uvrnuto Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 7 hours ago, DameTime said: Pojačanja u mod timu odlagana skoro ko finale ABA lige A bogami, bilo je i potencijalnih pojačanja kao na Zvezdinoj temi. 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Moderatorski tim 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 A taj jedan ali vredan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: A taj jedan ali vredan. Red bi bio da se @nlavrnja aktivira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 11 minutes ago, Don Dusko said: A taj jedan ali vredan. DD & uvrnuto > uini & freethrow bromance 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 nije to isto, nas dvojica smo se tajno vencali, tako da se cesto i svadjamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) 48 minutes ago, DameTime said: DD & uvrnuto > uini & freethrow bromance 🥰 Edited June 6, 2023 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 45 minutes ago, uini said: nije to isto, nas dvojica smo se tajno vencali, tako da se cesto i svadjamo Pa nije isto, vidiš da nema = 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 @Manu konacno poklekao, znaci bila neka konjska glava. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 21 minutes ago, Del Piero said: @Manu konacno poklekao, znaci bila neka konjska glava. Au vidiš sad me podseti, beše bila neka priča i na starom forumu da budem moderator, baš davno? Sećam se kao kroz maglu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ma zezam se, ne secam se ni ja tacno. Samo mi se cini da je tvoj nick cesto bio predlagan tamo na mod topiku kad su se trazili modovi za basket. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ja samo da cestitam i pozelim srecu novim modovima, trebace vam uskoro 😄 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 1 minute ago, MrTwister said: Ja samo da cestitam i pozelim srecu novim modovima, trebace vam uskoro 😄 A cutao si kad sam ja dolazio. Spoiler Sta mi rade. :P 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: A cutao si kad sam ja dolazio. Reveal hidden contents Sta mi rade. 😛 Ako moze kako retroaktivno da se i tebi pozeli sreca uradio bih to 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 S obzirom da vam fali kosmičke ravnoteže kome treba da se prijavim? [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Odlican izbor za nove modove! U najavi vidim banove za offtopicarenje 😄 Nadam se da ce moderatorske obaveze da uticu i da pisu vise i cesce. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Guru zonfa: kad ne mogu da ih pobedim ubedim,banovaću ih 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ja sam htela da tagujem moderatore da prebace onu raspravu oko repki sa NBA teme, ali rekoh ipak da sačekam kao test za nove modove. Lepo se snašao Guru. Svakako su dobar izbor obojica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 12 hours ago, Geronimo said: Nadam se da ce moderatorske obaveze da uticu i da pisu vise i cesce Nadam se ne na ovom topiku 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 6 minutes ago, Knipex said: Nadam se ne na ovom topiku Na ovom topiku se kuka na ono sto se objavi na onom topiku gde uz ime stoji i broj dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Evo i ja u skladu sa modernim trendovima but suckinga i idolopoklonstva samo da kažem da su novouključeni članovi moderatorskog tima izuzetni ljudi i apsolutno pravi izbor za ovo. Živeli nam bili i slava im. - Pera, pisar, iz administativnog odeljenja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Čestitke i od mene novim moderatorima. Samo ne znam koliko im se isplati ovaj posao trenutno. Predlažem bonuse na zaradu dok ne prođe finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Predivan izbor novih moderatora, ali i ruzan. Sramite se moderacijo. Cestitke... ❤️ Spoiler Da ne budem pogresno shvacen, samo mala parodija na cuveni review neke FB stranice: 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 (edited) . Edited June 8, 2023 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 @Guru @Manu 'el vidite kakvu smo vam dobrodoslicu spremili?! Vatreno krstenje 😉 Da se odmah vidi od cega ste. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts