Jump to content

Dijanek

Član foruma
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dijanek

  1. Imamo daleko bolju osnovu od proslogodisnjih 1-5. Vreme je za seriju pobeda.
  2. Bas smo sexy🥰🥰🥰 Ali Shabazz će biti penicilin za ove ekipe iz donjeg doma, milina gledati čoveka. Teo i u 40-oj ce biti i dalje magija.
  3. Trenutno je predsednik jednog evroligasa, ali je rešio da se povuče i prepusti kormilo sinu, a on napokon sedne na klupu za trenere.
  4. Nije loše za sada, ekipe su vec dovele/produzile po nekog kapitalca, mi se borimo sa kepom i Kuzom na grani, ali zato Deda i Mitar u ruci. Da je bolje ne bi valjalo.
  5. How many lives did you have this season? - by Plavsic I didn't understand question. Tavares u fazonu skk
  6. Osta nam kapiten bez naloga a mozda i mi bez kapitena🤔 Covara bas hoce da sustinge tvorzu i ogadi klub sto vise. Samo Dusko i samo tim❤️
  7. Šteta za Pantera, bas teško bez njega na Barsu.
  8. Kada je Li dao poslednju trojku i ostao u mestu mirisalo je da će španci da reaguju, tu su vec bili ponizeni. Musa valjda vise nece pokušavati nikoga da smiri, dobi šamare i na kraju ga Lesor prizemlji za nemoj pobratime ljubim te, ni kriv ni dužan al jbg. Jablana odstraniti na dve godine sa parketa, naspram ovoga Nelson kad je izvrnuo Milutinova ispada kao igrala se deca.
  9. Ali air ball sa bacanja, zauvek smesno😅
  10. Doveli smo trojicu ubica kao Brooklyn onomad, jos samo da zaigraju zajedno, nekad.
  11. Poslednji put kad smo izgubili, stigao Dusko, da vidimo sta nam sutra donosi 🙂
  12. Najbitnije, pojacanje i na tribinama.
  13. Kad je sincic dominirao islo je ... ooo napred Zvezda le i kada gubimo i kada vodimo... Dilema sta bi vise razgalilo gazdu da je ostatak hale krenuo na tu melodiju: oooo fico odlazi, fico odlazi ili oooo fica MVP, fica MVP🤔 Meni bi nekako MVP kombinacija bila bolja sprdnja.
  14. Da li je Gist gurnuo tatinog malog u znak podrske da gore ne moze, a moze, ili je bio u fazonu pali mali u cosak ne blamiraj se...😆
  15. Onomad Draman, sada Jander. Treba nam zabraniti izmene zadnjih 20 minuta u odlucujucim utakmicama.
  16. Ali "Pionir je renoviran kao i kompletna tehnika koja je nova i jos nije razradjena" - Kovacic 2019. Jos samo da neko donese merdevine popne se do semafora i krene da ga samara jer nema da proradi dok par puta ne zveknes sakom.
  17. Kao sto neko rece, shvatio gazda da je preterao na konferenciji pa brze bolje interview da odradi damage control. Al hbg Dule u njemu nije izdrzao (no homo)😊
  18. Od sledece nedelje prenosi EL na Nova Sport, krece kanal 4.12.
  19. Bas los govor tela igraca danas, sem Bilija. Nemanja, sine, dobijes priliku posle sto godina i izadjes na teren sa stavom, a sto bas ja? Djenkine prve dve cigle po ulasku u igru kao najava da ni sa klupe danas nema poena. Generalno sve je bilo mlako kako na terenu tako i oko terena. Idemo dalje, sledecu dobijamo stoka razlike.
  20. Koliko sam video i sezonske su numerisane. Fail su napravili u Parteru 4 gde su se prodavale karte za redove A-D, redovi koji nisu postojali jer su tu smesteni novinari. Posto je na tribinama B i C bilo mesta neki su prelazili tamo kako bi prolazi bili slobodni. Super stvar i sto su neverni vraceni na 400, neko da da pristojan novac da bi na EL gledao zastave krimosa, nema bas logike.
×
×
  • Create New...