Jump to content

Knipex

Član foruma
 • Content Count

  3,202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Knipex last won the day on May 18

Knipex had the most liked content!

Community Reputation

6,896 Excellent

About Knipex

 • Birthday 02/07/1977

Recent Profile Visitors

1,286 profile views
 1. Ja sam negde na polovini zadnje objavljene knjige kod nas Tes Geritsen, Jedini svedok. Možda je i završim večeras ako klinci ne odluče da gledamo neki film 🙂Ovaj put je tema nekoliko povezanih zločina u kineskoj četvrti Bostona. Odlično piše Tes. Kasno sam je otkrio pa nigde nisam uspeo da nađem 2 knjige koje mi nedostaju, Dvojnica i Dominator, a laguna izgleda nema nameru da ih reprintuje.
 2. Falku jednostavno mora da igra da bi ušao u pravu formu i pokazao šta zna a deluje da zna dosta. Nimalo ne sumnjam u njega, sumnjam u ove naše da ga brže bolje ne prodaju.
 3. Danas sa klinkom gledao na RTS završnicu ženske utakmice Švedska-Australija na OI. Kaže ćera ove bolje centriraju nego fudbaleri Zvezde...
 4. Koliko sreće smo sada imali
 5. Šutnuli na gol nismo... Onaj šut Kataia je bio bliže korner zastavici a Ben opet gađa NFL gol... Tuga jedna od igre.
 6. Rodić čuva Ivanića kod gola...
 7. Uhhh, potisnuo sam to sranje u bespuća sećanja
 8. Moj ćale ima neke jako čudne kombinacije. Upamtio sam jednu koja je bila davno, pre nekih 25 godina, jer sam se zgrozio. Na parče hleba je namazao maslac. Na to je stavio parizer pa odozgo namazao medom. 3 takva sendviča je napravio. Sve vreme je zalivao pivom...
 9. Evo da se upišem i ja zaboravio sam ga kad sam pisao šta ne volim da jedem. Mislim da nisam video spanać jedno 20 godina.
 10. @L' Imperatore @Dzistrou Navodno jedan od vođa navijača Terzića dok je Terzićevo obezbeđenje gledalo.
 11. Malo je i stariji, 8 godina. Hanter ima 35g i na zalasku je karijere. Prošle sezone nije baš blistao. Nnoko ima 27g.
 12. Više sam u šali napisao na komentar Dame da ne zna šta da misli. Prilično sam indiferentan što se tiče Đorđevića. @Ne sam Safete Ako može objašnjenje šta je očigledno? Ne razumem tvrdnju.
 13. Za tog Prelića se priča da je sada čovek službe i da mu je smanjena kazna da bi preuzeo južnu tribinu. A iz kluba će ,navodno, pokrenuti inicijativu da se huliganizmu stane na kraj
 14. Priča se da je palo neko šamaranje u restoranu na stadionu pre utakmice sa Vojvodinom.
×
×
 • Create New...