Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

1 hour ago, 40Wins said:

Mnogo me radi trema, opet sam dobio proliv.

Tri puta sam se budio u toku noci, jutros oko 7 sam sanjao da hitno moram da vozim Bogdana i Gudurica na utakmicu, ide zivot dalje, ali bas ce tesko da mi legne ako izgubimo.

 

 

Sanjao sam
E kako ulazim u njihov reket
Ulazim prosto k'o u svoju baštu
Pod pazuh dolijeću mi Vagnerovci
Ja pjevam bijela mi krila rastu
A više me ne boli

 

Sanjao sam
E kako Aleksa jede trešnje
I kako Šruder na trešnju liči
I kako Deda čuva švabsko krilo
Pravi im djecu kao kolačići
A više me ne boli


https://youtu.be/-o1CRb4Kp5U?si=fa-BkwIZfPUnJa2x


Ako ima Boga!

Edited by Ledd
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Shonewizard said:

Samo vrtim ovaj klip:

 

 

Ako danas nije dan da se ove suze naplate, ja onda ne znam...

 

❤️

 

Danas je taj dan... As long as we play the Serbian way, we'll be alright. 

 

Inače, te 2002. godine na pobedničkom postolju pored Pešića se našla Nemačka, sa bronzanom medaljom. Kod Karija se mnogi krugovi "zatvaraju", tako će biti i danas. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Shonewizard said:

Samo vrtim ovaj klip:

 

 

Ako danas nije dan da se ove suze naplate, ja onda ne znam...

 

❤️

 

Bogi će danas stajati ovako pred mikrofonima ali sa suzama sreće. Zato što će imati snage za kraj, zato što je zaslužio da bude kapiten zlatne generacije. 

Jedan je Bogi kapiten!!! ❤️

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U trećoj četvrtini polu-finala, požar kod mene u firmi, došli vatrogasci, "rasklapaju" se creva sa kamiona, trče na treći sprat...i zaduže vozača kamiona da im svaki minut javlja rezultat tekme.Ima nade za košarku u ovoj zemlji.

 

Noćas sam sanjao požar u firmi, na prvom spratu,keve mi.

  • Like 2
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Nervozan sam jer ne mogu da uticem ni na sta, ja sam covek koji bi sutirao penal ili peterce, da sedim sa strane nema sanse. 

Da sam danas 12. igrac, trazio bih da udjem da odmah udarim 5 sikira Vagneru i da ga ujedem za kraj da se covek razmislja ostatak utakmice dal smo mi neke budalčine. Progrizao bih svima dresove danas, a verujem da tako i momci razmisljaju danas i da moze biti pobeda ili poraz, ali nece biti spustanja gaca.

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Danas nemam onaj neki osecaj kao sto sam imao protiv Kanade 😕 tada sam bio uveren da dobijamo. Sada imam neki pozitivan osecaj ali uz dozu nesigurnosti... Jaka je Nemacka. Ipak verujem u momke, verujem i da ce "izlapeli" Kari imati svoj Last Dance i da cemo ici do kraja svojih mogucnosti. Samo mir u glavi, vatra u srcu (sto bi rekla "celava prevara"). Ja bih rekao mir=pamet, moramo mnogo inteligentno da odigramo, sa totalnim fokusom. I onda ce to biti ok. 

 

Sta god da urade, prevazisli su sva ocekivanja, realno. Ko je pomislio da cemo bez Jokica, Micica, Kalinica, Lucica, Smajlija, Nedovica i drugih da igramo finale, taj je bas neopravdani optimista. 

 

Ajmo momci! Mozete vi to!

Link to comment
Share on other sites

Mene žena ako ne ostavi danas neće nikad. Ustajem jutros i pita me,, je l znaš šta je danas? ". Ja kao iz topa,, finale Svetskog prvenstva". Zapravo danas nam je godišnjica. Ajde danas da osvojimo ovo pa da se iskupim nekako kako znam i umem ili da tražim drugu ženu. A i ona gde me nađe baš danas kad za sebe ne znam poslednjih nedelju dana. 😅🙉

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Ha-ha 20
Link to comment
Share on other sites

Jedan od velikih Karijevih uspeha sa ovom ekipom je da dobija dobre minute od druge postave. Gudura-Avram-Vanja-Deda-Petrusev na pocetku prvenstva je zvucalo opasnije po nas nego po protivnika, ali neretko su ovi momci pravili razliku. Na drugoj strani ce im se naci Timan i Lo. Timan igra brutalan turnir na obe strane parketa, vrlo se retko pominje, a meni je npr. on bio najzacajniji u pobedi protiv AUS. Maodu se uvek nekako digne (sut) protiv nas. Te 'male' minute drugih postavava, narocito na kraju prve cetvrtine moramo dobiti, da bi se lakse disalo.

 

Licno, juce sam ponosno setao dres Srbije kroz Frankfurt. Protiv Litvanije sam imao osecaj 'moranja', protiv Kanade 'rasterecenost', a danas... 'Zbunjenost'? Nismo navikli na ovo. Od poslednja 4 finala 3 su izgubljena pre nego sto je sudija podbacio lopti, a 4to je bilo nase za izgubiti, bez obzira na sve. Danas smo blagi autsajderi posto je Nemacka odigrala zaista brutalan turnir. Opet, psiha i preprema poslednje dve utakmice mi govori da cemo izgristi i pokidati. Verujem da momci nisu istroseni nego da ce samo nastaviti!

Edited by Geronimo
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Šta god da se desi ne zaboravite sestre i braćo ovu složnost među nama ovdje i danas i za vrijeme cijelog turnira (ne ti Italijo), kada počnu regularna prvenstva.

I da su igrači koji dolaze iz suparničkog tima isto braća koja se mogu voljeti kao sopstvena, i da nas je do ovog dovela naša bratska ljubav a ne klubaštvo.

Uživajmo sestre i braćo, već smo pobijedili.

  • Like 13
  • Love 6
Link to comment
Share on other sites

Ne znam šta ću od sebe do utakmice. 

Pustio film, ugasio film. Pustio winning time, ugasio. Uzeo da čitam, ne vredi, misli stalno lutaju.

 

I evo me sada sređujem ostavu, sortiram alat, sređujem dokumentaciju pa nađem zahvalnicu za učestvovanje na nekom humanitarnom turniru u basketu od pre sedam, osam godina i onda opet sve ispočetka 🥹

 

Odoh da operem auto, za Can - Usa nemam nerava.

 

I da, idemo po zlatoo ❤️

 

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...