Jump to content

VukVule1988

Član foruma
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,327 profile views

VukVule1988's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

478

Reputation

  1. Da sudije se toliko iživljavaju na Panteru da mu nisu svirali čist faul u napadu, pre trojke Ledeja.
  2. Čestitke momcima iz Mege. Gospodine Čoviću, kad vec imas fetiš na domaće igrače, pare koje daješ,Lazarević,Davidovcu,Laziću i Iliću uloži u Plavšića,Jovića,Miljenovića i Djurišića. Kad smo vec boranija u EL barem nek igraju mladi momci lakše ću podneti.
  3. To pravilo prekrsaja zadnjeg igraca odbrane se odavno ne primenjuje. Znaci nema tu sad nekog povlacenja linije kao kod ofsajda da se gleda da li je igrac koji je napravio faul bio poslednji igrac odbrane. Gleda se samo da li je igrac sprecio pogodak ili očiglednu priliku za pogodak. Igrač Partizana nije imao očiglednu priliku za pogodak jer su u trenutku faula pored njega i Hvanga bila jos 2 igraca Zvezde jedan sa njegove desne strane i jedan sa leve.
  4. Zatvorice Duljaj sada ovo. Skontao je da smo ih ubili na sredini. Ocekujem izmenu na poluvremenu. Saldanja se zaista slabo krece, rekao bi da ga muci povreda( a ipak dade gol). Da spomenem i Rodicevu reakciju kod gola. Krenuo je da spusta ruke na kolena i pre nego sto je lopta usla u gol.
  5. Pa dobro nije da je to strano fudbalerima. 😀😀 Šalu na stranu. Čovek je sa svojim detetom gledao košarkašku utakmicu.
  6. Odaje im postovanje svojim zalaganjem na utakmicama i treningu. Jako mali broj sportista zavrsi u Vojvodini zbog ljubavi prema istom klubu. Da budemo realni. Svi sanjaju ili Zvezdu ili Partizan. Zadnjih par godina Vojvodina i njenih par navijaca pokusavaju da izjednace svoj klub sa dva Beogradska ali realno to se nikad nece desiti. Ovo je klasicno merenje patke.
  7. A zasto ne smeju dva bonusa poceti? Bolje opet tumbati formaciju nego dati sansu dvojici mladih igraca.
  8. Slazem se, ali kao sto rekoh tako je.
  9. Vojvodina ne moze da se meri sa Zvezdom i Partizanom. To sto oni misle da mogu to je nesto drugo. To sto je kapiten Vojvodine gledao neki drugi klub u nekom drugom sportu je isto kao da je to bio kapiten Javora, Cukarickog ili bilo kog Radnickog. Srbija je Zvezda ili Partizan ostali su nebitni. Mozda je to tužno ali je istininto.
  10. Slazem se,ali to je vec neka druga prica... Pa bilo je naznaka u igri, najvise u Evropi, da pokusava da igra moderniji fudbal. Mislim da mu je trebalo vremena samo.
  11. Pristao bi odmah da sa Baharom ove sezone izgubimo titulu ali da uspe da modernizuje nasu igru i zavrsi doselekciju igraca. Da bi u nekom narednom periodu uspeli da se dignemo kao klub sto se rezultata u Evropi tice. Ovako sa Milojem verovatno uzimamo titulu ali se nista nece promeniti.
  12. Čitam oproštajnu poruku Mijatovića( posle nekolika čašica rakije, porodila se sestra ☺️) i suze kreću sa lica... Gleda žena i pita šta mi je. Reko plačem od sreće( zbog sestre), a ja plačem za Jovanom.... E tugo ciganska.... 🥺🥺
  13. A kad njemu nisu drugi bili krivi za neuspeh??
  14. Misliš da ce nam Mega toliki otpor pružiti??
  15. Ali ce pre takva ekipa kad se zapali napraviti brejk u gostima nego ove nase ,,tetkice" u ,,atmosferi linča" u PG. A vrvtno isto i protiv Partizana.
×
×
  • Create New...