Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

10 minutes ago, Don Dusko said:

To je najgore!Jako bitna situacija da bi se neki forumasi ovako zustro raspravljali.

 

 

Sto zustro? Ja nisam shvatio da se zustro raspravljamo, vec da svako iznosi svoje misljenje. Tome i forum sluzi. Ne moramo da se slazemo o svemu, a svako moze da iznese svoje argumente. Ovde jedino ko je preterao je covek koji je upao u raspravu i izvredjao nas.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Milko Miller said:

Davidovac ima trogodisnji ugovor, a svakako ga niko nece pokupiti za platu ovde, tako da nema sanse da on bilo gde ide. Ni ove ni sledece sezone. Simonovic sa druge strane ima ugovor do kraja sezone, stranac je, a i svakako bi Misko bez problema uvalio njega nekom Bursasporu. Buducnosti :classic_sleep:

 

Moze da dodje da igra samo EC, mislim da bi u tom takmicenju procvetao, jos bi igrao na svojoj poziciji (centar).

 

No, u svakom slucaju, u vecini EL ekipa peti visoki (a pogotovo sesti ili sedmi) nisu neki igraci - Ndiaye, Schneider/Nikic, Osmani, Brankovic/Wimberg/Harris, Tanoulis... Crvena zvezda bi dovodjenjem jos jednog (verovatno skupljeg) igraca na 4 i 5 imala to pojacanje + Tobey + Simonovic + Davidovac + Mitrovic + Bolomboy. Niko od ovih igraca nije klinac ili lik koji nema nikakav CV, svi oni su tu da bi igrali.

Link to comment
Share on other sites

Luka 'muka' nakon 6 kola, 6. najkorisniji centar u ligi.
 

Za 21 minut prosecno:

10.7 poena, uz vrlo dobre procente 64% za 2 i 80% sa linije penala. 4.8 skokova, 1.3 asistencije, 0.8 ukradenih i 0.8 izgubljenih. Indeks 14,8.

 

Najvece zamerke prosle sezone su bile skok i izgubljene lopte. Trenutno samo 8 centara ima vise skokova prosecno. 0.8 izgubljenih lopti je takodje vrlo dobar podatak s obzirom da je centar koji cesce dodaje od prosecnog evroligaskog centra.

 

6 utakmica je mali uzorak, ne verujem da ce ostati u top10 najkorisnijih centara u ligi kako sezona bude odmicala, ali red je da se pohvali za odlican start sezone. Uz Bolomboja nas najkonstantniji igrac do sad.

  • Like 24
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Čočo said:

Screenshot-20231103-225004-com-instagram

❤️

Podrzavaju se mali vragolani ❤️

Jago ima neke ozbiljne limite sto se generalnog kvaliteta tice, ali je srcan i drag momak ( a nekako to deluje iskreno, ne kao kod Stimare koji to prenaglasava ). Nisam bio igracki odusevljen njime, ali mu zelim sve najlepse i da me demantuje u potpunosti.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Podrzavaju se mali vragolani ❤️

Jago ima neke ozbiljne limite sto se generalnog kvaliteta tice, ali je srcan i drag momak ( a nekako to deluje iskreno, ne kao kod Stimare koji to prenaglasava ). Nisam bio igracki odusevljen njime, ali mu zelim sve najlepse i da me demantuje u potpunosti.

Nije on toliko igrački limitiran koliko fizički. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dijanek said:

Imamo daleko bolju osnovu od proslogodisnjih 1-5. Vreme je za seriju pobeda.

 

Tačno, svakako je 2-4 bolje od 1-5. Nećemo se obazirati na to što tek predstoji serija težih utakmica. Eh da politika nije umešala prste kod potpisa Šengelije, nije Nebojša kriv.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Mile1 said:

A treba silbovati Davidovca 

Samo lud covek bi se odrekao Simonovica

Ne znam na osnovu cega to zakljucujes.

 

Simonovic je dobar i solidno talentovan momak ali sve i da je Dusko ostao u timu i potpuno mu se posvetio, tesko da bi dostigao nivo igre Petruseva od prosle godine.

Jednostavno, kod njega su sve mane Meginih izdanaka dodatno naglasene, mekan je, stalno gubi fokus, lose cita igru i kasni u rotacijama, nema ga na skoku dovoljno.

Sporadicno dobra resenja u napadu i solidan napadacki repertoar (kad je u samopouzdanju) to nikako ne mogu da nadomeste.

 

Ako mislis da bi se ovi problemi magicno resili njegovim prebacivanjem na 5 - ne bi, tu bi samo jos vise dosla do izrazaja njegova mekoca u kontaktu i slaba zastita obruca.

Opet kazem, Dusko zna sa takvim tipom igraca i nije iskljuceno da bi vremenom Simonovic kod njega postao respektabilna opcija za 15 minuta, mada bi i do tada rezultat trpeo jako jer je decko umesto priprema u Beogradu sa vrhunskim trenerom izabrao SP, gde se znalo da njegovi nece uraditi nista, pa je u ekipu stigao sav pogubljen.

Igranje za reprezentaciju ne moze niko da mu zameri, naravno, ali gledajuci sta je bilo dobro za njega i njegovu sezonu, potpuno pogresan potez, kako za njega tako i za nas.

 

Gidra je recimo, iako El veteran, umesto leta sa reprezentacijom odabrao da dodje u Bg i pre zvanicnog pocetka priprema, tako to rade ozbiljni igraci, koji igraju za ozbilje pare i ocekuju istu takvu ulogu u timu.

 

Marka trenutno jos samo renome sa kojim je stigao drzi u timu pre jednog Ilica, koji iako znacajno limitiraniji igra sa mnogo vise smisla, radi dobro ono sto ume i ne pokusava previse ono sto ne zna.

Videcemo ima li Grk ikakvih planova sa njim.

Link to comment
Share on other sites

Pričao je i o samim utakmicama. "Dobili smo vrlo važnu utakmicu sa Bajernom, to je jako teška utakmica jer u Evroligi nema lakih utakmica. Izgubili smo dve utakmice sa Partizanom, pa šta? Je l' i dalje sija sunce, pada kiša, vreme, sve? 

...lova kaplje.

 

Nece ti proci Coki.

Mogao bi poneki zvizduk i za njega.

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...