Jump to content

Christofer Moltisanti

Član foruma
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Christofer Moltisanti

  1. Kusur za Topića 🙂 I Zirbes je bio kusur za nekoga one sezone, pa nam je odlično došao.
  2. Drugi derbi u EL u sezoni je nekako pravo vreme za jednu turu samopolivanja govnima. Nakon prvog derbija sam bas bio kivan na Tea, i cak ga javno polivao govnima, raznim floskulama koje mogu da se procitaju u komentarima na bilo kom random portalu, u manjoj kolicini i ovde u jednom trenutku sezone, ili po nekim kaficima po Strahinjica Bana 😃… Medjutim nakon cele polusezone, i nakon ovog derbija… mogu samo da se pokrijem usima i barem ovako preko foruma izvinim majstoru kosarke i najboljem plejmejkeru koji je igrao kod nas u poslednjih xx godina. Da uzivamo dok traje magija, svaka cast Teo majstore!
  3. Zivim za dan kada ce na celo Zvezde doci uspesan i sposoban menadzer/direktor koji je istinski lud za Zvezdom. To nije Covic, to nisu ni Drcelic ni Vasic. Samo takvi menadzeri mogu da gurnu Zvezdu napred, isto vazi i za FK
  4. Molim vas prekinite sa realnim postovima. Pustite barem do ujutru da se lozimo 👀
  5. Da li je Kuzmić upisao barem jedan minut od kad je tu Sferopulos? Kuzmić već 2 sezone prima platu cele godine, da bi odigrao 3 minuta protiv Tavaresa i 3 minuta protiv Fall-a. Mislim da je red da ga oslobodimo i te obaveze i da ga ne maltretiramo ni to malo. Neko je polu ironično gore napisao da Tavares neće moći da brani Tobija (i Simona) iz pop-a, i to je jeste malo smešno kad se napiše, ali svakako mi ima više smisla da probamo sa Tobijem da frljne 2 trojke, nego da vraćamo Kuzmića iz dugogodišnje penzije.
  6. Ovo poluvreme da je Zvezda na mestu PAO-a, doziveo bih sigurno nervni slom. Efes sa 3.5 igraca, a PAO nemocan potpuno. Rezultat na poluvremenu vrhunski po PAO s’obzirom na igru.
  7. Nisam sinoć stigao da odgledam utakmicu, ali po statistici i komentarima ovde mogu da sklopim neku sliku. Na oko deluje da je minutaža bila idealno raspoređena za ABA utakmicu sa fenjerašom posle duplog kola. Ovo je neka matrica koja bi trebala da se uz manje korekcije stalno ponavlja u ABI, da se odmaraju Teo i Mitar što više, da igraju Simonović, Dalibor, Jago što više, i da se razigravaju neki igrači kojima je to u trenutku potrebno (npr. sinoć Tobi i Gidra). Jedno pitanje, vidim da je Jago igrao 29 min i da se barem po statistici nije proslavio. Kako je to izgledalo uživo?
  8. Desile bi se dve stvari: 1) vaznija - mi bi bili na posed do pobede 2) manje vazna - presao bi 8.5 za sve postene cigane Kad se sve sumira…Bili su bolji. Cekamo “bracu” kod kuce
  9. Ovo može da bude baš zajebano. Italijani su baš kivni na nas od onog sranja u Rimu, i čekaju bilo koju priliku za osvetu. Za naše drugare sa severa se ne brinem, oni su organizovani i sigurno ih neće napasti Italijani, ali mi normalci bi mogli da najebemo ni krivi ni dužni. Ko ide treba da bude pažljiv, i preporučujem bez obeležja.
  10. Doslo je vreme da Zvezda i Partizan imaju love i uticaja da otimaju igrace bogatim evropskim ekipama. Verujem da je vecina nas svesna da se to desava van svake ekonomske, trzisne i sportske logike. Bilo bi lepo da se ova ludacka situacija iskoristi i da se napravi neki rezultat. Ako mora neko neka bude Zvezda! 😃
  11. Hajde da probam malo da skrenem sa teme. Unapred se izvinjavam zbog osisane latinice. juce sam dosao 20tak min pre tekme na stadion na svoje mesto na zapad. Tu me je sacekao nadrakani momak koji mi je (bezuspesno) objasnjavao da nisam dosao u pozoriste, da je ovo Srbija a ne evropa itd… posto nas je bilo vise i bili smo malo jaci, on se pomerio. Ali da sam slucajno bio sam, ili sa zenom/devojkom verovatno bih morao da se bijem za mesto. Svakako sam celu utakmicu odgledao nervozan i uznemiren. Gorak mi ukus ostaje posto sam i ja nekad davno bio taj glupi agresivni lik “nije ti ovo pozoriste”… Kako biste vi vecinski normalna forumaska ekipa resavali ovakve situacije?
  12. Malo je off, ali kad smo već kod Terzinih izjava koje se vraćaju kao bumerang - izjavio je i da muškarac nije muškarac ako ne provede neko vreme u zatvoru...
  13. i daleko tezi raspored… ako u naredne 3 dobijemo barem jednu, bice odlicno. Bilo bi nsjbolje da to bude odmah Barsa da se ne brinemo 🙂
  14. Evo neki mini rezime nakon 6 kola. Braca Hernangomez najvece razocarenje. Posebno Juancho. Pao i Milano katastrofa. Zvezda i Partizan malo bolji od njih. Valensija iznenadjenje sezone za sad. Virtus prati. Mislim da ne mogu jos dugo da izdrze Valensija i Virtus u ovom ritmu. Za igrace sam pogubio konce, ali James izgleda igra MVP sezonu. sta vi mislite?
  15. Pobeda koja zlata vredi za atmosferu i za psihu ekipe. Konačno pobeda u neizvesnoj završnici. Onaj mali što su ga snimili kako žmuri na kraju je prava slika svih nas u tom trenutku. Par reči o Nejpiru, koja za sad deluje kao glavni problem ekipe. Definitivno se slažem da ima taj neki (pre)ležerni stav, da je u napadu u kanalu, a da u odbrani ni ne pokušava da se "iskupi". Međutim, mislim da je zviždanje prvo sramotno, drugo kontraproduktivno. Nije on ništa strašno uradio u prethodnim utakmicama, pa da mu se zviždi. Igra ispod svojih mogućnosti, ali kakvi su sve igrali pa im se nije zviždalo. Mislim da je za Nejpira glavni problem Teo. Njih dvojica su baš raspar. Teo sa svojim renomeom i karakterom bi u Zvezdi bio lider čak i Kris Pol da dođe. To očigledno ne prija Nejpiru i on ne može da se snađe u toj raspodeli uloga. Ovako plastično rečeno, deluje mi da je Nejpir podsvesno u fazonu boli me uvo ako loše odigram evo vam ga vaš Teo. Ako Teo odigra dobro- super, ako Teo odigra loše Tea će da pljuju. Osim što su karakterno očigledno raspar, i igrački su raspar, pošto su obojica baš slabi i mekani u odbrani. Kad su zajedno na terenu pa se sudaraju na prvom bloku baš mučno deluje. Oni ako kliknu mi smo na konju, ali nisam optimista. Dok se to ne desi, sveo bih njihove zajedničke minute na terenu na minimum. Teo je juče odigrao odličnu utakmicu, ali ako se nečemu nadamo, Nejpir mora ima prednost i da proigra kako zna i ume.
  16. Jedino što sigurno vešeras je da mučeni Edvards ide na 20+ poena. Inače dečko je ove sezone sa indexom konstantno u minusu i šutira trojke 4/22. Osim toga, nadam se konačno nekoj pobedi, ali plašim se da bi mogla da bude neka teška mučna utakmica kao prošlogodišnja sa njima, ili kao utakmice sa Albom kući svake godine.
  17. Jel može jedan upis koji nije u vezi naše očajne igre, upada u svlačionicu, Bahara, Delija? 🙂 Da li neko od kolega forumaša može da me posavetuje u vezi kupovine karata za gostovanje u Bernu? Jel to pušta FKCZ ili se kupuje na nekom sajtu direktno od Švajcaraca ili jurim neku vezu u klubu? Svaki savet je dobrodošao, može i na private, da ne gušimo temu. Hvala unapred 🙂
  18. Zvezdaško srce se nada pobedi i ubeđuje sebe da Zvezda ne sme da se plaši Lajpciga, koji i ako odličan tim, ipak po reputaciji ne spada u krem evropskog fudbala. Mozak sa druge strane se premišlja da li da se odigra kec i domaćin više od 3 gola, što zaista deluje kao poklon kvota večeras.
  19. Nije baš neka putešestvija. Direktan let do Milana 1.5h i još 2h busom do Bolonje. Meni lično to deluje komotnije nego presedanje u MInhenu i dva leta. Svakako mislim da ne smemo to da prihvatimo kao neki izgovor za eventualnu slabiju igru.
  20. Veliko razočarenje sinoć i generalno ostaje gorak ukus koji se preliva i na današnji dan. To je neka karakteristična praznina nakon Zvezdinih poraza, koja se toliko često ponavlja, a svaki put me saseče i iznenadi kao da je prvi put. Pobeda sutra sve to leči ali... Što se tiče utisaka sa utakmice mene najviše brine odnos Šabazz/Teo. Deluje mi da nisu kliknuli i da neće biti neka ubitačna kombinacija na duže staze. Siguran sam da će Šabazz brzo podići formu, i biti naš individualno najbolji napadač. Međutim, za velike domete, nama treba da kliknu njih dvojica i da ta veza donese dodatnu vrednost veću od zbira njihovih individualnih kvaliteta. Za sad nisam baš optimista da će se to desiti. Ako treba nešto pozitivno da se izdvoji, raduje Nedovićeva igra, koji je odlično ušao u sezonu i po meni dokazao da je mnogo mnogo veća rupa na krilnom centru nego na beku.
  21. Utakmica u sredu će biti pravi test i nakon nje ćemo moći sa malo više argumenata da pričamo da li je početak sezone uspešan ili ne. Ovo za sada je manje više sve očekivano, rutinska pobeda protiv Asvela i sve u Abi. Poraz u Kaunasu boli pre svega zbog načina na koji smo izgubili, i zato što smo kao i mnogo puta ranije imali već dobijenu utakmicu. Međutim, Kaunas je zajebano gostovanje gde nije sramota izgubiti. U sredu nam dolazi Monako koji je otvorio sa dva poraza od nominalno slabijih ekipa, i sve sem pobede će biti veliko razočarenje za nas. To je dosta zajebana situacija za naš tim, pošto igraju protiv jake ekipe kao što je Monako, a imaju imperativ pobede i očekivanja publike kao da igraju protiv neke Albe, Asvela itd. Ali dobro, igranje u Zvezdi, podrazumeva tu vrstu pritiska, i po meni situacija je jasna, ako pobedimo, ovo je odličan početak sezone, ako ozgubimo - katastrofa 🙂
  22. Uf, baš mi je ovo prejaka tvrdnja, da ne kažem uvreda za Grimaua. Iskreno ne mogu da tvrdim da sam baš pažljivo ispratio njegovu trenersku karijeru, ali kao igrača sam ga uvek gotivio, i mislim da ti osrednji a borbeni, hatizmatični igrači kasnije najbolje prolaze kao treneri. Čini mi se da je Grimau u dobroj poziciji trenutno, svi pričaju o smanjenu budžeta što implicira i manja očekivanja i manji pritisak, a realno ima i dalje baš jak tim + trenira svoju ekipu i ima publiku koja ga voli. Willy Hernangomez je meni sigurno top 3 potpisa ovog leta. Videćemo kroz sezonu kako će sve to deluje, ali ja verujem da Barsa može na F4.
  23. Litvanci se očigledno baš, baš lože na Šarasa, što je donekle razumljivo. Na poslu imam kolegu Litvanca, i pričamo pred početak sezone o Euroligi, očekivanja, komentari i slično i on isto bez trunke sumnje otpisuje Barsu iz playoff-a, kao u fazonu "Oterali su Šarasa, kreće raspad"... Ja baš mislim da će sad procvetati bez njega i Mirotića.
  24. Cestitam kolege forumasi na prvoj pobedi u sezoni! Razmamazili smo se malo pa kukamo na nekoliko povredjenih igraca u prvoj tekmi, a zaboravljamo neka ranija otvaranja ABE pre 15tak godina kad smo gubili od Bosne a gurao nas je napred Miroslav Raicevic… Ocekujem mnogo od ove sezone, samo moramo da budemo strpljivi i mi i nasi lideri!
×
×
  • Create New...