MC Thunder 2 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: možda je najgora, ali Mek pobeđuje, kao i obično na ovoj temi ❤️ Mozda u tome da ukaze na preveliki ego naspram nikakvog kosarkaskog momentuma. A srebro 2017 je monumentalni uspeh, bez obzira na kom broju se kuglica zaustavi. Eventualno zlato bi Saleta stavilo gotovo uz rame sa Zeljkom (1998) i Dudom, kada je reprezentacija u pitanju. Naravno, moze mi neko navesti koja selekcija je jos dosla do srebra kada su joj falila 7 od 8 tada najvaznijih igraca. Sacekacu. Edited August 31, 2022 by Alex_Serbia 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 mek pobedjuje i kada ne ucestvuje u raspravi. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Koliko je sve ovo lepo ispalo sa momcima iz Denvera 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Lepo je sve to srle ali iscimao si me u pm, pomislih da si iskočio sa ekskluzivom za final 12. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Astronaut hoops na Instagramu(obično dobro obavešteni oko večitih) javlja za Dobrića i Petruševa da su otpali. Kapiram da ovo za Dobrića znači da Nedović verovatno ide, ne verujem da bismo išli sa samo 4 igrača koji mogu da pokriju 1 i 2. Edited August 31, 2022 by Born Ready 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) 4 hours ago, Beonegro said: Dajte bre ponašajte se malo, nakucaste 30 postova dok sam ručao i popio kafu, kad sam vidio da je tema eksplodirala ponadah se da je Kari objavio ne samo da su Bjelica i Nedović u sastavu, nego i da zahvaljujući tajnama Novaka Đokovića, mazanju pudinga od čije na povrede i boravku u piramudima Sema Osmanagicha ponovo imaju po 26 godina, plus je Nedovića naprasno basket počeo da zanima više od sobaljivanja pevaljki i starleta. Objavio sam spisak pre Karija i nastade haos 😂😂😂 Edited August 31, 2022 by propolis Da skinem teret sa selektora🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 8 minutes ago, Born Ready said: Astronaut hoops na Instagramu(obično dobro obavešteni oko večitih) javlja za Dobrića i Petruševa da su otpali. Kapiram da ovo za Dobrića znači da Nedović verovatno ide, ne verujem da bismo išli sa samo 4 igrača koji mogu da pokriju 1 i 2. Bilo bi mi malo neočekivano za Dobrića, ali kapiram da smo na pozicijama 2 i 3 dovoljno dobro pokriveni ukoliko se ispostavi da idu Nedović (pozicije 1 i 2) i Davidovac (pozicije 3 i 4) pored već viđenih Vanje i Gudurića na dvojci i Kaline i Luče na trojci/četvorci. Dobrić je jak defanzivno i ima taj visok skok šut levom rukom, jedino što ne znamo da li bi to došlo do izražaja na ovom takmičenju, ili bi zabagovao kao Gudurić na nekim prethodnim. Ukoliko se ovo ispostavi tačnim, poštovaoci lika i dela mitskog bića / krilatog pegaza Davidovca mogu da odahnu. 😄 Kari će onda verovatno nabacati mesa na četvorci što je očekivano (Bjelica, Jagodić-Kuridža). 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Dobrić je bitan i kod kontrole defanzivnog skoka. Tri jako važna defanzivna skoka protiv Grka je imao tokom njihovih naleta. Potcenjen aspekt njegove igre. Edited August 31, 2022 by Dzistrou 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Izgleda Nedović in, Bjelica out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 https://sportal.blic.rs/kosarka/evropsko-prvenstvo-u-kosarci/pesic-upravo-odlucuje-o-spisku-igraca-za-evrobasket-selektor-razgovara-sa-reprezentativcima-svakog-trenutka-ce-biti-objavljeno/2022083116183003011 Ajde vise jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Čini mi se selektor baš, baš vaga kad je u pitanju ovaj spisak, što je za mene dobar znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 2 minutes ago, srlepajce said: https://sportal.blic.rs/kosarka/evropsko-prvenstvo-u-kosarci/pesic-upravo-odlucuje-o-spisku-igraca-za-evrobasket-selektor-razgovara-sa-reprezentativcima-svakog-trenutka-ce-biti-objavljeno/2022083116183003011 Ajde vise jbt Opušteno. Ta "vest" stoji na portalu već sat vremena. "Budite uz blic" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 26 minutes ago, drgnk said: Dobrić je jak defanzivno i ima taj visok skok šut levom rukom, jedino što ne znamo da li bi to došlo do izražaja na ovom takmičenju, ili bi zabagovao kao Gudurić na nekim prethodnim. sve je okej ali dobric nije jak defanzivno, iako stane u opasan stav, vec slab defanzivno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Izlizalo mi se F5 vise... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Pirke izbacuje spisak kad padne gol na derbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) KONAČAN SPISAK SVETISLAVA PEŠIĆA ZA EP: Dejan Davidovac (27) - CSKA Moskva Vanja Marinković (25) - Baskonija Nikola Kalinić (31) - Barselona Vladimir Lučić (33) - Bajern Minhen Dušan Ristić (27) - Fuenlabrada Nikola Jokić (27) - Denver Nagets Nemanja Nedović (31) - Crvena zvezda Marko Jagodić Kuridža (35) - Budućnost Vasilije Micić (28) - Anadolu Efes Marko Gudurić (27) - Fenerbahče Ognjen Jaramaz (27) - Bajern Minhen Nikola Milutinov (28) - CSKA Moskva https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/konacan-spisak-za-evrobasket-pesic-precrtao-bjelicu-dobrica-simanica-i-petruseva/429291 Bez Bjelice 😞 Edited August 31, 2022 by Kenozoik 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 ejbg 😞 AJMOOOOO BRE! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Kuridza i Rile. Da ga bem. Cini mi se da mi Rile teze pada - u odnosu na njega mi Stimbe deluje kao legitiman reprezentativac. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Iznenadjenje da ide Ristic a da je otpao Dobric Edited August 31, 2022 by drperce 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Čudi me Ristić ispred Dobrića kao još jednog spoljnog 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Ristic na ovom spisku je bukvalno sala, komika. Poveo bih belog s jednom nogom pre njega. Edit- ako ista, imacemo igraca s najsporijim nogama u Evropi. Eto jednog prvog mesta unapred. Edited August 31, 2022 by Losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Samo je Ristić nepoznanica. Sve ostalo 👌 Spoiler I dalje mi fali Teo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Dakle spekulacije oko Bjelice su vile tacne. Steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Postovi su splitovani na novu temu na podforumu za EP. Do kraja EP ova tema će biti zaključana. Nova tema: Edited August 31, 2022 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 😄 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts