Jump to content

• Topics

• Elem, gledam onaj zadnji napad i ne mogu da verujem šta mi radimo.   Kao prvo, dobra prilika za faul nad Kalinom. Solidan, ali ne i perfentakn izvođač bacanja, kako god, kontra ostaje u našim rukama.   Drugo - Bonga, jeste odigrao perfektan meč, ali zašto bi pobobu pustio njihovog najboljeg šutera na ovom meču, da bi se spustio i zatvorio sredinu reketa? Pa sve i da je Kalinić mogao da zadrži dribling i krene ka košu, to bi bila eventualna dvojka, na par sekundi do kraja. I to treba d probije, pa bi ga preuzeo Tajrik, pa bi on eventualno spustio samom Odželeju, ali opet je to dvojka i previše potrošenog vremena. Sreća naša pa je Batler glumeo uvređenu mladu na drugoj strani i nije ni pomislio da se namesti za taj šut, pa posle opalio potpuno nespreman i iz očajne pozicije.   Ali kako god, Bongino spuštanje je čisti kriminal.    Naravno, ne mogu da ne spomenem sudiju slepca koji ne vidi Odželejevo kupljenje lopte iz auta, iako je staoa udaljen 30cm. Jeste Šejk pokupio tu loptu, ali to je moglo da dovede do još jednog šuta za produžetak.   
    • Meni je to seciranje trenerskih izjava nakon poraza ozbiljna budalaština.   Ali to ovde i nije poenta, javila sam se samo zato što si pogrešno predstavio moj prvi post.
    • Fali napadač. Profil Šerifa u najmanju ruku.   Izgleda da je Seol bišvi ako se Mimović vraća. 
    • Ja iskreno nemam nista protiv toga da Savo ne voli da mu se podvikne, takav je tip licnosti, kao i velika vecina ljudi na svetu i to je to. Nije morao da doda da sad ima trenera koji ne vice i da mu to prija, ali iskreno meni ne deluje da je to ubacio maliciozno u izjavu (upitan je, nije sam poceo da prica ja temu trenera), vec onako nepromisljeno i glupo, sto je osobina koja ga krasi u dobroj meri na i van terena. Jbg, njemu Zeljko =/= Bog kosarke i to je to.   Druga je stvar ako je on aktivno busio Zeljka i namerno ignorisao instrukcije, za to svakome treba jebati mater pre svega pravno-finansijski, ali za to nema konkretnih dokaza. Niti za bilo kojeg igraca nazalost, bukvalno olicenje onog mima       Lik igra istu igru kao i do sada, samo mu trenutno ulaze user sutevi.
    • Pa ako bi gledali cinjenicno, pad igre i rezultata je krenuo bas kad se Djokeres povredio. Inace ne mislim da bi se bilo koji napadac nadavao golova u Arsenalu, zato sto igraci osim Raje koriste svaku priliku da sutnu na gol. Otuda i toliko strelaca. Narocito krilni igraci uvek gledaju da ga sami umuvaju, u svakoj iole prilici. Zato Arsenal i ima toliko promasenih polu sansi. Mozemo kritikovati Djokeresa, a mozemo i pored golova brojati koliko prilika i polu prilika su upropastili Trosar, Saka, Martineli, Madueke.....a veznjaci uvek guraju loptu krilima.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...