Jump to content

Born Ready

Član foruma
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Born Ready

  1. Znači ne bi trebalo da bude nekih redara između sektora ili tako nešto? Hvala puno
  2. Pozdrav ekipa, imam jedno pitanje vezano za sezonske. Da li možda neko zna da li će se u Areni striktno pridržavati sektora koji piše na karti, ili se npr. sa sezonskom za sektor 407 može ući i na neki drugi na nivou 400. Pitam jer bih gledao sa još 4 drugara koji imaju karte za drugi sektor, pa da znam da li bih mogao da sedim sa njima ako uzmem sezonsku za neki od preostalih.
  3. Astronaut hoops na Instagramu(obično dobro obavešteni oko večitih) javlja za Dobrića i Petruševa da su otpali. Kapiram da ovo za Dobrića znači da Nedović verovatno ide, ne verujem da bismo išli sa samo 4 igrača koji mogu da pokriju 1 i 2.
  4. Ako neko kojim slučajem ima dve karte viška, rado ću ih otkupiti.
  5. Jel možemo da izvučemo Šerif/Bragu ili ima neko pravilo da ne mogu da se sastanu timovi iz iste grupe opet u 1/8?
  6. Slabo sam u zadnje vreme pratio većinu prvenstava koja nisu PL, pa stoga pitanje za one koji su pratili - kakvi su tj. da li su Sosijedad/Marsej/Betis baš toliko jaki? Iako bismo naravno bili autsajderi, nešto mi zvuči nerealno da se protiv Betisa npr. ne može igrati na (polu)punoj Marakani. Plus, imam utisak da se prilično često dešava da te ekipe iz liga petice koje nisu baš top klasa odigraju Evropu ispod očekivanja ili joj pridaju manji značaj itd. Pa i taj Vest Hem će verovatno rotirati i kombinovati za većinu utakmica LE. Fokusirao sam se na ekipe iz trećeg šešira jer mi deluje da ćemo imati okej grupu ako tu ne najebemo, pa me zato zanima jačina ovih gore nabrojanih. Računam da su Sparta i Luda šuma najpoželjniji, a Fener i Spartak prihvatljivi. Četvrti šešir je u principu bilo šta sem Galate(i eventualno Ferenca), a iz prvog bi jelte premija bili Dinamo, Oli ili Braga.
  7. Nego ko gura one Kataija i Ivanića to mene zanima
  8. Dajte Puklu i ekipi po kaficu pa da pregledaju snimke natenane, mala je ovolika pauza za najobičnije koškanje.
  9. Drugu godinu za redom ćemo ispasti zbog pacijenata koje držimo u odbrani, daj Mrki još dva krila na leto.
  10. Okačio sam gore snimak, jeste Lojdov šut dirao obruč. Izgleda da sam svima na IL.
  11. Samo mi je zabagovalo u onih par sekundi kad je Lazić izbio loptu Pejdžu, ostalo sam video, pa nažalost i to. Jedina stvar koju nije smeo da uradi, samo da je bacio bilo gde u njihovo polje to bi bilo to. I ne kontam ove priče oko koša Davidovca nakon isteka vremena, skoro sam siguran da je lopta udarila i obruč nakon šuta Lojda, svakako je trebalo da se resetuje vreme na 14. Plus se nijedan igrač KKP nije ni najmanje požalio, valjda jer je bilo jasno da je bio novi napad za nas. Edit: evo i snimka
  12. Mrtvi stream mi zakucao na poslednjoj odbrani, urlao sam kao majmun kad sam video da je naša lopta. Pre tekme sam verovao, a onda tokom nisam jer je izgledalo kao klasična utakmica gde čim uz teške muke uspemo nekako da priđemo, oni se odmah lagano odlepe i tako u krug. Dugo se nisam ovako nervirao i radovao na kraju, svaka čast momcima. Ako dobijemo i finale sutra, sve ovo može biti i neka prekretnica sezone na psihološkom planu.
  13. Ovaj jinx nam je bio jedina nada, nema na čemu
  14. Ovaj jinx nam je bio jedina nada, nema na čemu
  15. I dalje nemam ni trunku vere da dobijamo, nijedan napad nismo odbranili nakon sto pridjemo na -2 ili -3
  16. Ma vidi se da ovo nikad necemo dobiti, kakvi su ovo panicni napadi lebe mekani Ni u ovom sastavu nismo losiji od njih ali fale mooda
  17. Ni meni ne radi, a ovaj stream baguje. Ranicu se.
  18. Meni je dosta zanimljivo što je kvota na nas 1.60 - 1.65, očekivao sam da ćemo biti blagi autsajderi. Npr. i da smo kompletni ne verujem da bi za kup utakmicu kvota bila manja od 1.4 ili 1.5 pa mi čudno da je 1.6 kad igramo bez pola tima. Sve u svemu, primamljiva kvota na KKP da ih mi kladioničarski baksuzi džinksujemo.
  19. To što je Lojd za sad imao manje vremena da se dokaže u Zvezdinom dresu nego BB, ne znači da nije overall bolji igrač. Ja Bilija obožavam ali je Lojd kompletniji napadač(doduše lošiji šuter) i bolji defanzivac.
  20. Osakaćeni smo, objektivno nismo favoriti ni protiv KKP ni protiv Mege, ali daleko od toga da smo neki totalni autsajderi i da bih se iznenadio da ih dobijemo. Ja sam čak nešto i uzbuđen oko gledanja kupa, baš me zanima kako ćemo izgledati u ovom sastavu a i mislim da ćemo biti prijatno iznenađeni s obzirom da ćemo igrati opuštenije i bez bremena favorita. Svakako imamo kvaliteta da se u tri utakmice pošibamo za trofej. A i od JOB-ovog individualnog treniranja na deset dana ste napravili kao da pola godine nije bio s ekipom, pa nije za to vreme pozaboravljao ko su mu saigrači i koje akcije igramo. Što neko reče, kao da je imao lakšu povredu i sad se vratio u ekipu. Idemo bez pritiska da se pošibamo muški pa šta bude.
  21. Pu jebote, umesto da Smoriša, Kuz i MJK izdominiraju, ovi vraćaju zlog Džonija da nam opet razjebe dobru timsku igru i hemiju...
×
×
  • Create New...