Jump to content

Instinkt

Član foruma
  • Posts

    1,724
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by Instinkt

  1. Oprosti, kojeg zakona ili "zakona" ? Šta je sporno uini, to što klub odbija da igra takmičenje koje nema nikakve veze i nije pod okriljem KSS? Uostalom, neka bude i da si sve u pravu; ja sam došao ovde ne da bih branio Ostoju, već da stavim do znanja da mi nismo pali s kruške te nam ovde otvaraju oči, zarad viših ciljeva domaćeg sketa, moš misliti
  2. Da je KLS pod okriljem KSS, pa i da polemišemo o tobože nekom licemerstvu. Ovako, samo jedna privatna liga, jednog čoveka, bez integeiteta. KRK je pod okriljem KSS. Upravo tako, ne moramo ništa da igramo, i to je naša stvar. Nikako vaša. Ali ne deluje kao da vas zabole, kao što si nevešto pokušao da provučeš. Samo da čujemo pravi razlog, a ne ove komične zajebancije pod velom moralnih principa.
  3. Nisi dobro gledao, ili nisi stigao da pročitaš. Prilično je jasno, ko hoće da vidi, da bi ovde svakoga bolelo d**e dal će neki klub učestvovati u privatnom takmičenju koje ne donosi apsolutno ništa; ali, u pitanju je Partizan, pa da se na vreme zauzmu moralne pozicije i iskoristi situacija da se opljune. Ako navijače KKPa ne zanima ili ih ne dotiče odluka, ne vidim zašto bi se tu našli gotovo pa uvređeni navijači KKCZ da zastupaju neke moralne principe za koje ih u principu zabole, ali zašto ne iskoristiti priliku? Ili grešim, stalo vam je do KLS-a, jer?
  4. O ovome se i radi, o ovome i pričam. Čitav pasus, generalno, akcenat na bold. Šatro se našli uvređeni jer Partizan istupa iz KLS. Razlog? Interesi domaće košarke, dabome. Jašta.
  5. Ne branim nikoga. Našao se ko će da zastupa interese domaće košarke, mnogo ih pogodilo.
  6. Da, 2. Grčku ligu koja je pod okriljem Grčkog košarkaškog saveza. Elem, nebitno, zašto nas Leon Deleon nije izbacio u 2. ligu, pa da i mi, kao i Olimpijakos igramo sa; otprilike kadetima. Bahato, seljački, bezobrazno, prostački ok, ok. To vas trigeruje jel? 😂
  7. Mi smo liga za sebe 😎 Koju zemlnu je predstavljao Olimpijakos kada je igrao samo EL
  8. blablaa "..da se liga iz pozicije u kojoj pojedinci imaju monopol na donošenje svih bitnih odluka vrati pod okrilje nacionalnog Saveza koji bi bio garant jednakih uslova za sve. Jer samo jednaki uslovi za sve su dobra osnova da se tenzije smire i da se okrenemo isključivo košarci. Ovakav stav kluba je jedinstven i podržali su ga svi njegovi članovi, od Uprave, predsednika, stručnog štaba, do igrača. Partizan NIS ostaje na svom putu, okrenut takmičenjima u regionu i pod okriljem Evrolige, bez bilo kakvih ideja da se takmiči u bilo kojim drugim ligama." Dakle, ponoviću, KKP je bio džek, i jasno stavio do znanja da neće igrati KLS. Saopštenje je praćeno odlukom o povlačenju, prošle godine. Šta je bio problem onda da se ne digne kuka i motika?
  9. @uini Pa koliko se sećam, KKP je bio džek i rekao neću da igram i ciao, šta je tad bio problem svariti?
  10. Isto se da primeniti na ove komične pokušaje otvaranja očiju, destabilizaciji srpske košarke; blabla Ne? Ako ništa, bar nismo imali 2 kluba istog gazde u istom takmičenju, nikad. Pitao bih te kako bi ti gledao na Teleoptik u Super ligi ili kako se već zove to takmičenje.
  11. Dok se KKP zalagao za jaku domaću ligu, da se ne pogase košarkaški centri po Srbiji, ili bar da se ne marginalizuju i svedu na amaterski nivo, neki drugi klubovi su prodali veru za večeru i posle jedne sezone, KKP je uvučen u ABA (čitaj: ucenjen) Sada kada je liga nebitna privatna prćija Čovićevog drugara Leona Deleona, koji čeka Želimira da mu uzme koju šušku jer je ovaj skinuo sako, ili je Dante Exum navukao arm sleeve, pa kada KKP odjebe istog, pojavljuju se zabrinuti ljubitelji košarkaške lige Srbije da nam drobe o dobrobiti srBske košarke. @uini Dobra sličica, istinu zbori @berti Kažem, daj Bože da dobijemo A licencu, izađemo iz ABA, i ostavimo Čoviću još jedan trofej na tacni. Ukoliko ne, šta je tu je, čekamo neka srećnija vremena i valjamo se sa vaša dva kluba u istom blatu.
  12. Pravo je pitanje komšije, što se vi toliko potresate našim neigranjem KLSa!? Trofej više za vas, milina Im not so sure about that 🙃
  13. Nakon završetka treće, a pre četvrte sam i ja imao baš loš osećaj, pogotovo juče, čitav dan. Sad me baš drma optimizam, mislim da smo bolja ekipa, imamo boljeg trenera, bolju hemiju i ako ima pravde košarkaški bogovi nam neće okrenuti leđa. Oni su bez Deka i Jabuselea potpuno druga ekipa, mi sa Panterom 2 klase iznad nego bez njega. Onu zonu što je Ćus izmislio u 2 meča, pa videćemo kako će to proći sa Panterom na terenu. Idemo u Kaunas.
×
×
  • Create New...