten, ali posle svega ne znam sta da mislim. I Milvoki je trebalo da se proseta protiv MajEmija, ali eto vidis, i Dzimi se nesto pita.
 7. Hoce li AD dati prineti svoju zrtvu za tim i igrati centra? Jbg mnogo su odmorniji i iskusniji Lejkersi, ali Denver je na nekim krilima drogama.
 8. Legit je da smatraš da je ban Vjekoslavu pogrešan, ali širi skup moderacije koji je morao da prođe kroz njegovo pisanije smatra da nije i to je u suštini to. Skroz je opravdano i što je uini pitao , ali konstantno ''i dalje mi nije jasno'' koje prelazi u pravljenje spiska ko se od moderacije ''outovao'' da je fašista... pa nije ok. Osim ako ne smatraš da je isterao na čistac da u mod timu postoji ekipa fašista?
 9. Sve 5, ali šta ima da im se kaze bravo za max Jokari, pored toliko stručnjaka i analitike da ne vide koga imaju bilo bi samoubistvo. 😄
 10. Neverovatan show, bez ikakve vaznosti sto je Nikola iz Srbije pa da da ga hajpujemo zbog toga, vrhunski je bilo videti ovo od Denvera. Jos antipaticnija mi je ekipa Fejkersa od Klipana i mislim da je Kavaj imao vise sanse protiv Lebrona, ali Jokic i Marej su sad u naletu i treba im dati sansu. Da li ce se AD i u ovom slučaju žrtvovati da igra centra?
 11. Povećan minimalac, Momirović verovatno na aparatima. Sa druge strane, trebalo bi napraviti ozbiljnu analizu koliko će ovo koštati privredu u ovakvom momentu. Ja generalno nisam protiv minimalca, ali deluje mi da povećanje u ovakvom momentu govori samo o maksimalnom guranju rejtinga pred verovatno neke odluke koje će donositi i neke nove skorije izbore.
 12. AgroLaki

  US Open 2020.

  Kakav je to kvalitet tenisa bio kad svi kukate?
 13. @uini Što se zavere tiče, nadovezao sam se na moje prethodne postove sa @Klotzen om. Što se navođenja više sadržaja, u ovom slučaju, nekome je bilo jasno i bez citata, drugima su citati dovoljni, nekome ni komplet diskusije ne bi bile dovoljne, i to je skroz legitimno da nekome ne bude jasno, kao što na primer i meni je trebalo da iščitam baš dosta postova i uđem dublje u problematiku, posle koje lično nisam imao dvoumljenja. Smatram da je postavljeno sasvim dovoljno materijala da ljudima koji imalo pišu na Politici i društvu skrene pažnju, podseti na vođenje prethodni
 14. Ne uini, nije samo zbog toga, već i zbog podmetanja, insistiranja na završenoj diskusiji, flejmovanja, vređanja (na nacionalnoj osnovi) i tako još par stvari, koje je šira moderacija sagledala, izanalizirala i shodno tome donela navedenu odluku, koja će nekima biti jasna, nekima ne, neko će misliti sa je predugo, neko i da je prekratko, ali to je što je. Niti postoji zavera protiv Vjekoslava, niti neko ne želi da on više piše, napravio je neke prekršaje i to je to, nema neke filozofije, sem što smo sporo reagovali.
 15. @Klotzen Ono što mogu onako najkonciznije da ti iskreno kažem, a i svima, jesu dve stvari: Nikakve odluke ne donose se ''preko kolena'', pa zato se i nekad dosta čeka da se okupi većina modova, što je nekad i velika mana. Nikakve ''zavere'' ne postoje, odluka udaljiti nekog forumaša, pogotovo na dug rok ili trajno uvek se prebira bar još jednom.
×
×
 • Create New...