Jump to content

AmerickiMen

Član foruma
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AmerickiMen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

36

Reputation

  1. Dzaba svaka diskusija. Titula je izgubljena, tako da trener komotno moze i da ostane do leta. Nek pokusa da razradi koju god ideju je imao, pa ako proradi super. Ako ne, bolje nek se i on muci s nama nego da sedi kuci s 3 milke u dzepu. A komsijama titula svakako nece puno znaciti u smislu pravljenja konkurentnog tima za sledecu sezonu. I neka im je, pa je opet nece videti 5-6 godina.
  2. AmerickiMen

    InteR

    Da nije Koree, Galjardini bi bukvalno bio ubedljivo (eufemisticno) najneinteligentniji najuzaludniji igrac Intera u novijoj istoriji™. Ali nije on kriv sto je igrao prvu postavu danas. Ni povrede ni cuvanje nisu izgovor...
  3. AmerickiMen

    InteR

    Iako navijam za Inter, svestan sam da je to ekipa koja je po kvalitetu jako daleko od tih famoznih top 2 u Evropi. Solidno odigrana grupa, malo srece u zrebu, malo uspon forme u pravom trenutku i eto nama finala ali tesko ce koji navijac zaboraviti dva horor meseca koji su konacno iza nas - i pored svega ne mogu da se otmem onom utisku ponora, u koji je ova sezona ozbiljno pretila da se pretvori samo nekoliko sedmica unazad. A finale k'o finale, tesko da ce iko Interu dati i 10% sanse za pobedu protiv Sitija pa otud nema ni previse euforije.
  4. AmerickiMen

    InteR

    Finale, ko bi rek'o
  5. AmerickiMen

    InteR

    Inter je ovo... Ne radujem se unapred.
  6. AmerickiMen

    InteR

    Sezona je vec bacena, ali ovo je uvek dobar osecaj
  7. AmerickiMen

    InteR

    Ima li igde na svetu uzaludnijeg igraca od Hoakina Koree?
  8. AmerickiMen

    InteR

    Ma ne mora nikog da dovodimo, dovoljno ako prodamo (poklonimo) barem ove najiritantnije. Primera radi, potpisujem gubitak bodova u svakoj utakmici u kojoj Galjardini zaigra i minut.
  9. AmerickiMen

    Serie A

    Slazem se da Seria B ili C zvuce kao prilicno dobre opcije, i jako mi je tesko (a verujem i svim ljubiteljima Serie A koji ne navijaju za Juve) ne nasladjivati se barem malo ovim novim, i cini se zasluzenim, krahom Juventusa... Naravno, i uz svo duzno postovanje, juventinima i ne preostaje nista drugo sem relativizacije grehova i izjednacavanje istih sa neuporedivo manjim grehovima drugih klubova. Naravno da ovo nije samo prosto prekoracenje FFP u smislu u kojem to zaista radi gomila klubova vec (koliko sam ja razumeo, ispravice me neko ako gresim) placanje igraca iz crnih fondova, prikrivanje troskova i za to vezane finansijske malverzacije. A to je samo vrh ledenog brega. Pored toga imamo naravno i ono naduvavanje cena igraca zarad plusvalenci, sporne (dvojne) ugovore sa Ronaldom, pa sve do "sitnijih" grehova kao sto je ona svinjarija sa laznim polaganjem jezicnih testova kad su hteli da dovedu Suareza. Ne znam u kom su statusu neke od tih istraga, ali sve je to i previse indikativno i relativizacija svega toga prekoracuje granice dobrog ukusa. I naravno, iako je cilj da se to tako prikaze - Juve nikad nije bio, nije sada i nikako ne moze biti zrtva zle Uefa i zlog saveza kao klub sa vecito najvecim uticajem u fudbalu na cizmi. Istorija pokazuje da je oduvek vazilo upravo suprotno. Izvini i bez zle namere, ali ta konstatacija mi prosto zvuci smesno. I an kraju. zaista nije nerealno da se desi izbacivanje pa da osvojite Skudeto kroz 3-4 godine. Ali ne zato sto je to normalno, niti zbog vojnika kluba koji bi ostali da igraju i u Seriji C, ni zbog sposobne uprave. Vec zato sto je to Italija, i zato sto tamo moze da se radi sve sto nije dozvoljeno u ozbiljnim fudbalskim sredinama. Samo, sto ce ovo ipak biti druga prica u odnosu na ono iz 2006. Nema vise fudbalera kao oni sto su onomad ostali, ovi milenijalci ce se razbezati zarad sebe samih, a fudbalske olupine kao sto je Bonuci ce ostati, al sta ce on pomoci?! Nema vise uslova kao nekad, i sada (u Seriji A) je klub u ekstremnom minusu, tako da bi jedini izlaz naravno (opet) bili crni fondovi. A znamo da nije potrebnu puno da Juve zastrani, pa ko zna...
  10. AmerickiMen

    InteR

    Konacno jedna "odlucujuca" partija Handanovica juce, nije ih imao vec par sezona. To je upravo ono sto treba ekipi koja trazi vreme da uhvati formu, da se ne prosipaju bodovi dok stvari ne prorade. Slede dve kljucne tekme u ligi, gde bi dve pobede sasvim pokrenule ekipu/ sezonu, a nasuprot tome nesto kao bod iz te dve (sto je sasvim realno na zalost) bi po meni osudile sezonu za grcevitu borbu za 4. mesto u najboljem slucaju...
  11. AmerickiMen

    InteR

    I opet isto... Ne mogu bas da kazem da je golman krivac za golove, al postaje obicaj da mi iz svakog iole kriticnijeg suta na gol, isti i primamo. Tako u svakoj jacoj utakmici vec dve sezone, mozda bolje da probamo da pikamo power play bez golmana. Inace ekipi i treneru svaka cast za odigrano danas, rezultat je sranje, sve ostalo je po meni bilo dobro.
  12. AmerickiMen

    InteR

    Prilicno lose odigrana ova dva derbija. Simone izgleda bas i nije covek za velike meceve, bar u svojoj prvoj sezoni kod nas. Opet, i pored razocaranja igrom, jos uvek smo prvi a skoro svi teski mevevi drugog dela su vec odigrani. Ostaje juve, i hajd da kazemo Roma i Fjorentina od ovih iz vrha tabele. Sto ce reci, ako nastavimo da redovno dobijamo "manje" utakmice, Skudeto je na dohvat ruke. Dakle po meni, Sasuolo kod kuce mora da se dobije da bi se resetovao tim i forma, onda ide nekoliko "laksih" protivnika za hvatanje zaleta, pa joj jedan set od tri teske utakmuce za redom. Ukoliko posle toga jos budemo imali barem bod prednosti nad drigoplasiranim, to bi moralo biti to.
  13. AmerickiMen

    InteR

    Samo da pojasnim da sam hteo da kazem da je Gosens odlican Marotin potez, a ne ovo s Dimarkom. Malo sam nejasno napisao. Ovo s Dimarkom na stoperu verovatno ima veze sto Inzagi trazi da se jedan od tri stopera ubacuje u napad i pravi overload po toj strani. Dimarko je u teoriji idealan za to jer kao bek nije operisan od ofanzive, a ima i dobru pracku. U praksi, Bastoniju to ubedljivo najbolje ide od svih nasih stopera, a najsmesnija je Skrinjarova borba s loptom u pokusaju da to igra 🙂
  14. AmerickiMen

    InteR

    Gosens i zvanicno, ja prezadovoljan. Perisic svakako odlazi a Dimarko je prema Inzagijevom vidjenju izgleda stoper. Po meni jos jedan odlican Marotin potez. Ne znam samo cemu ovaj Kaisedo, izgleda nije dovoljan Korea kao nepotreban igrac iz Inzagijeve proslosti.
  15. AmerickiMen

    InteR

    E kul, eto nisam znao. Hvala za ovu ekskluzivu 🙂
×
×
  • Create New...