Jump to content

berti

Član foruma
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,063 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da diskvalifikuju i nas i Jermene, a da ubace nekog iz Engleske.
 2. A Mrkela, hoce li onakav pickast da ide u Jerevan ili ce da mu iskrsnu neki neodlozni poslovi?
 3. Terza jeste tako nesto kenjao, ali su molili boga da budu izbaceni Jermeni. Usrali smo se i pre izbijanja ove frke, a tek sada.
 4. Lepo sve te bitange iz Uefe potovariti u avion. Obrnu par krugova iznad Jermenije, slete u Jerevan i odgledaju utakmicu. Mogu i da obidju Jermeniju celu, ima sta da se vidi tamo.
 5. Ok, hvala na objasnjenju. Bilo kako bilo, ne bih se motao tamo ovih dana.
 6. Pa naravno da su pravoslavci, a ratuju sa onima u cije ime bi sehidi mogli da krenu u akciju. Dakle, valjda je jasno.
 7. Jesu razmazotine, to nije sporno. Garantovanje bezbednosti? Garantovali smo i mi onim hohstaplerima iz Lestera, pre bismo sleteli na Mars nego sto bi se njima nesto desilo u Beogradu.
 8. Da li bi neko sada pozeleo da skokne do Jermenije i proseta po Jerevanu? Da li bi voleo da mu neki clan porodice ode tamo na vikend turisticki. Naravno da ne. Nemojmo se zajebavati. Mi jesmo kurton od kluba, leglo razbojnika... Ipak, ovo je nesto drugo. Tamo je verovatno vec nagrnuo kontigent svetih ratnika, ovo im je leglo kao kec na deset da se malo razmrdaju. Ne bi iznenadilo ni da neki šehid proseta Jerevanom, daleko bilo. Dosta smo mi imali glavne role po ratistima. Ovde nam nije mesto ni na ovaj nacin. Ne ici tamo nikako, po bilo koju cenu!
 9. Tamo moze da se ocekuje da pogode i neki putnicki avion koji je blizu ratne zone. Ne, zaista ne bih voleo da nasi igraci idu tamo, to je suludo. Bas bih voleo da vidim onog Rouza koji svuda vidi rasizam da sa Njukastlom, gde je vec sada, ide u Jermeniju u kojoj je rat. Ti banditi su se uplasili demonstracija pa smo morali u Becu da ih docekujemo, a sada bi kukumavcili jos gore.
 10. Kako bi se sve ovo ekspresno resilo da je umesto nas neki Vulverhemton ili Verder.
 11. Sad ce struka da proceni i da uradi najgoru mogucu stvar. Opcije su da je to malo para ili da nam je potreban i dalje ovakav nikakav.
 12. Kud je Simao? Je li ga kupio neki vijetnamski gigant?
 13. Neke stvari nikada nece biti jasne, jedna od niih je i ovo Dekijevo ponasanje. Mada, kada se saznaju neke stvari koje nisu za javno pisanje, onda ponesto i bude jasno.
 14. Aberi govore da je Dekiju naredjeno da aktivira sve igrace. Da svi budu u izlogu i eventualno neko da se zajebe i kupi pojedine. Odatle i vaskrsavanje Jovance i prvošpicarstvo Vukana.
×
×
 • Create New...