Jump to content

Big Ticket

Član foruma
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

275 Excellent

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Уручивање до изнемоглости триа Милвокија, па ко добије бољи мисмеч. Не умире се у љепоти али даје резултате. Опасан покушај Пола приликом закуцавања Јаниса.
 2. ушао је припремљен за претходни меч, али не и за овај. Заслужено Дастин, мада штета, преатрактиван борац је Конор. Тужан крај каријере
 3. Океј, то ми је јасно. Али не могу да гледам на Ртс, јер га замраче у ЦГ. Спорно ми је што је СК сваки меч до сад преносио, а за финале нема најаве.
 4. Оће ли бити преноса на СК? Нема ништа у програмскоj шеми.
 5. Браво, браво! Баш два усер шута Белгијанки Марина са чудном одлуком да не тражи ТО, макар да се на другу половину пребаци лопта. Све у свему, побједа је битна! Свака част ђевојке!
 6. Двије ђевојке у дресу Србије у публици, вазда биле у кадру 🥰 Соња је Бодирога. Само још једна добра одбрана нам треба. Ајдеее!
 7. Ниџо је врх момак. Врло скроман момак, некоме ће без везе звучати јер сам исто писао и за Миротића, али венчао га је свештеник који је и мени парохијан и само ријечи хвале има за њега. Често бих га и у цркви срео, умјерен, са сваким да се поздрави, није препотентан... Све ово што сам написао је кроз ово писмо јасно. Радујем се његовом доласку баш. Права особа, дрчан на терену, а тимски играч, одличан за свлачионицу.
 8. Мораће Денвер да тражи шансу кући. Квалитетно су их истукли Санси, и енергетски уз врхунску атмосферу надиграли. Незанимљива полуфинала за сад.
 9. Аух. На основу првих појављивање за репрезентацију се прави поређење. А тек луцидност?! Па није у питању Никола, шта знам Јовановић или неки тамо леват... Ова награда сврстава Јокару испред свих побројаних, и то је чињеница. Као и то да је модификовао схватање центарске позиције. Такав утицај на игру је само још Кари у последње 2 деценије имао.
 10. Јокара убио ритам. Очигледно му не прија гурање с Ејтоном, 3х је узео Сомбор shuffle. Задовољава се игром споља, а нема утрчавања кад је с лоптом. Поприлично статично дјелују кад му је лопта у рукама, сем Кампаца. Чини се да прелама Финикс, одлична серија. Од - 10 на +7.
 11. Пешикан је будалица, не знам што вас толико нервира. Макар му је боја гласа ненападна. Добро је Ђоковићу дошло ово. Таман да озбиљно схвати Беретинија. Није се претјерано потрошио
 12. Улази човјек у озбиљније фудбалске године, дефинитивно мањи притисак него у Звезди. Разумљива одлука, паметна.
 13. Сав бесмисао игре и тренерског печата Клиперса је виђен у нападу 18 секунди прије краја на - 1. Холивуд близанци близу 1st round exit. Свиђа ми се то
 14. Стара кост Пол пресудан. Претукли су Санси Холивуд. Скроз легитимно Озбиљност повреде Дејвиса је одлучујућа за исход серије
 15. Обећаo је нешто и приликом представљања у Мајами... #justsayin
×
×
 • Create New...