Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

@Drug Crni

Ne bih voleo da idemo previse u off, jasno je meni sta pricas i mnoge stvari piju vodu.

Ali dozvoli da neko ima drugacije misljenje od toga da su vrhunac demokratije zemlje koje su iznedrile Hitlera, Napoleona, koje su istrebile Indijance, bacile jedine u istoriji atomsku bombu, bombardovale desetine zemalja kasetnim bombama i OU, sprovele projekat Oranz, napravile imperije na znoju robova, lopovluku i genocidu, uz to upravo ugnjetavaju crnce i manjine.

Ne sporim da je USA verovatno najbolje mesto za zivot za njihove drzavljane i da ne moze da se poredi sa nama, ali da to ni blizu nije tako kao sto ti predstavljas.

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Drug Crni said:

Ma jok,ti znas.
Pravednik sveta. Ali uvek i iskljucivo iz velikosrpske perspektive..iscasene od tog istog sveta,ali nema veze.. Bombardovan je i Sombor..u Novom Sadu sam bio u noci kad je srusen Zezeljev most..ziveo u ulici koja maltene izlazi na njega..

A moderator sam bio. Na otvaranju foruma. Mesec dana. Da sam imao nameru da ostajem i da mi je do funkcije stalo,ne bih ni izlazio..a ne bih se vise ni vracao..

Ja znam da su Ameri na moj grad bacili bombe sa ciljem da pobiju civile. Negiras li to? Ja znam da je Milosevic zlocinac koji je zapoceo rat, ali znam i da su oni koji su namerno ubijali civile ovde takodje zlocinci.

Velikosrpska perspektiva? Ma nemoj, a iz koje perspektive Ameri posmatraju persepktivu svog tragicnog septembra, iz koje perspektive u Izraelu posmatraju svoja stradanja..  Iz neke univerzalne ili ih samo zanima vlastita tragedija? 

Eto, pitam iz koje perspektive ti posmatras izjavu Olbrajtove o tome da je vredelo da stradaju onolika iracka deca? Kako to vidis? Je li to humanost, zalaganje za demokratiju ili prosto nemas odgovor na to.

Oni koji su sirom sveta doziveli to stonsu doziveli od tih humanitaraca cesto skliznu u frustracije, mrznju, cemer, ksenofobiju.

Od onih koji seju taj humanizama sa druge strane se mogu cuti samo prazne price, floskule, otrcane gluposti... Uskoro verovatno i zajednicka deklaracija sa Saudi Arabijom o ljudskim pravima.

Sve, sve, ali da se neko zali jer je neko na temi o nezaboravljanju postavi neku vest...

Tuzno.

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Udjoh na temu,pomislih da je rat u Ukrajni taman da postavim tviter vest.

 

Nedovic je malo priglup, igrao je u Ritasu pausao u nepotreoban verbalni rat sa nekim navijacem. 

 

Japanci su ''oprostili''Amerima dve atomske bombe,mozemo i mi ono bombardovanje. Najpametnijezaovu drzavu bi bilo da pohapsi navijace koji ogrezli u kriminali da pristupimo NATO paktu. Druziti se sa putinom i lukasenkom moze biti samo lose po nas,li i samu Evropu.

 

Naravno ulazak u NATO da ide u dogovoru sa nekom ostetom zbog  agresije na Srbiju.

 

Ovo sto se desavalo u Litvaniji je odraz seljackog/lokalnog mentaliteta Covica i da se plasi navijaca sto mogu da razumem. Samone znam dali jos ide na rodjendane  najvernijih,da li dobija pozivnicu?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Devil In My Pants said:

Naravno ulazak u NATO da ide u dogovoru sa nekom ostetom zbog  agresije na Srbiju.

 

 

 

U kom si ti filmu jbt, da mi lepo sve priznamo pa će nam Djura oprostiti što nas tukao 😂😂😂

  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Ovaj forum je bio dobro mesto do skoro, a onda su moderatori resili da ga sjebu kao i pokojni b92.

Trenutno je u modi seca knezova, bivsi moderatori dodju, bace kosku, a onda perfidno moderatori sakate one koji se upecaju.

Ne nasedajte na provokaciju, ili barem malo, doj je napolju vreme lepo iskulirajte od foruma(ja hocu), ne treba sudelovati u ovoj igranki, neka se igraju sami sa sobom.

Na ovom forumu je, kao i na onom uvek bilo lose biti Srbin, uvek je u tudjeg tatka bila pogolema patka, tudje sunce lepse grejalo, pa je biti svoj uvek bilo nepozeljno.

Pravi se cistka, antivakseri, suzdrzani od rata, rusofili, desnicari, antinatovci...nisu pozeljni.

A i ovaj topik da se procisti od Zvezdasa, Safet vreba ko zapeta puska, zato predlazem da se na neko vreme odjavi svako ko misli da je moderacija postala arogantna i neprincipijalna, ionako mesec dana nece biti taknicarskih meceva...mozda ovo ponovo bude mesto gde ce se deliti radost i dobro zezanje.

Vidimo se kolege i cuvajte se.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, propolis said:

 

U kom si ti filmu jbt, da mi lepo sve priznamo pa će nam Djura oprostiti što nas tukao 😂😂😂

Nemas ti sta da priznas. Hebe se svima za nas. Srbi su u nekom ludilu da USA,Rusija i Kina vode debate cija je Srbija. Od nas zavisi kako zelimo da zivimo. Trenutno smo evoluirali u ljude koji se dive vozu izmedju BG-NS koji saobraca jednom deonicom cak 200km na sat. Potpuno smo nebitni, navijacka razmisljanja su jos ostala u Bariju i Istanbulu kod obe strane.

Edited by Devil In My Pants
Link to comment
Share on other sites

Desava se nesto slicno kao sa pokojnim B92 forumom.

Vox populi je i napravljen na sportu jer su forumasi koji vecinom pisu na sportu docekivani klizecim na politici.

A voli i pokoji sportski forumas da izjavi nesto za dnevnik.

Izgleda da se ponavlja ista stvar, nece ljudi na politiku posto se ne osecaju bas komforno tamo, pa to rade ovde.

Stavovi koji se iznose nisu mainstream na politici i to je sasvim ok, neka cveta hiljadu cvetova.

Odgovori na to ovde su poprilicno ostriji nego na politici, ne razumem zasto.

Situacija je bolja nego na B92 ali ako se ovako nastavi dzaba smo krecili.

 

  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Screenshot_2022-04-05-19-12-19-723_net.delije_app.thumb.jpg.39cc9d212492527107bf82aeb3da97e6.jpg

Srećom nema Micića u rosteru da ga šipka namaže sa Vaso turčine kad krene da nas rešava 1 na 5.  I za one koji nisu videli taj info...još 2 dana pre tekme smo Žalgirisu odgovorili da nećemo držati zastavu Ukrajine jer su nas obavestili o protokolu, tako da za verziju spontanog, i što je lepo primetio Nedara, debitantskog pojavljivanja nato zastava baš na toj tekmi... pileća pamet je sasvim dovoljna.

 

Pored činjenice da su i Aron i Nejt bivši igrači Žalgirisa i obojica državljani USA...meni je jako drago što Nejtara nije osetio obavezu da se spašava po društvenim mrežama. Aronu prvenstveno zameram tu nepromišljenu i sebičnu formu: ,, 2 mejk it klir...AJ dont saport vor...AJ vont a pis"...za razliku od njegovog zeme Nejtare Frst blad Voltersa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ne mogu ioak da se otmem utisku, da nam je tako malo falilo za top8.

 

Stvarno smo imali velike pobede i velike pehove sa povredama igraca.

 

U petak da se dostojanstveno oprostimo velikom pobedom za kraj ove EL sezone, a zatim da kroz finale ABA lige, obezbedimo mesto ponovo u najelitnijem takmicenju.

 

Ovaj tim je zasluzio samo podrsku i nadam se da ce navijaci prepoznati momenat.

 

Sretno!

  • Like 9
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Drug Crni said:

E,za ovo cu reci: veliko hvala!

I da se nadovezem.. @Knipexu ovoj generalizaciji je problem..meni nije zasmetao TW link kojeg je kolega Bodie podelio..sa tim nemam problem..imam sa njegovom kvalifikacijom..znajuci da je jedan od tzv.razloga (a ustvari bednih opravdanja) za napad na Ukrajinu potreba za njenom toboznjom denacifikacijom,drzim da je to nedopustivo na ovom forumu. Ako to nije politika,ja ne znam sta je? Ti si mu post lajkovao..kako ces ti to sebi da tumacis i pravdas,tvoja je stvar..ali za mene je to nedoslednost..

Ne znam za njegove stavove van ovog posta i moj lajk je samo za taj post. Nisam ni dužan da znam. To što ti povezuješ njegove postove na nekim drugim temama sa ovim je nešto drugo i ja nisam upućen u to tako da to što mi zameraš apsolutno nema nikakvog smisla. Pogledaj taj post iz tog ugla. Što se mene tiče ti koji su mahali NATO zastavom su govna, da li su fašistička, ne znam, ali su govna i to ne geralizuje ceo Litvanski narod. Tema o ratu u Ukrajini mi je bila interesantna iz više razloga, ali sam je čitao dijagonalno jer je bilo previše postova. Ostavio sam jedan post na toj temi koji je bio opšte prirode o ljudima koji žive u Ukrajini i Rusiji i njihovom odnosu prema nama gde sam i jedne i druge pohvalio. Ćerka mi je bila sa folklorom u Ukrajini pre 5 godina i još je u kontaktu sa devojčicom kod koje je bila. Dakle ništa politika, ništa pravdanje bilo koga, ništa biranje strane,... Ti imaš svoju sliku, ja imam svoju.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se što sam nastavio van teme jer sam prvo naišao na post u kom sam pomenut pa sam odmah odgovorio a kasnije video upozorenje @Chaos Is Me da se ne nastavlja dalje. 

 

ELem, isti utisak kao Bojana, tako malo je falilo. Utiska sam da je povreda Holinsa prelomila. Sve nam se loše namestilo, počev od povrede Vajta pred sezonu, preko korone u timu na vrhuncu forme pa do povreda Holinsa i Lazića pred odlučujuće utakmice za ulazak u top 8...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BojanaCZV said:

Ne mogu ioak da se otmem utisku, da nam je tako malo falilo za top8.

 

Možda griješim ali mislim da su naša izdanja po njemačkoj turneji pokazala da smo mnogo daleko od top8 priče i u ovoj skraćenoj varijanti evrolige. A da su ruski timovi ostali, top8 se ne bi ni spominjao na pola sezone. 

 

Tri legit EL igrača su premalo za nešto ozbiljnije, od čega se jedan tek skoro upalio. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BojanaCZV said:

Ne mogu ioak da se otmem utisku, da nam je tako malo falilo za top8.

 

Stvarno smo imali velike pobede i velike pehove sa povredama igraca.

 

U petak da se dostojanstveno oprostimo velikom pobedom za kraj ove EL sezone, a zatim da kroz finale ABA lige, obezbedimo mesto ponovo u najelitnijem takmicenju.

 

Ovaj tim je zasluzio samo podrsku i nadam se da ce navijaci prepoznati momenat.

 

Sretno!

nije bas malo boko. da smo principijelno kao uvek do sada nastupili i napustii evroligu kad su nam izbacena braca po materi mi ne bi ni pricali o top 8. kad smo vec progutali zabu teskom mukom i videli da ipak mozemo nesto da ucarimo ako se ne uvucemo u guzicu brace po materi mi smo oberucke prihvatili i pokusali da iskoristimo sansu koja nam se otvorila. ali ko na filmu vrati se sve kao bumerang i onda kad smo trebali da dokazemo svoj stav i potvrdimo nasu resenost da je rat sulud i uzasan mi smo se setili da su nam noge ostale daleko u guzicama nase brace po materi i setili smo se da oni ipak nece da shvate nasu poruku kao dobronamernu. i jebi ga desi se kao u nekom hepi endu da smo ispusili za plej of, izdali bracu po materi a usput i pojeli kofu govana i ostali tuzni i ruzni. 

nista drugacije nece da prodje ni drzavna politika sad kad nam zavrnu siju.

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Fallilo nam je i fali za Top8 više no što piše.

Ralno ni jdnog momenta nismo bili ni bizu jer ni jednu od bitnih utakmica nismo uspeli da prelomimo na našu stranu, sve ostalo je čisto zavaravanje.

To je pre svega rezultat lošeg vođenja tima od strane Radonjića, najlošije od kada je u klubu. Masu utakmica je izgubio on lično, što lošom taktikom, što urnebesnim izmenama.

Na to se nadovezuje katastrofalna selekcija monstrum-tima, ispada da smehotres sa Salom27 nije ništa značio i nije upalio ni jednu jedini sijalicu u glavi uprave.

Sprdačina koju iz kola u kolo gledamo sa igranjem bez centra je prvenstveno za manje kvalitetne cirkus predstave a nikako za EL.

Sprdanje sa klubom, navijačima i igračima nedovđenjem centra i Pefijevog leša umesto legit beka koštalo nas je već ozbiljne tuče za završnicu u EL a koštaće nas i ostatka domaćih titula.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...