krzna Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Koliko vas je bilo juce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted January 31, 2022 Author Share Posted January 31, 2022 1 hour ago, KfJ said: Kada se ode u svoj profil, postoji deo chess insights. Ima tu svega i svacega, ali mene zanima jedan broj 'average centipawn loss' koji pokazuje na neki nacin okviran nivo igre, tj koliki je tvoj prosecni gubitak pri svakom potezu. Da li je ovaj broj bitan mozemo spekulisati ako svako iznese svoj broj, pa da procenimo na osnovu rejtinga. Moj broj je 0.65, sto ce reci da svakim potezom gubim vise od pola pesaka, ali ne znam koliko se odnosi na otvaranje. Lepo bi bilo da boki i kavani daju neki uvid u ovo, ali i SVI ostali, nemoj da moram da vas tagujem bando. vise od pola stotog dela pesaka. ja sam na 0.69 blic i 0.51 rapid, bulet nisam jos igrao na lichessu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) Krzna, Za pod sljivu duze sw cekalo na partiju nego u redu za dafinu Edited January 31, 2022 by KfJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 1 hour ago, KfJ said: Kada se ode u svoj profil, postoji deo chess insights. Ima tu svega i svacega, ali mene zanima jedan broj 'average centipawn loss' koji pokazuje na neki nacin okviran nivo igre, tj koliki je tvoj prosecni gubitak pri svakom potezu. Da li je ovaj broj bitan mozemo spekulisati ako svako iznese svoj broj, pa da procenimo na osnovu rejtinga. Moj broj je 0.65, sto ce reci da svakim potezom gubim vise od pola pesaka, ali ne znam koliko se odnosi na otvaranje. Lepo bi bilo da boki i kavani daju neki uvid u ovo, ali i SVI ostali, nemoj da moram da vas tagujem bando. Blitz 51,62 , ostalo nisam igrao (za sada). Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 2 hours ago, der Gabelschwanz Teufel said: 0.44 za bullet 0.59 za blitz što nam govori da ovaj advance stat i nije od neke preterane koristi. Možda lupam najveću glupost ali ako sam dobro shvatio uspoređujući tvoju i Kidovu brojku i vaš ranking dolazim(o) do zaključka da igraš dosta napadački. Ili on defanzivno 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ja se ustvari jos uvek razvijam u defanzivca i to je moj cilj. Najvece greske pravim prilikom igranja damom, sto je mozda i bolji pokazatelj necijeg nivoa. Izgleda da ovaj broj ne znaci bas nista, ali je tacno da i Bluecuracao igra opreznije ( nego npr. freethrow, koji izlazi iz kapije sa sekirom u trecem potezu. ) Jurgen, nemam pojma, da li je do stila, igra vrlo proaktivno i cvrsto, ali napadacki, kao Nemci u fuzbalu. Krzna je mozda blizu ove grupe, o otalima nemam dovoljno saznanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 8 hours ago, KfJ said: ( nego npr. freethrow, koji izlazi iz kapije sa sekirom u trecem potezu. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Nick mi je dulematic (gle čuda ) i na chess.com i na liches pa me dodajte, plus ako ima neka grupa (ne znam da li tako nesto postoji uopste) posaljite mi invite. Pa da se izmerimo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Sutra uveče? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ništa, ja sam tu večeras, pa ako je neko raspoložen, freethrow123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) https://lichess.org/tournament/lU81uTYi pass: jedandvatri danas u 10, nek taguje neko sve koji su bili pre nedelju dana 😄 Edited February 5, 2022 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Trebalo bi da stignem na turnir. @Dracarys ladno te tražim pod nikom grof @gggggggg @deez nuts. @Cavani @Bluecuracao2 @dulematic @KfJ @der Gabelschwanz Teufel @kriv i dužan @Jurgen @krzna @Neme @diego @Xpert @larry @McLeod @stray_cat @greenenvy @Ridji @zoran59 Dame i gospodo večeras je turnir. Nadam se da sam sve pozvao. Kolege, forumasi, pozovite one koje fale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Meni dolazi društvo da dogovorimo neko putovanje pa ćemo verovatno u grad. Tako da mi odgovara sutra uveče ako bude turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 minutes ago, krzna said: Link? 2 hours ago, Nicklord said: https://lichess.org/tournament/lU81uTYi pass: jedandvatri danas u 10, nek taguje neko sve koji su bili pre nedelju dana 😄 @dekifisher @BattleBender ajde i njih da dodam, mada se nisu izjašnjavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 @Borko Mislim da je to to 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ja sam usao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 5 hours ago, mr clutch said: @Dracarys ladno te tražim pod nikom grof Neću moći večeras, tek sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ni ja ne mogu veceras, samo sutra ako bude bilo sta ili sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 @freethrow Meni i dalje nije dobro od naše partije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 ko je zgz? dobra partija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 ja sam zgz, to je bila moja jedina partija, u ostalim sam dao damu dzabe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 minutes ago, Nicklord said: @freethrow Meni i dalje nije dobro od naše partije Pratio sam, zaista je bilo svega Danas generalno slabiji šah nego što je to ranije bio slučaj (ono što sam ispratio), čestitke Jurgenu na pobjedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 ja pobedio i cavanija i prvog ali i pored toga katastrofa. ponekad se zapitam da li je ovo sport za mene, cak i na nivou hobija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) A ko je jniece? Da probam da povezem. rtkm je jurgen vidim, cestitke.. edit. aha, vidim. Edited February 5, 2022 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts