Jump to content

VISOKOLETAC

Član foruma
  • Posts

    1,984
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VISOKOLETAC

  1. To nije tacno. Mozda malo bolje da pogledas snimak.
  2. Cini mi se da je na temi NEZADOVOLJSTINA 😂😂😂
  3. Ko je tebi tresao kavez? Kakav ti je ovo recnik? Kako te je povredio da bi ovo zasluzio?
  4. Ja bih vas ipak savetovao da se vi pre tog predvidjenog finala skoncentrisete na Buducnost. Ne bih da igramo sa njima, taman su se smirile strasti 😂
  5. Da li su onda i nasi igraci bili stegnuti na pocetku? Evo i Alba vodi u Atini. Sta je to sa igracima Panate? Znam, isto su ovo pisali i navijaci Efesa kada smo kod nas vodili 17 razlike na 3 sec do kraja, pa su ubacili trojku sa pola terena. Bilo bi 20ak razlike i veceras da se nije umesao ovaj prljavi i odvratni spanac. Prvo je iskljucio Tea i imali su 4 bacanja, a onda je iskljucio i Bolomboja, priznao trojku na nesportsku, dao nesportsku i Bolomboju, a onda na tehnicku igracu Efesa nije bilo jedno bacanje za nas, a na sve to nas usrao i protiv Zalgirisa kada nije video gazenje linije. Neko bi rekao da ima pik na nas.
  6. Meni nije ok da izgubimo i 1 razlike. Ja ne bih pustio utakmicu ni da mi zivot zavisi od toga. Uslo se u utakmicu da ne moramo da dobijemo. Kako se zove izdanje Hange i Rokasa na pocetku? To se zove dosli smo da izgubimo, a kada je taj govor tela, onda se desi ovo. Opet pitam, kako se to gubi sa par razlike? Neka je sramota svakoga ko je ovde pisao da treba da se izgubi od Efesa, sprdao se sa taktikom sa Gilespijem i Lazarevicem, a sada pise da je sramota sto smo izgubili.
  7. Bas pricas gluposti. Vec nedelju dana se ovde zajebavate kako ne smemo da dobijemo Efes. Pravite sale i onda kada igraci uddju tako u utakmicu, normalno je da ce se desiti ovo. Sta je sada problem? Eto izgubili smo i Partizan ne ide dalje. To ste hteli, to ste dobili. Neka mi neko objasni kako se to spremi ekipa da malo izgubi?
  8. Kako ste 16ti? Zar niste 11ti i imate sansu za plej in ako mi sutra dobijemo, a budzet vam stvarno veliki, sto jest, jest 😂
  9. Bar smo prvi u selu, a zamisli da smo drugi u selu 😂
  10. Kako sam napisao kod komsija, ne bi me cudilo da dobijemo Efes, a da oni izgube od Valensije 😂
  11. Koliko odvratna sezona i za vas i za nas. Ali to je verovatno neka karma. Odjednom milioni, kamioni. Toliko je sve naopako da me ne bi cudilo da mi dobijemo Efes, a vi izgubite od Valensije.
  12. Nemam nikakav problem kada se pusti hrkljus, ali kada se to uradi na obe strane, a ne kao juce na jednoj se pusta, a na drugoj strani svira svakakvo pipianje. U svojoj mrznji prema Covicu budi bar malo posten prema ekipi. U svakom slucaju utisak cemo svoditi na kraju sezone. Evo komsije sa 50% vecim budzetom i najboljim trenerom svih vremena na ivici da budu 10ti. Po meni ni to nije neki uspeh ili sto bi rekli mozda da se zamislimo gde to ide nasa kosarka. Mozda je to ipak za neku drugu temu.
  13. Puno je razloga zasto neki igrac negde ne igra dobro, a negde odigra na vrhunskom nivou. Verovatno se Vukcevic nije snasao u Zeljkovom sistemu. Ne treba podceniti ni siri teren, defanzivne 3 sekunde i jos poneko pravilo, sto cini reket praznijim, a samim tim i laksi za dobre ofanzivne igrace. U Evropi i Janis igra dosta losije. Vec sam rekao ovde da mislim da ce on tamo odigrati daleko bolje nego u Partizanu. Ovako je bolje i za vas i za njega.
  14. Naravno, ko je lud da dolazi ovde na forum i cita sve ovo 😂
  15. https://www.b92.net/sport/promo/promo/10332/zajedno-za-dorda-milojevica-meridian-fondacija-i-crvena-zvezda-urucili-vrednu-donaciju-video/vest
  16. A mozda Smart vuce manju povredu, pa nisu hteli da ga trose na ABA utakmicama, a u EL je morao, jer Teo nije putovao? Tako su meni rekli, ali uvek moze da se to tumaci kao sto to vi radite. Vasa masta moze svasta.
  17. Ne vidim ni ja razlog, ali je i Makabi igrao ABA jednu godinu. Nisu nam direktan konkurent, jer oni sledece godine igraju EK, a posle toga imaju garantovanih jos 4 godine u EL. Iz regiona ide direktno osvajac ABA lige i mozda jos neko sa pozivnicom ove godine. Sledece ce se mozda menjati i format, pa ce biti mesta za sve.
  18. Srecan rodjendan Teu. I da bude kao vino.
  19. Taj bi nam razj...o svlacionicu 😂
  20. Eto za vas teoreticare zavere poslastica. Mozda Teo nije povredjen. Mozda se i on odao poroku lepotica noci. Barem prema novinskim natpisima 😂
×
×
  • Create New...