Jump to content

Drug Crni

Član foruma
  • Posts

    14,527
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    23

Drug Crni last won the day on April 3

Drug Crni had the most liked content!

Recent Profile Visitors

34,695 profile views

Drug Crni's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

19.2k

Reputation

  1. Drug Crni

    La Liga

    Negde ipak i očekivano..Barca jednostavno nema keša da priušti ijednog renomiranog trenera. Bilo je ili Xavi ili Rafa Marquez verovatno.
  2. Obzirom na želju koju pokazuju i energiju koju poseduju u finišu sezone,možda bi bilo najpoštenije da Arsenal uzme.
  3. Ovo je valjda neka Šešeljeva konkubina. Klasični velikosrpski krindž. Smejurija totalna..a što se pevačkih kvaliteta tiče - bolje bi je otpevao neki bokser
  4. Drug Crni

    PDF FUDBAL

    Jel mogu makar da vidim za koji post sam opomenut? Uopšte mi ne pada na pamet šta sam sporno napisao na topiku o premijer ligi?! Edit: setio sam se - nazvao sam Liverpulove navijače "sektašima"..
  5. Then who's vice president? Jerry Lewis?
  6. Vidi..znam da su pravili probleme tamo nedugo nakon što je Nikola stigao u Denver. Na početku su sva trojica iznajmljivali stanove u nekoj stambenoj zgradi..separatno naravno. Jedan od burazera (zaista se ne sećam koji jer bilo baš davno) je pravio pičvajz..mislim da je bilo i nekog nasilja nad partnerkom,pa ga ga stanodavac izbacio van..a onda su i Nikola i drugi brat izašli napolje. Od tada su počeli da žive odvojeno u gradu. A Strahinja jeste u nekakvom problemu sa zakonom..ima neku frku tamo,ali ne znam kakvu tačno. Ovo je friško..tipa prošle jeseni mi pričao poznanik koji nešto sarađuje sa njima ovde..
  7. Neka se spremi lujkača Jeremić..sledi 7 sati uživo programa..
  8. Ja ne mislim da su Kurti i Osmani nepogrešivi..takvih i nema,ali su za naše secikese klasa. Ozbiljni političari i državnici. RTS inače "isekao" obraćanje predsednice Osmani. RTK prenosio i Vučićevo. To je takođe pokazatelj razlike.
  9. Očekivano su tesne njihove utakmice jer Lejkersi imaju kvaliteta + ih he uvek teško izbaciti u plejofu. Jokić i sa lošijom igrom 27+20+10,,neka mi onda neko kaže kako on nije najbolji igrač? Inače,ako sam dobro ispratio,nijedan brejk do sada u serijama.
  10. Kako Kurti i Omanijeva rasturaju ove naše pacere..satiru ih gde stignu..U Prištini,na severu Kosova,u UN.. Dobili od Pfizera neku ultra-vijagru i ne vade
  11. Danas sam dobio prve naočare u životu. Ko hoće,može da čestita.
  12. Delimično se i mogu složiti sa tobom,ali to je sad gotova stvar. Na ovim izborima oni će samo da zacementiraju vlast. I još jedna stvar: Kada sam rekao da sam očajan,ja sam mislio i na to kako se lično osećam,ali i na to da očajnički hoću da im vidim leđa.. Nama treba opozicija koja je očajnički rešena da ih POBEDI. Kao što je Đinđić bio očajan u nastojanju da okonča vlast crveno-crnih. On je bio "pozitivno očajan"..njemu je Miloševićev režim bio nepodnošljiv: moralno,politički i intelektualno. Od 1999.bio mu je bio i pretnja po život. Zato je Zoran dao sve da ga sruši. Ove priče o "parcijalnom oslobađanju..o zauzimanju opštine po opštine..o kidanju komada po komad..jačanju stranačke infrastrukture" su šuplje. Mi više nemamo vremena za to! Nažalost,njima je očito pod ovim režimom dovoljno dobro da bi učinili ozbiljan napor da ga smene. I ne mislim samo na opoziciju. Opozicija predtavlja nas i govori u naše ime. Nama je suviše dobro u našim udobnim egzistencijama i nemamo ozbiljan motiv da se potrudimo,da stvarno rizikujemo da bi do promene došlo. Izgleda da Dobrica,Pavle,Miki imaju vremena..izgleda da je njima dobro..poslnici su,putuju po svetu..imaju neku pažnju javnosti.. Meni nije dobro i ja ne mogu da čekam! Sa druge strane..Đilas,Ponoš..Lutovac..imaju luksuz da se bore za svoje principe. Ni isto ne želim. Hoću pravu borbu! To je ona za pobedu i smenu ovog režima koji me tišti. Kao što rekoh - uspeli su da od dva loša izbora odaberu oba.
  13. Ja sam svakako više bio za izbore nego za bilo kakav oblik bojkota. Još sam pre metar dana napisao da im ne treba prepustiti nijedno odborničko mesto bez borbe. Takođe sam pisao da ih je još trebalo pritiskati..da se još nešto iskamči od uslova. Ali sve ovo je važilo u scenariju u kojem je koalicija SPN jedinstvena. Ako je bojkot - svi apstiniraju. Ako se izlazi,izlazi se zajedno. Tačno,pisao sam i o tome da SPN ne bih bio u koži jer nije lako odabrati između dva loša rešenja. Tragedija je u tome da su oni uspeli da odaberu oba!
  14. Drug Crni

    La Liga

    Jak je Real VARdrid,nema šta. Nevezano za to..sezona koju igra Džud Belingem je verovatno najbolja debi sezona jednog fudbalera u velikom,top klubu. Apsolutno je neverovatno šta je isporučio u njoj.
×
×
  • Create New...