Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
12 hours ago, drperce said:

Nema sanse da bude prva opcija,  pored zivog Lebrona koji ganja istorijski rekord ove sezone .

Edited by Miki8
Posted
10 hours ago, Miki28 said:

@Manu posto @freethrow nije u mogucnosti da otvori temu, mozda bi mogao ti?

Hvala ali veruj mi da sam zbog tvog taga danas ušao na temu prvi put još od negde drafta. Manjkam sa vremenom ovih dana, ne bi to bilo kako treba.

Posted
7 hours ago, Miki28 said:

Svi odbijaju, cega se bojite?😀 @uinijel smijes ti?

ako zelis da procitas kvazi-metafizicki osvrt na nba ligu feat sezona 22/23, u ne vise od 30ak redova, od kojih je 10ak o knicksima, onda smem.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, uini said:

ako zelis da procitas kvazi-metafizicki osvrt na nba ligu feat sezona 22/23, u ne vise od 30ak redova, od kojih je 10ak o knicksima, onda smem.

Pa ne bih bas😀 

Onda da uskocimo svi sa pisanjem za timove za koje navijamo a ostalo sto bude nepokriveno da napise jedan forumas koji bude voljan?

Evo @delgado za Lejkerse, @Dracarys ce Pelikane a @DameTime Portland. @bodo i @stoudemire mogu Sunse, @Big Ticket ili @greenenvyomrazene Seltikse, @Radalek Denver itd

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Miki28 said:

Pa ne bih bas😀 

Onda da uskocimo svi sa pisanjem za timove za koje navijamo a ostalo sto bude nepokriveno da napise jedan forumas koji bude voljan?

Evo @delgado za Lejkerse, @Dracarys ce Pelikane a @DameTime Portland. @bodo i @stoudemire mogu Sunse, @Big Ticket ili @greenenvyomrazene Seltikse, @Radalek Denver itd

Što se mene tiče u redu, samo daj(te) neki rok do kad treba da napišem sastav na temu zašto opet nećemo uraditi ništa.

@delgado Uzmi i Klivlend kad si već u kancelariji 😄 

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
6 minutes ago, delgado said:

Mogu da pokrijem i Lakerse i Heat 😛 

Naravno, skroz sam to smetnuo sa uma.😀

1 minute ago, DameTime said:

Što se mene tiče u redu, samo daj(te) neki rok do kad treba da napišem sastav na temu zašto opet nećemo uraditi ništa.

@delgado Uzmi i Klivlend kad si već u kancelariji 😄 

Sezona krece 18.10 pa makar dan, dva prije toga da bude otvorena.

Posted
37 minutes ago, Darko said:

Kada će nova tema ljudi? Ili moram ja opet da otvaram (izvini @uini :classic_biggrin:)?

ti si od onih koji ne pročitaju niti jedan skoriji upis, posadiš pitanje i odeš, jelda

čekiraj šta je slobodno od prijavljenih timova (sve ova strana, 5 postova iznad tebe), pa zaduži jedan.

• Like 3
Posted
4 hours ago, delgado said:

Mogu da pokrijem i Lakerse i Heat 😛 

A mogao biš i Manchester City. Je..š onoga koji ne navija bar za 3 franšize. A ja ću moj sveti klub posle zna se koga naravno , Romu 😁

• WOW 1
Posted
44 minutes ago, Miki28 said:

Moze👍 

Auu ljudi kakav je uini napisao tekst za Knickse, brutalno

eh sad, nije nista ludo dobro ali je dovoljno informativno i za one koje knicksi ne zanimaju, kao i za one sto ih mrze aka nyk fanove.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Avodžobi said:

Ja mogu i o Raketama i Fili ako se niko drugi ne prihvati posla.

treba ponuditi @Alex_Serbia rockets ako je rad da ih obradi, posto je dugogodisnji fan. ako nece, nemam nista protiv, dok god mi ponudis uvide u status garube i kanyon martin jra ( :

• Like 1
Posted
1 hour ago, uini said:

treba ponuditi @Alex_Serbia rockets ako je rad da ih obradi, posto je dugogodisnji fan. ako nece, nemam nista protiv, dok god mi ponudis uvide u status garube i kanyon martin jra ( :

Garuba bi svakako bio centralna figura hahaha, ali preferiram JaeSeana Tatea i Alperena. 

Naravno, prepustam dugogodisnjem fanu Raketa ako zeli, ja nemam nista protiv.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...