Jump to content

• Topics

• Ma, kakvi plusići... bilo mi je potpuno neočekivano da Zvezdin navijač ima takav stav prema našem igraču, prema Bolomboju, samo to. Razumem te, objasnio si, ti Džoela u ovom stanju ne bi produžio da nema ugovor, a ispoštovao bi postojeći jer već moraš, da ti se finansijski ne obije o glavu. Imamo sasvim različito viđenje te situacije i sve je ok. Što se tiče poređenja sa predsednikom - kad se potegne tako nešto mislim da je najbolje da se prekine dalja diskusija. S tim u vezi, pozdravljam te i želim sve najbolje🫡  
    • Ja sam zavrsio ovu sezonu oko 32k, sto mi je nabolja sezona do sada (imao sam ih 3,4 ukupno).   U jednom kolu u drugom delu sam bio bukvalno na korak da obrisem igricu, ne secam se kad je tacno bilo 😂 Msm da mi je u tom kolu ostalo 30ak bodova na klupi, ako je to bilo tad.
    • Pre početka sezone najviše sam se plašio Ifea u duelima sa vama. Baš veliko razočaranje, vidim da vam je među prvima na listi za odstrel. Sa druge strane od Tarika sam očekivao ovako dobru sezonu, i da nastavi gde je stao Lesor. Karlik i Sterling su odigrali malo iznad očekivanja, a Vanja malo ispod. Bonga definitivno u najvećem plusu što se tiče očekivanja i kako je odigrao. Sve u svemu imate baš lepu osnovu koju bi trebalo nadograditi samo sa par igrača. Po meni imate prostora i da malo rizikujete baš zbog te dobre osnove iz ove sezone, ako ubodete, mogli biste da dobijete mnogo. Slažem se u potpunosti sa @SteveFrancis#3 što se tiče skautinga i dovođenja igrača van imena koja se vrte godinama u el. Voleo bih da i Zvezda tako razmišlja, pogotovo sa licencom ima prostora za rizik, pa i da se pogreši, nema tog pritiska kao ranijih godina.
    • Nije loše, bravo, deluje da energija ponovo raste, u nedelju očekujem i više ljudi. Nekako sam ovih dana razmišljao šta posle izbora ako se pobedi, a verujem da hoće. Saznajem da se studenti ozbiljno pripremaju, da se o svemu razmišlja, osim o ljudima za sastav vlade, razmišlja se i o listi poslanika i kako sprečiti eventualna preletanja.   Kosjerić ne miruje:   (VIDEO) Jedan od koordinatora SNS pokazao srednji prst, građani zasuli zgradu jajima   https://n1info.rs/vesti/video-jedan-od-koordinatora-sns-pokazao-srednji-prst-gradjani-zasuli-zgradu-jajima/   Doveli krimose da zaplaše, al od toga ništa, dobili su porciju jaja. 
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...