Jump to content

Instinkt

Član foruma
  • Posts

    1,724
  • Joined

  • Days Won

    1

Instinkt last won the day on March 19 2022

Instinkt had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,898 profile views

Instinkt's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

2.6k

Reputation

  1. Oprosti, kojeg zakona ili "zakona" ? Šta je sporno uini, to što klub odbija da igra takmičenje koje nema nikakve veze i nije pod okriljem KSS? Uostalom, neka bude i da si sve u pravu; ja sam došao ovde ne da bih branio Ostoju, već da stavim do znanja da mi nismo pali s kruške te nam ovde otvaraju oči, zarad viših ciljeva domaćeg sketa, moš misliti
  2. Da je KLS pod okriljem KSS, pa i da polemišemo o tobože nekom licemerstvu. Ovako, samo jedna privatna liga, jednog čoveka, bez integeiteta. KRK je pod okriljem KSS. Upravo tako, ne moramo ništa da igramo, i to je naša stvar. Nikako vaša. Ali ne deluje kao da vas zabole, kao što si nevešto pokušao da provučeš. Samo da čujemo pravi razlog, a ne ove komične zajebancije pod velom moralnih principa.
  3. Nisi dobro gledao, ili nisi stigao da pročitaš. Prilično je jasno, ko hoće da vidi, da bi ovde svakoga bolelo d**e dal će neki klub učestvovati u privatnom takmičenju koje ne donosi apsolutno ništa; ali, u pitanju je Partizan, pa da se na vreme zauzmu moralne pozicije i iskoristi situacija da se opljune. Ako navijače KKPa ne zanima ili ih ne dotiče odluka, ne vidim zašto bi se tu našli gotovo pa uvređeni navijači KKCZ da zastupaju neke moralne principe za koje ih u principu zabole, ali zašto ne iskoristiti priliku? Ili grešim, stalo vam je do KLS-a, jer?
  4. O ovome se i radi, o ovome i pričam. Čitav pasus, generalno, akcenat na bold. Šatro se našli uvređeni jer Partizan istupa iz KLS. Razlog? Interesi domaće košarke, dabome. Jašta.
  5. Ne branim nikoga. Našao se ko će da zastupa interese domaće košarke, mnogo ih pogodilo.
  6. Da, 2. Grčku ligu koja je pod okriljem Grčkog košarkaškog saveza. Elem, nebitno, zašto nas Leon Deleon nije izbacio u 2. ligu, pa da i mi, kao i Olimpijakos igramo sa; otprilike kadetima. Bahato, seljački, bezobrazno, prostački ok, ok. To vas trigeruje jel? 😂
×
×
  • Create New...