Beonegro Posted July 28 Share Posted July 28 Ovo je ono što sam priželjkivao. Osim šuta, mi smo danas bolja ekipa. Ajde sad da vidimo da izdržimo ovako svih 40 minuta. 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 28 Share Posted July 28 KD i trojke donose su glavni razlog za prednost Amerike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 28 Share Posted July 28 Sta Jokic uradi Embidu. To je za pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 28 Share Posted July 28 Covek nam je za 8 minuta strpao 21 poen, mislim da ne postoji druga reprezentacija koja bi gubila manje od 15-20 razlike. Ovo je odlicno 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 28 Share Posted July 28 Nije odlicno, ali nije ni tragicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Mislim da se previše kukalo i gunđalo na forumu tokom prvog poluvremena. Ne mislim da smo se usrali, izašli smo sa dobrom energijom a Kari je iskoristio dobru 1/4 da odmori petorku od koje je dobio tačno ono što je tražio. Sigurno će nosioci više biti opterećeni u drugom delu, ali ponekad moraju da odmore. Ne očekujem da naša druga petorka može da se suprotstavi ovim Amerima a kad se na to doda faktor Durenta jasno je zašto smo potonuli. Vratili smo se u igru kasnije što je još jedan pokazatelj toga da se nismo ukočili. Jokić je bio dobar i u 1/4. Imao je tri izgubljene ali pored toga je bilo odlično. Nije forsirao, udvajali su ga a to je otvaralo prostora ostalima zbog čega smo i vodili. Kasnije je izmislio neke koševe i skupio 4 asista, +15 na parketu (greška, +6 na parketu, index 15). Njihovi centri ukupno dva poena i dva skoka u napadu. Jeste da su svašta ubacili ali ono što su promašili bilo je naše. Mi nemamo sposobnosti da im branimo i reket i šut, za sada nam bar ovo prvo ide dobro. Plus su izgubili desetak lopti. Dakle, nije nam odbrana ukupno tako loša kao što se predstavlja. Za sada nam je utakmica na liniji koju je Beo priželjkivao. Očekujem da ćemo ih pritisnuti još više a valjalo bi i da se šuterska forma preokrene na obe strane. Samo hrabro. Edited July 28 by Barkley#34 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted July 28 Share Posted July 28 Koliko faulova je napravljeno na Durentu? Niti jedan - e to je je razlog sto ne vodimo mi vec oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 28 Share Posted July 28 1 minute ago, Edinburgh said: Koliko faulova je napravljeno na Durentu? Niti jedan - e to je je razlog sto ne vodimo mi vec oni. Nije ti ovo fudbal da seces kontre i generalno igru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 28 Share Posted July 28 Loša odbrana sad, baš loša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Author Share Posted July 28 Embid je g... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 28 Share Posted July 28 Skotina raspala Banujte me slobodno 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28 Share Posted July 28 Embid teska smradina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 28 Share Posted July 28 3 minutes ago, Edinburgh said: Koliko faulova je napravljeno na Durentu? Niti jedan - e to je je razlog sto ne vodimo mi vec oni. Covjek suta bez driblinga bukvalno, nemas ga kad faulirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 28 Share Posted July 28 Embid je veliko smeće. Dugo ogavnija njuška nije igrala košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted July 28 Share Posted July 28 Za ovo tehnicka i Lebronu i Embidu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 28 Share Posted July 28 Realno 2 nesportske ili šta god 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 28 Share Posted July 28 Pazite sta zelite kamerunskom Andriji Stipanovicu, njegove minute su bukvalno najveca sansa za Srbiju lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 28 Share Posted July 28 Najveca pizdetina od coveka, kad bi napisao sve sta mi je na dusi fasovo bi trajni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) 4 minutes ago, Irski_srbin said: Nije ti ovo fudbal da seces kontre i generalno igru Ma ne, pusti ti da igraju leprsavo, da se vidi lepota sporta. Jesi li video sta su uradili Lebron i Embid sada - e to nam nedostaje. Edited July 28 by Edinburgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28 Share Posted July 28 Neka nas biju,... treba posle nasima pustati to pred eventualno finale sa njima, pa da im se vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 28 Share Posted July 28 Stvarno su stoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 28 Share Posted July 28 Embid ima istoriju ovih smecarskih poteza, smrda od coveka ukratko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28 Share Posted July 28 Just now, Edinburgh said: Mane, pusti ti da igraju leprsavo, da se vidi lepota sporta. Jesi li video sta su uradili Lebron i Embid sada - e to nam nedostaje. Ne nedostaje nam tako nešto. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 28 Share Posted July 28 Tako je, bre. Udji u kost. Počeli smo da ih nerviramo sa fizikalnošču. To se traži! Btw, meni je LeBronov potez smečarskiji od Embiidovog. Embiid jeste zgrabio Aleksu, ali se onda potrudio da ne padne i da se ne povredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 28 Share Posted July 28 Jbg Bogdane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts