Jump to content
Vox92.net Forum

Knipex

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knipex last won the day on October 17

Knipex had the most liked content!

Community Reputation

1,266 Excellent

About Knipex

 • Birthday 02/07/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 58 ipak ali odraće ih žive na poluvremenu onaj ludak
 2. Više od pola situacija na koje se Inđija žali i plaća novinare po portalima da pišu o krađi veze sa istom nema. Dovoljno je pogledati utakmicu protiv Javora gde je, eventualno, sporan samo nedosuđen penal za Inđiju jer se ne vidi lepo na snimku da li je lopta pogodila u ruku igrača Javora. Sve ostale situacije sa tog meča ne da nisu sporne nego su čiste i odlično dosuđene. Videli su da lako može preko plaćenih "novinara", za 100e, da se spinuje i utiče na javno mnjenje da formira mišljenje na osnovu teksta a ne na osnovu snimka pošto 90% onih koji pročita tekst ni ne pogleda utakmicu ili sporne detalje.
 3. Knipex

  KK Partizan 19/20

  Šta treba da uradiš da bi dobio otkaz u Kini? 🙂
 4. Ako je pametan neće igrati protiv ovih. Svi skaču kao kenguri i žive za blokadu Jaki, žilavi, brzi...
 5. A mislio sam da idem na utakmicu Asvel je fizički jaka ekipa i stalno su prisutni na ofanzivnom skoku a nama je zagrađivanje skoka rak rana od početka sezone. Pride ako ih krene šut za 3 poena, a imaju dobrih šutera, bojim se da se svi kolektivno ne razočaramo pošto vidim da je dosta navijača Zvezde već upisalo sigurnu pobedu.
 6. Nenadić nije plejmejker. Njegova pozicija je dva-tri. To što ga naši treneri od FMP-a do Zvezde guraju na pleja nema veze sa tim koja je njegova pozicija. Tom logikom je i Davidovac plejmejker.
 7. Propast Mišković indeks 0 a Tomas isto 0 ali on nije ni igrao. Kuzmić 13 i Simonović 17.
 8. Dete, ja sam luster polomio kad je Pančev dao taj gol iz penala
 9. Vi ste vaše oterali, naš se ankerisao. @34Barkley Daće Bog košarke da se Tepa vrati
 10. Kud ne dade Odžo ovu trojku sad pa da palimo vatromet
 11. Bilo bi lepo da utakmica ostane ovakva do kraja, opuštena i relaksirajuća
 12. Moja ćerka kad je imala 6 godina glumila u 3 predstave u vrtiću. U jednoj je pravila koreografiju i bila asistent kamere. Nije gledala Jokera, ali sa jedanaest godina je izjavila kako je Big time rush najbolji bend na svetu i da imaju najbolji film koji je do tada gledala. Sada ima 13 i mnogo je ozbiljnija pa smatra da je horor najbolji žanr filmova. Videćemo šta će reći sa 15, možda kaže da Joker ne vredi pišljivog boba. Pogledaj film radi sopstvenog utiska.
 13. Ne razumete vi našu muku očigledno. Sit gladnom neveruje. Možda da vam se Tepić vrati ovih dana, mada ni to nije toliko strašno, jbg.
×
×
 • Create New...