Jump to content

freethrow

Član foruma
 • Content Count

  2,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

freethrow last won the day on August 27 2020

freethrow had the most liked content!

Community Reputation

4,083 Excellent

About freethrow

 • Rank
  bot

Recent Profile Visitors

1,946 profile views
 1. Ali nije bila egal, meni je bilo baš primetno štekanje GSW u prvom poluvremenu, bez cimanja, da prođe vreme i da bude nerešeno...
 2. Simpa su Klipersi. Odlično zagrevanje za Feničane, razigrali smo Kjocu i Portera, ja zadovoljan...
 3. Bron je ušao u onaj deo karijere u kojem cepa 8 trica po meču...
 4. Teško će se Suns serija nastaviti nakon sledeće tri utakmice... Ali priznajem da sam jako radoznao kako će se peglati sa Bruklinom. Podsetnik da Kajri još uvek ne igra košarku. Izgleda da program baš i nije uspešan.
 5. Čestitke Portlandu. Ukoliko pobedimo LaC i Pho 2x onda je dobro stvarno.
 6. Sjajna je bila scena sa Džimijem Batlerom i Entonijem Edvardsom. Edvards ga je toliko fino generacijski iskulirao. Mislim da je besmisleno kritikovati LBJ ovde, šta god da su oni klinci dovikivali. On tu radi posao, a oni ga ometaju, kraj priče, kako i treba da bude. A on nema šta da priča sa publikom, već samo sa nadležnim organom odnosno sudijom. Ja znam da bi bilo zabavno da krene da se pičkara sa njima, da poleti i pokoji šamar ili tako nešto, ali to je kao da priželjkujemo basket duele između Kermita Vošingtona i Rudija Tomjanovića. Stop posto sam uz LBJ ovde, ovo je ipak 2021 a ne 1991..
 7. Ajoj. Niko ne kaže da je ovo što suci i sutkinje rade po NBA ispravno, dobro, pametno, pa čak ni potrebno. To se samo dešava, de fakto i de iure. Neki igrači ispaštaju zbog toga, nepravedno, neki pravedno, a neki nismo uopšte pogođeni. I sam video ukazuje na zbunjenost i nekonzistenciju sudija. Harden je veliki majstor nema šta, samo ga je poremetila ova ujdurma sa suđenjem.
 8. Fina analiza i objašnjenje propadanja Lilarda, Tatuma, Bookera i Hardena, mada za njega smo znali. Naravno, nije propadanje, ali im nikako ne prija.
 9. Verovatno najbolji meč JTA do sada: 6-6 iz igre, 6 skokova, 6 asistencija, paklena odbrana, 2 blokade, +21, Otto Porter 4-5 trice... Odlično složen tim za sada.
 10. Ne zezaj, pri tome ja te branim ovde, odnosno kinga. Jokić se zaštitio od opasnog i džukačkog udarca u koleno, pa još bočno. Ne smatram to ni kukavičkim ni džukačkim, ali svakako namernim. Okretanje leđa Morisa je džukačko svakako. Ovo jeste nameran lakat jer je lik jednostavno takav, gura se, ima ga, kabast je i naporan je, udara i sve što ide, a king je navikao na zaštitu evo već 20 godina, plus frustracija zbog slabo obavljenog skautinga sopstvene ekipe... godine, jbg, razumem ga. Nije ga ubio, nije mu naneo strašnu povredu. Da se razumemo, ja sam prvi za zaštitu superstarova i umetnika igr
 11. Igramo protiv Filadelfije, Portlanda, Klipersa i 2x Finiksa. Kapiram da je to serija koja će nam dati odgovor da li nas je malo jače usralo tokom lakšeg rasporeda ili je DUBinaTM ekipe održiva i realna. Good stuff. Posebno me raduje dvomeč sa Feničanima. Da bacim i dva centa i da branim Lebrona, naboo ga je laktom, iziritirano, nije mi delovalo kao da mu je namera da ga spiči u lice i mislim da je odmah krenuo da se izvini. Kapiram i reakciju Ajzeje, pogotov što kada uđe (bukvalno) krv u oči i nos i usta i krene onaj ukus gvožđa onda skoči i adrenalin... Ipak, ne mogu da poredim ov
×
×
 • Create New...