Jump to content

Laki21

Član foruma
  • Posts

    7,508
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

Everything posted by Laki21

  1. @Don DuskoA ti si taj koji će da proceni da je sprdnja? Evo ima još ljudi koji su ti na ovoj stranici napisali da ga vide kao provokaciju. Drugo, kakve veze na čijoj temi je ostavljen uvredljiv post? Zašto bi imao različt tretman na našoj, njihovoj ili temi o belom luku i peršunu? Nisam reportovao zato što kao prvo nikada ne drukam, a kao drugo, sve je bilo kritalno jasno i ovako. I druže, imam 57 godina, i upravo stoga neću dozvoliti nikome da me ponižava.
  2. Naravno da je bila provokacija, oči izbija. Dakle, ili ostaviš oba posta, ili izbrišeš oba, nikako samo jedan jer si onda direktno najeo govnima onog čiji si post obrisao.
  3. Uopšte nisam ni pogledao ko ga je postavio do reposta.
  4. Prvobitni post očito nije bio napisan sa ciljem da bilo koga uvredi? Tu se očito i završavam svaka dalja mogućnost za bilo kakvu smislenu diskusiju.
  5. Prijatelju, moj odgovor je bio OVO: ODGOVOR. Da li razumeš srpski, kauzalni odnosi? Akcija, reakcija. Post, repost. Dalja kacija. Kauzalnost. Da nacrtam?
  6. Drug, kao prvo, MENI je uvredljivo. To je sasvim dovoljno. Je li moj odgovor treba da bude obrisan, ili ako se ne sviđa modovima, oba posta? Drugo, da ponovim, NIKADA u životu nisam pristajao da se izvinim Đuri što me tukao. NI PO KOJU CENU. Nisam ZAPOČEO kavgu. A konsekvence su pogodile SAMO mene. Ako si ti tip čoveka kojem je to ok, nema problema, ali ja NISAM ti niti ću to ikada biti. Vučić i vučićoliki vladaju ovoliki broj godina isključivo iz razloga što ste spremni uvek da okrenete drugi obraz i zato mogu da vam rade šta god žele. I to zbog sitnih beneficija. Usranog radnog mesta, 100€ veće plate. Ne dam da me iko gazi. NIKO. Da li stavarno misliš da moja čast vredi članstava na jednom forumu?
  7. Drage moje, dragi moji, samo da vas pozdravim, bilo mi je drago družiti se s vama, s nekima i skoro dve decenije, budući da ću vrlo verovatno biti banovan trajno, jer ne želim da dozvolim da se iko izživljava na meni. Lep pozdrav.
  8. Gospodo iz moderacije, @Ne sam Safete je 16. jula postavio ovaj post; koji je za mene izuzetno uvredljiv. Na isti sam replicirao sledećom slikom: Nakon čega je neko od "moderatora" OBRISAO moju repliku. Nakon toga sam izjavio sledeće: Dakle, da ponovim, @Ne sam Safete je postavio UVREDLJIV post na koji sam replicirao na ISTI način, ni bolje ni gore, "moderator" je isti obrisao, a ja sam napisao ovo gore👆. Dakle, STOJIM IZA SVAKE REČI I SVAKOG SLOVA ONOG ŠTO SAM NAPISAO. "Moderator" NIJE OBRISAO OBA POSTA, već samo moj. SVAKI muškarac treba da bude spreman da prihvati uvredu, ako je prvi istu naneo. Ko to nije u stanju, taj je pizda. Kratko, jasno i jednostavno. @Ne sam Safete, kada neko nije u stanju da ti odgovori, nije pristojno naslađivati se kao što ti to radiš, jer to rade samo pizde. @Manu, ukoliko nisi u stanju da deliš pravdu na jednake aršine, ostavi se moderisanja, jer na način na koji to radiš, isto kao onaj ko je obrisao moj odgovor na @Ne sam Safete post, je odvratan i ispod praga ljudskog dostojanstva. Dakle, gospodo moderatori, kao što sam rekao, ostajem iza svake reči i svakog slova koje sam napisao. Nikada jebeno u životu nisam dozvolio NIKOME da me ponižava (što je valjda na osnovu mog delovnja na forumu i RL svakome jasno) pa neću to dozvoliti ni vam. Neću dozvoliti @Ne sam Safete, neću dozvoliti tebi @Manu, nepoznatom moderatoru koji je obrisao samo moj post, niti BILO kom drugom. Po bilo koju jebenu cenu. Tako da možete slobodno da me banujete zauvek, jer ću svaki puta na ovakvu svinjariju reagovati jednako, pa da se ne mučite sa mandatnim kaznama.
  9. Retko je ko kao on sjebavao kompletan momentum tima promašenim zicerima u bitnim momentima. Uspevao je nekako uvek da omaši u momentima kada smo ili trebali da se odlepimo ili da potpuno priđemo protivniku i mislim da smo nakon toga svaki put ispušili.
  10. Kalinić je trojka koja može da se spusti na četri, nije primarno četvorka. Valjda ne moram da objašnjavam koliko volim Kalinu, ali nama treba čista četvorka, i to nosioc.
  11. Nemam više plusića + Nego, ovo je možda i blesavo reći u ovom trenutku, otkud Ntilikina uopšte u ovoj priči o pojačanjima? Ili sam zaboravio ili mi je promaklo?
  12. Kad god je trebalo stegli su odbranu na max, nisu tu uopšte bili loši.
  13. Ja jednostavno ne volim igrače koji se groze kontakta, tipa Nedara, Petrušev i sl. Takve sam najviše voleo i kad sam sam igrao (svojekategornike), radio sam sve što oni mrze na max i uživao u tome. Dakle igrače koji imaju talenat i znaju košarku ali u sebi nemaju srčanost i na kraju krajeva, zašto ne reći, muškost da se pobiju kada treba. Ova igra nije i nikada neće biti balet, da bi bio vrhunski igrač moraš imati i to u sebi, bitnije je od svog talenta ovog sveta koi poseduješ, ako ćeš da okreneš leđa kad neko krene da te bije.
  14. Ja sam za ovog čoveka prvi puta čuo pre neki dan kad ga je Vini pomenuo. Tako da ne znam aposlutno ništa o njemu sem što sam video u ova dva tri klipa što su ovde okačeni. U prvom se jedino videlo da je poprilično užasan kamenjar, u ovom drugom se vidi da čovek ima instikt i UME da igra dobru odbranu plus nije operisan od ballhandlinga. Sa Lojdom se zna šta se dobija, a sa ovim drugim makar ja ne znam pouzdano, pa ću pustiti pametnijim od mene da presude.
  15. Penicilin, hau jes nou. Muda manja od kolibrija. 17:05, peta, odlučujuća utakmica.
  16. Pakuj, ovaj brat je prvi posle mene (slobodno me sprdajte) koji ima prirodni instikt da oseti kada će igrač kog čuva iz driblinga napraviti step bek za šut. Ništa mi u životu nije išlo tako dobro kao to, ovo je moj crni burazer, davaj davaj!!!
  17. Eraković je u 4 ključna igrača tima, pa sad, ako će ga prodavati, nek izvole.
  18. Simonović bi imao smisla da je srpski igrač, ovako nema.
  19. Ovo sada su već vlažni snovi. Šabac™ je nakon Kampaca najbolji evropski plej, ofanzivno i najbolji, nešto manji impact na čitav tim nego što ima Kampaco. No, pošto je jasno da njega nismo mogli da zadržimo, Šabaz je aposolutno najbolja moguća zamena sa tla Evrope. Izbalansirana je i centarska linija, pozicija tri takođe, ostaju još dva koraka da se kompletira ovaj tim tako da se može bukvalno suprostaviti svima u EL. - startna četvorka - startna dvojka Četvorka bi morala biti igrač ranga Šengelije, i sem njega ne vidim u stvari (u Evropi) drugog igrača (Mirotića ne računam) koji bi mogao na njegovo mesto. Iskreno se nadam da ćemo ga potpisati. S druge strane, ne znam u kakvom je zdravstvenom stanju, je li se oporavio od povreda? Nedostaje i startni bek, koji avaj, MORA biti dvosmeran igrač, dakle neko koga neće biti moguće ostaviti samog na liniji za tri poena, a koji će biti jednako dobar i u odbrani. Tu se opet crta neko Lojdoliki igrač, taj tip, jer inače opet nećemo imati izbalansiran tim. Ako ova dva igrača budu ono što trebaju biti, neulazak u TOP 8 biće ogroman neuspeh, a pretenzije ka F4 veoma zasnovane. Glavni problem bi kao i obično, bio nedostatak kontinuiteta.
×
×
  • Create New...