Jump to content

Wingwalker

Član foruma
 • Posts

  7,088
 • Joined

 • Days Won

  11

Wingwalker last won the day on May 30 2021

Wingwalker had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wingwalker's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Dedicated
 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine

Recent Badges

12.6k

Reputation

 1. Do polovine novembra planirao sam da ovo bude prvi derbi koji neću odgledati jer sa Vladom i 1-9 u EL sutra bi po Pioniru trčali kao hedles čikens. Niko ne zna da li će dve nedelje nakon dolaska Duška Hasan seckati, da li će Ben pokvariti ili pojačati svojih 40,6 za tri poena, da li će lujka Vildoza izdržati pritisak punog Pionira da ga ne uhvati action-hero ludilo...ali verujem da će Nedara i da ih izmori i izludi demarkiranjem i da ih uspaniči prodorima. Sa ovim procentima, njegovi šutevi spolja ne mogu mnogo da doprinesu a mi moramo da im opteretimo tanku rotaciju na petici. Mislim da Žoc neće rizikovati sa opcijom u kojoj Exum brani Nedaru (iako je idealan za tu ulogu) jer može ući u problem sa penalima a Madar mu nije garancija na kecu. Panter kao organizator šalta njihovu igru na ISO basket i tu im ostali staju. Moraćemo brzo pronaći način da smorimo Lesora jer ozbiljno isporučuje i svakim poenom je sve dominantniji pod košem. Više se nadam njegovom ranom izlazku iz igre zbog 5 ličnih nego Panterovom.
 2. Dobrić je u majstorici ABA PO bio MVP. U predubokom je on kanalu da bi u prvom derbiju sezone proradio na neki ciganizam ili atmosferu prepunog Pionira. Nadam se da će mu Duško ograničiti minute jer broj uzetih otvorenih šuteva neće moći, pošto će mu se zasigurno sklanjati kao bombašu hezbolaha. U takvoj situaciji mu je i zatvoren najbolji ugao dodavanja ka visokim pod košem a ako je povede driblingom eto nama belaja. Ne znam kako nam Dobrivoje ovakav može pomoći u tekmi visokog pritiska i verovatno najbitnijem susretu u trci za prednost domaćeg terena.
 3. Wingwalker

  Tata

  Za sutra mi je jasno...derbi u ABA ligi...to smo već videli, ali hoće li u Areni, za promenu, Žoc dozvoliti pozdravljanje igrača kao neizostavni fundament fer-pleja pre početka svakog sportskog susreta nezavisno od nivoa takmičenja, podneblja, discipline...etc...ili će ,,najtrofejniji" samo da nastavi sa davanjem omaža Dulo "sick and destroy" heritejdž-u...ili je to ipak sramota u najjačem evropskom takmičenju ?
 4. Sad bi ga menjao za 44-godišnjeg Feltona. Holanda je Nebojša kupio slanjem sms-a...kakav skauting i analize. Njegov potpis je klasičan Čokizam..."možemise, ja sam pola veka u košarci".
 5. Čokijev influens utanjao...u zadnjem derbiju...za titulu, sudija nam prazni Pionir i u prvom narednom opet drvo javorovo. Valjalo bi da se uprava oglasi apelom navijačima da zaborave na manki biznis ako žele da njihov klub maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena. Uz neku ciganjsku sreću to nam je sada i jedina prednost van terena.
 6. https://www.facebook.com/reel/618143919993067?extid=a&mibextid=9drbnH&s=yWDuG2&fs=e Izadješ ovako na betl...i matori domar izbaci sklopku i rastera sve kućama.
 7. Šta znaju apatinjani šta je panter...
 8. Wingwalker

  Tata

  "Tatisanje ne opravdava besvest".
 9. Wingwalker

  Tata

  Mašala...to je jača benificija od SPS bahaćenja sa kupovinom deviza po povlašćenom kursu. Nego kako lete po Evropi...imaju li neke JAT-ove ausvajze...? Mogao bi faraon da se otvori za tridesetak diplomatskih soški...šta mu teško. Parni valjak neka melje...
 10. Wingwalker

  Tata

  Nole to rešio ko jen-dva... Daj nešto teže.
 11. Wingwalker

  Tata

  Razlika izmedju Duloa i Žoca: 1. Žoc ima EL titule... 2. Dulo je visočiji... ...toeto.
×
×
 • Create New...