Jump to content

Vreme čuda

Član foruma
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vreme čuda's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

7

Reputation

  1. Stević, u reprezentaciji je za taj uzrast.
  2. The eight teams that will take part in the 2024 Berlin ANGT Finals have been released: 🇪🇸: Real Madrid, FC Barcelona 🇫🇷: INSEP Paris 🇮🇹: Emporio Armani Milan 🇷🇸: Mega MIS 🇩🇪: Ratiopharm Ulm, ALBA Berlin 🇺🇸: Overtime Elite (first appearance) Slažem se sa tobom što se tiče Partizana, a što se tiče Zvezde sve je krenulo odlaskom Klipe.
  3. Trebalo bi biti statistike na sajtu KSS za ovaj turnir tako da ćemo ispratiti momke 09 o kojima smo već pisali. Što se tiče klinaca 010 tu očekujem minute za Avdalovića iz Mege, Nedeljkovića iz Zvezde . Velimirovića iz Spartaka i Čubrovića iz Partizana.
  4. Pet BG ekipa su viđene na finalnom. Ģoč i Trijumf će odlučiti za drugog finalisti iz te grupe. Blaga prednost Goču pošto ima dva odlična klinca koji dugo igraju zajedno. Radnički Kg bez obzira što je nosilac grupe ne verujem da će proći, prednost BKK Radničkom za 2. mesto. Mladost Čačak ima mnogo slabiju generaciju od 08 i toj grupi bi prednost dao Flešu i SW. Tamiš ili Sloboda kao drugi odlučiće međusobno, ali obe ekipe imaju dosta slabiji nivo igre od gore navedenih timova. Realno mislim da su Mega, Partizan CZ i Fleš ove godine kvalitetom odskočili u odnosu na druge timove i tu treba tražiti pobednika na finalnom. Ne verujem da će biti iznenađenja kao prošle sezone.
  5. Pioniri 23/24 Polufinalni turniri A Beograd - Mega Tamiš Konstantin Sloboda B Novi Sad- Spars Play off Mladost Fleš C Niš - Trijumf Goč CZ Spartak D Kragujevac - Radnički Partizan Star BKK Radnički
  6. Teško da će Mega da parira Zvezdi sa 010 generacijom u KLP ligi. Zvezda ima Panića, Nedeljkovića i Ķojića koji su po proceni trenera top prospekti u regionu. Zvezdini klinci u U14 ligi su po +30 bolji i redovni su finalisti kvalitetnih internacionalnih turnira.
  7. Imamo 3 klinca koji su profilisani u našoj javnosti kao top prospekti u svojoj generaciji. Uloga trenera je da svojim autoritetom postavi stvari, a ne da klinci otimaju loptu između sebe i srljaju. Kult reprezentacije u mladjim selekcijama su odavno pobedili menadžeri i zato niko od ovih klinaca nema odgovornost jer im je bitnija lična statistika nego timski duh.
  8. https://youtube.com/@dbb_basketball?si=GutKerg1CNd_s2OC
  9. Slažem se , samo da lobisti iz Mege I Čačka ne zagrabe preterano minuta za svoje momke.Ako se trener U16 odupre tome zlato je viđeno, mada I on je iz Čačka....
×
×
  • Create New...