Jump to content

Big Ticket

Član foruma
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

207 Excellent

Recent Profile Visitors

457 profile views
 1. Имали смо оваквих ексуркзија и у Радоњином првом мандату. Једноставно, са овом дефанзивном петорком која не наметне јак ритам са агресивном одбраном редвно се деси да смо у двоцифреном минусу након првих пар минута. Још кад се поклопи с оваквим шутерским перформансом, након 1/4 можемо да се пакујемо.
 2. Није, јер га је вукао брат од снепа. А и не капирам, није ухватљива, није да је био 10 јарди од ње, већ 2-3. Просто ми је невјероватно да уопште полешимо о овом прекршају. Спајк Ли се указао Брејдију, одбрана му дупе спасила.
 3. Исто мора неђе линија да нацрта. Морао је бити прекршај
 4. Мени није јасно како они легалним путем преносе оволико догађаја?
 5. заиста не видим намјеру Лазића, скупио је и руке, видио да је у скоку лик, свјестан да је ван баланса. Истурену гузицу не видим док је скоку Руди, или боље речено не видим његов покрет док је у ваздуху Руди усмјерен ка томе да га свјесно повреди. Фрејм са снимка који сам ухватио ми личи да је Руди пожртвовано кренуо на лопту из немогуће ситуације и да Лазић ништа није могао у тој ситуацији да уради.
 6. Не зезај. Феноменално покривање током меча. За поприлично скроман секондери одлична представа.
 7. Нијесам очекивао да ће најслабији дио Тампиног тима бити Х фактор.
 8. Дивљачка екипа, изнервирах се. Невјероватна количина глупости
 9. Први пут након меча са ЦСКА сам скочио из мјеста, играј брее
 10. Како Попај никад није умио да осјети моменат да ућути док је Гајо у елементу. Иначе, Гајони се смуца по цетињских биртија и кладионица, не постоји комичнија појава од њега. https://youtu.be/P1K60rVJYic
 11. Па чим се пик брани искакањем, а лопта се не дрви до центра, већ иде у страну имамо неки проток у нападу. И ово кратко одмотавање након пика толико опција отвара, пар пута нам је прошло. Дефинитивно видљиве адаптације Обрадовића у нападу. Добри смо за сад, само да наставимо
 12. аух, знао сам и до сад, али ово је још већи ниво. Вјероватно најкомплетнији борац у категорији, можда и у конференцији. Одвратна политика организације, вјероватно ће му још неког дати прије меча за титулу. Немогуће је шта је преживио Тони, хиперекстензија слична оној коју је приживио Бони Џонс против Белфорта.
 13. Дефинитивно му је дефанзива на ниском посту упитна, али Лука је одличан на ниском посту, врхунски пивот има момак, сјајну интелигенцију, штета што су га вазда физикалије ограничавале, а у последње вријеме и повреде убиле. Није никакав репер за одбрану на ниском посту бити надигран од Луке на истом. Проблем је друге природе, реално слабашан је, танке ноге, високо тежиште, лако га угурају а притом и велика жеља да стално иде на блокаду, а не да отежа шут, па скаче на сваку финту. Дефинитивно је тачно оно што је више људи писало овдје, да њему највише фали енергија пуног Пионира.
×
×
 • Create New...