Jump to content

mr clutch

Član foruma
  • Posts

    3,229
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mr clutch

  1. Nisam smogao snage da gledam sinocnju tekmu. I pre nego sto smo zaredjali par kikseva videlo se po igri pad u formi. Tako da sam se odlucio za umanjeno pracenje kluba u posednjih par tekmi. Pogledao sam hajlajts i statse i rekao bih da je realizacija bila na ocajnom nivou. Da bi na osnovu igre timova Liverpul zasluzio (barem ?) X. Jebote ladno najveci rivali, redovne musterije u poslednje vreme i timovi koji su raspad poslednjih par sezona su nam otkinuli bodove i kostaju nas prvog mesta/titule. Verujem u jos neko prosipanje bodova, tako da nece biti samo oni. Bila bi previse poetska prica da Klopp u svojoj poslednjoj sezoni sa ovim rebuild-ovanim timom, koji je tek u izgradnji (uz par veterna), i na svom uzdizanju (nije dostigao peak) uzme titulu. I poslednji tracak realne nade je juce ugasen (naravno ostalo je tih matematickih 0.000000000001%). Idemo dalje. Treba ispostovati i matis sansu za titulu i odigrati na maksu sve do kraja, tj iskontrolisati sve sto je u nasim rukama nogama.
  2. Celavi Holandjanin na klupi premijerligasa. Ne zvuci dobro.
  3. Bilo je rezonski sto je United uzeo Tena Haga nakon svega sto je ostvario sa Ajax-om (i igra i rezultati i trofeji). Nije snasao. E sad koji je razlog za to ne bih tacno zano reci. Da li je to veliki iskorak, da li se jednostavno nije snasao, da li je do loseg rada uprave. Verovatno ima svega u odredjonoj kolicini. Niko od trenera u post Alex eri se nije proslavio, tako da nije smak sveta. A ser je postavio visoke rezultate sa limitiranim budzetom. I uspeo je nekako da prekvalitetno i nestvarno dobro da fukcionise sa sportski nesposobnom upravom kluba. Zato je jedan od goat trenera, a i verovatno goat trener moderne ere fudbala.
  4. Otvorila se fotelja za Stivija 😁
  5. Ma Siti uzima titulu. 99.99%.
  6. Samo malo nam fali. Kiks Sitija, kiks Arsenala i da dobijemo sve tekme do kraja.
  7. Konacno i Dzaka da dodje do trofeja. Ohh wait. Pogresna tema.
  8. Kakvi smo amateri. Jebo nas Palas. Za ocekivano je bilo da ce Vila namuciti Arsenal i da ima dobre sanse da im otkinu bodove.
  9. Bas je lepo sto ce Siti uzeti titulu posto je dugo nisu osvojili.
  10. Da bi main event bio vrh vrhova treba da na njemu bude neko od 3 najveca superstara Konor, Izi, ili Bones. Od njih je samo Izi bio dostupan, a on zeli samo DDP za sledeceg protivnika. Mogao je biti bolji co. Otezano za Danu je sto ovi sto praznuju Ramadan nisu dostupni. Samo me cudi Sugu nije sacuvao za 300. Verovatno je hteo da ostavi jak utisak u Majamiju i pridobije tamosnju lenju publiku. Takodje mi nije jasno sto Leona nije stavio na co npr sa Belalom. Nzm za sta Leona cuva, nisam ispratio kad je u Engleskoj event, ali mislim da nece uskoro.
  11. Odlicna borba. Rispekt za obe, a pogotovu za veliku srcanost Yan. Zhang eksploatisala svoju osetnu prednost u greplingu. Poaatan
  12. Odlicna borba. Rispekt za obe, a pogotovu za veliku srcanost Yan. Zhang eksploatisala svoju osetnu prednost u greplingu.
  13. Skoluje Max Justina. Morao bi opreznije sa prstima. Pre prvog eye poke imao bas dobar momentum.
  14. Blizu poslednja runda, verovatno je Chales sa giljotinom uzeo. Pre toga 1 prema 1. Ipak Arman. Poslednja runda je bila bas zajebana za bodovanje.
  15. Mark Coelman me je sa ovim ulaskom u kadar podsetio da mu ovde bacim masivan rispekt za ono kako je herojski spasao zivote svojih bliznjih u pozaru. Kad sam vec tu i celu noc pisem, da napisem i ono sto je najbitnije od svega. Istinski heroj.
  16. Jeste lako do pobede dosao Nikal, ali mislim da jos treba da radi na sebi da bi postao top borac divizije. Strajking mu je 5/10. Jeste ispogadjao one udarce na pocetku prve runde ali oni su sa tehnicke strane lose izvedeni ko da je ptica pa leti tako je mahao sa rukama. No dobro strajking je disciplina koju je najlakse za kratak period dovesti na pristojan nivo. Cak je i Habib uspeo dovoljno da ga poboljsa tako da ne mora da srlja u rvanje. Mozda mu je on idealan role model uzimajuci u obzir borilacki stil koji je forsira.
  17. Sa zakasnjenjem cestitke svima koji su izborili plasman u a liga, pa i onima koji su uradili na neposten nacin. Takodje novima a ligasima porucujem da ocekujem da se vidimo u skorijoj buducnosti u nekim srecnijim vremenima, tacnije u a ligi
  18. Steta za Raketu. Nema u lhw diviziji nema dominatnog sampiona koji odskace kvalitetom od ostalih i u idealnom scenario je mogao da se okiti titulom sampiona i pored svih nedostataka.
×
×
  • Create New...