Jump to content

• Topics

• Pa ti stari nemaju buducnost a sto je najgore nemaju empatije prema mladosti. Nazalost to je tako.   Sem izuzetaka ima ih al vecina ih je takva.   I tu ti je glavni problem sto ti lokalni opozicionari nemaju prostora u medijima. Jbg. Ovako imas osecaj da opozicija nista ne radi a vlast razbija jer pokrivenost u medijima. Kazace neko nemaju mediji toliki uticaj al kod ovih stvari su jako bitni.   Ne mogu ja iz Vojvodine znati sta se tacno desava na jugu(mogu al zato moram da kopam)...Dok za ovo drugo mi iskace i....
    • Opština Kosjerić ima nešto više od 10.000 stanovnika. Od toga sama varošica nešto više od 2000. Ostali žive po okolnim selima, mestašcima, zaseocima itd. Ako nisam u pravu neka neko koriguje. Juče gledam prilog na N1 kako studenti upravo obilaze takva sela..razgovaraju sa jednom babom i jednim dedom. Baba kaže da će da glasa za Vučića jer daje penzije i asfaltira. Dodaje da bi sve koji protestuju trebalo poslati na Goli otok. Baš tako je rekla. Žena jednom nogom u grobu. Šta tu reći, šta ustvari očekivati? Pretpostavljam da zbog negativnih demografskih procesa takvi čine, ako ne večinu, onda značajni deo biračkog tela. Hohštapler ne može da dozvoli da izgubi nijednu opštinu. Zna da bi to zaista pokrenulo lavinu..popustila bi mu brana potpuno i Izengard bi bio potopljen. Zato sipa i u Kosjerić i u Zaječar. I to nisu više oni bedni socijalni paketi,ne, ne..to je sada bela tehnika, laptopovi, još samo nisu krenuli da zidaju nove kuće. Inače, nije tačno da nema opozicionih aktivista na terenu. Ima, i tamo su već danima. Posebno iz gradova i opština iz blizine. Nije baš da su lokalci prepušteni sami sebi. Ponoviću da ovde samo Hulja može da izgubi. Za Zaječar nemam nikako dobar osećaj, za Kosjerić možda bolji. Za nas je uspeh ako izgubi procente i prednost koje je tamo ostvarivao. Njegov pad će svakako biti serviran u velikim gradovima.  
    • Mariniki treba priznati da ima ličnu hrabrost, ali bez promišljenosti i političke mudrosti to je više mana nego vrlina. Mislim da su poslije ovog gafa u SNS poslije dugo vremena imali razloga da otvaraju šampanjac.   Od ovih lokalnih izbora ne bih očekivao čuda. Svaki opipljiv rast opozicije bio bi zapravo dobar signal. 
    • Ne mora da znači za tu trojicu, Dwiz ponovo dobija veću ulogu od završetka EL, a čuli smo i par uzajamno lepih reči na relaciji Želimir- on. Pritom deluje da priliku koristi. Frenki takođe šljaka dobre minute, za razliku od Ifea, meni je on okej za rotaciju na bekovskim pozicijama, uz nadu da može ostati zdrav u nekom pristojnom vremenskom intervalu.  Majk je možda tu u najgorem položaju, ali ko zna, ako se Pokuševski pokaže kao upotrebljiv na petici, ali na višem nivou, ovaj može poslužiti kao druga opcija na četiri. Što je od starta trebao biti, da se Želimir nije glupirao. 
    • Koliko para Nedovicu, 500? Kako se neko iz uprave nije setio da mu ponudi 200000, ali da ode od nas
  • Popular Contributors

1. 1
      Guru
      Guru
      400
    2. 2
      NMX
      NMX
      350
    3. 3
    4. 4
    5. 5