Jump to content

Pacino

Član foruma
  • Posts

    750
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,883 profile views

Pacino's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • Collaborator

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. Pacino

    Bliski Istok

    Samo sam odgovorio na gore receno, drug (iako nismo drugovi). Nije mi cilj umanjivati bilo cije zrtve niti ja zelim da se zrtve mog naroda umanjuju. Ali reci za jedno da je nezapamceni zlocin, a za drugo da ubijaju samo zato sto ratuju je nemoralno i nije okej.
  2. Pacino

    Bliski Istok

    Znaci hoces da kazes da je vojska RS ubijala u Srebrenici zato sto je mrzila Muslimane, a ne zato sto je ratovala? I hoces da kazes da se zlocini u Srebrenici mogu porediti sa ovim masakrom i istrebljenjem naroda? I kako mozes da opravdavas bilo kakvo ubijanje? I sta znaci nije ciljno ubijenje? Sta, ja sam frljeknuo raketu na naseljeno mjesto i ja ne ubijam, samo sam ispalio raketu, to sto je tu ogran broj civila, to koga boli uvo? Boze ti sakloni i sacuvaj.
  3. I nama je bilo bolje kada smo imali manje. Nije sve u velicini, ima malo i do tehnike 🙄
  4. Kako ne izvuce pozitivnu stvar iz ovoga? Niste morali da se nadate bezveze. 😁 A i sta fali 45 razlike? Lijep broj, kada smo osnovani i jedni i drugi, nekako simbolicno Bold: Aaa, vi ste drzavni neprijatelj, mi prijatelj. Hehehe I see what you did 😋 Salim se ja malo, naravno. Od nastavka sezone samo se nadam da nece biti back-to-back, sve ostalo moze, a narocito da neko ko nije osvajao napokon osvoji.
  5. Tako je, to je nase drustvo! Mislim da na osnovu ovoga zasluzujemo jednu A licencu na 10 godina, a da se pri tome EL ugasi naredne. 🤣 Da, na sve ovo je odgovor da.
  6. Pa jesmo malo, jedno dvije milke smo omasili. I ne mislim na Milka cokolade...
  7. U zavisnosti od trenutka kada zaigra napokon cemo uspjeti da damo odgovor na enigmu proslog vijeka. A to je koliko je jedna nedelja trajala kod Maja. Naime, do sada se vjerovalo da je jedna nedelja za njih predstavljala duplo, ali posto se Top i dalje nije vratio, postoji mogucnost da im je nedelja na kraju ipak trajala duze. Kada se ustanovi nedelja kod Maja, bice moguce dati odgovor koliko im je trajao jedan dan, sto je krucijalno zbog mogucnosti konacnog odredjivanja smaka svijeta koji je prema prvobitnim kalkulacijama trebalo da bude 21.12.2012. Svi znamo da se to tada nije desilo sto je dovelo u pitanje teoriju o duplom racunanju nedelje. Izgleda da je ipak vise od toga. ono sto mene najvise plasi je da za kalkulacije ne bude prekasno i da sa stupanjem Topica na parket ne padne dan koji su Maje oznacile kao smak svijeta.
  8. Kome smeta jaka tata na ne tata temama?
  9. Inace nisam ispratio za rampu previse, msm znam sta se desavalo i kako, ali to kasnije ko je "odgovarao" za to, nisam. Iskreno, ovo je Sicilian style jbt.
  10. Ne bih rekao. Na snimku su navodili da je Fiat Punto sa KG tablicama, a sada kazu da je Fiat Panda. Naravno, ako je sve to tacno...
  11. @DameTime Bukvalno ovo sto kazes. Sve vrijeme imam osjecaj da prica nije takva kakva se nama predstavla i postoji dosta faktora na osnovu kojih sumnjam da smo kao javnost povuceni za nos. Nekako kao da je trebalo nesto da nam skrene paznju ovih par dana. Ne znam, mozda sam paranoican, zao mi je djeteta i porodice naravno.
  12. Ovi nasi racunaju vrijeme po majanskom kalendaru. 4-6 nedelja je u realnosti duplo.
  13. Ovo je zagarantovano da se igra na kladionici protiv reprezentacije. Ali hajde to sto cemo izgubiti, nego ce i stjenice da nam prosire po Srbiji i Ceskoj. 🤣
  14. To mi je za ono Pancevo i vozace sto sam zezao jos kad sam bio MagiaMiZet, neka neka i treba. xD
×
×
  • Create New...