Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ja bih od Gudure voleo da mnogo manje komplikuje. On umesto da uzme najbolje trenutno resenje gleda da dobije idealno...Pa zbog toga zakomplikuje i sve propadne jer nista nije idealno(retko kad je). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 11 minutes ago, Beonegro said: Ljudi, je li Milutinov uopšte bio na klupi? Ja sam gledao samo četvrtu četvrtinu na nekom zrnastom strimu, tako da je možda do toga, ali ga nisam vidio, a vidio sam da je Bogdan bio tu. Ukoliko Milutinov nije bio ni na klupi to znači da nešto ozbiljno nije u redu sa njim, ili je na terapiji za neku povredu, ili opet ima neku viruščinu kao pred EP... Bio je u kadru jednom, sedeo je na poziciji Čovića TM 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 5 minutes ago, Manu said: Bio je u kadru jednom, sedeo je na poziciji Čovića TM Hvala ti đe čuo i đe ne čuo. Nisam očekivao da ću nekad u životu da se ovoliko obradujem Nikoli MlohatinovuTM, ali izgleda da je RilO čudotvorac 😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 37 minutes ago, DameTime said: Želim naslov POBEDA DESETKOVANE SRBIJE (I TO BEZ KAPITENA I PRVOG CENTRA) U KINI, NOVI TREĆI PLEJMEJKER ZVEZDE U ŠOKU (FOTO, VIDEO) Realniji naslovi: SRBIJA POBEDILA BEZ DVA KLJUČNA IGRAČA, POGLEDAJTE ŠTA JE BOGDAN RADIO NA KLUPI!!! ŠOKANTNO, SRBIJA BEZ MILUTINOVA I BOGDANOVIĆA U TIMU!!! PEŠIĆ I EKIPA SRUŠILI BRAZIL, STANKOVIĆ RUŠI SLAVIJU!!! VRELA BRAZILKA BODRILA BOGDANA U DRESU PARTIZANA FOTO/VIDEO!!! MALI JOVIĆ IMA VELIKA MUDA!!! - Kalina zadovoljan prikazanim "Skoro kao moja" -informer 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 5 minutes ago, Indig0 said: SRBIJA POBEDILA BEZ DVA KLJUČNA IGRAČA, POGLEDAJTE ŠTA JE BOGDAN RADIO NA KLUPI!!! (podsećao Pešića na Memorile koje pije, čuva mu onu kutijicu sa tabletama po danima) 5 minutes ago, Indig0 said: VRELA BRAZILKA BODRILA BOGDANA U DRESU PARTIZANA FOTO/VIDEO!!! Ovo mi se ne sviđa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) 7 minutes ago, Indig0 said: Realniji naslovi: ..... VRELA BRAZILKA BODRILA BOGDANA U DRESU PARTIZANA FOTO/VIDEO!!! ... BEOGRADSKA PSIHOLOSKINJA PRETUKLA VRELU BRAZILKU (FOTO VIDEO)!!! Edited August 21, 2023 by Kronostime 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 10 minutes ago, Indig0 said: Realniji naslovi: Gdje ti je BRAZILCI SE PORADOVALI. A ONDA JE NIKOLA JOVIĆ ZAIGRAO SAMBU ? 😮 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Evo popularnih hajlajtsa sa sve Jokicem na thumbnailu. Just now, Beonegro said: Gdje ti je BRAZILCI SE PORADOVALI. A ONDA JE NIKOLA JOVIĆ ZAIGRAO SAMBU ? 😮 Batica vas rok'o > Batida de Coco 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Evo popularnih hajlajtsa sa sve Jokicem na thumbnailu. Propuštena prilika da se stavi slika sa hipodroma. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Al meni najace na svakom thumbsnailu Nikola Jokic. Pa jebote. Samo nas podsecaju na nasu bolnu proslost. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Stefana Jovica kao da ima 4 SP iza sebe a ne period osakacen povredama. Bas unosi mir. Verujem da ima svemirski procenat dobrih odluka na terenu. Ludacki je strpljiv sa loptom i imam utisak da je u stanju da je drzi onoliko koliko je potrbno da pronadje najbolju opciju u napadu. Mi smo utakmicu zatvorili spolja sa Jovketom + Vanjom i Dobricem koji nisu bas krem sa loptom u rukama, na Brazilsku max agresivnu odbranu. Cak i kad su krenula udvajanja, nismo menjali, nego su Jovke i Deda regulisali prenos. To pokazuje i koliko mu Kari veruje. Na sve to, kad ubaci ove trojke kada mu odu ispod bloka , bas deluje dominantno. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, Beonegro said: Gdje ti je BRAZILCI SE PORADOVALI. A ONDA JE NIKOLA JOVIĆ ZAIGRAO SAMBU ? 😮 Izvini, ali SELEKTOR JE IMAO SAMO JEDNU PORUKU NA POLUVREMENU: NA NJIHOVU SAMBU MI ĆEMO KOLO (REPSTATIVCI ZAIGRALI, VIDEO) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Prva tri poteza Filipa u napadu - pure class.Nadam se da će ga neki autoritet uskoro ozbiljno usmeriti kako da reducira to kliberenje nakon završnica u kojima je akter. Sa ovim Kalimero stavom se od starta nameće kao meta i sudijama i čuvarima. Ubiše ga danas upravo zbog tih gestikulacija izneverovanja i sudijskog kriterijuma: "igraj dečko i ne tupi ga vazda." 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ima li neko statistiku sa danasnjeg meca? 18 minutes ago, Zvezdinho said: Boze koji krindz, SP u fudbalu ih nista nije naucilo 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Od Jovica nam treba ovo puta tri u bitnim tekmama. Od njega licno ocekujem najvise posle Bogdana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 5 minutes ago, McLeod said: Od Jovica nam treba ovo puta tri u bitnim tekmama. Od njega licno ocekujem najvise posle Bogdana. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 3 hours ago, Bojdo said: Ja mislio i ovde stavili Jokica na thumbnail 😃 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ima li neko statistiku meča? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Pomažem koliko mogu. Edited August 22, 2023 by Indig0 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ne vidim Radanova u timu. Koliko god Simanić bio klimav, opet je odigrao cele pripreme, a ovaj nije mrčio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ma da, mislim da je Radanov out. Ja se sve nešto nadam da je Smajli u avionu za Manilu i da će vratiti Borišu ili Rileta za Beograd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Davidovac se ocigledno planira na 3, a ne na 4, tako da uzima mesto Radanovu umesto Borisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ma da, jasno je da je Radanov precrtan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts