Jump to content

Jurgen

Član foruma
  • Posts

    1,568
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,682 profile views

Jurgen's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. Sram te bilo da lazes i podmeces dok sam banovan. Nadji mi JEDAN post, JEDNU lepu rec koju sam rekao o Putinu, zapravo sam o njemu rekao sve najgore i sve suprotno od podrzavanja. Sram te bilo! Samo nastavite da banujete teme Na kraju se nece ni o cemu ni pisati Srdacan pozdrav i dovidjenja
  2. Pozdrav @Juan Pablo Montoya, zavrsio sam sa prognozom za ovu godinu, a verovatno i zauvek je me je kolega @fancy banovao za postavljanje pitanja 🙂 Dovidjenja
  3. Rusi su imali izbore pre manje od mesec dana i vecinski podrzali Putlera u njegovom silovanju Ukrajine. Tim izborima su pokazali dosta o sebi i da su popili Z propagandu. Cak je i u Beogradu zli gnom dobio vise od 10%. Ajde da uzmemo u obzir da je glasalo dosta radnika ambasade, ali sigurno su i neki od "izbeglica" za njega.
  4. Pa prvo si naveo citiram: "Izbori ne mogu da se odrze dok je deo teritorije pod okupacijom", a nakon sto sam ti dokazao da to nije slucaj, sad kazes da nije analogno, takodje nisi odgovorio na broj raseljenih i ostale izmisljene uslove za odrzavanje izbora.
  5. Da li su izbori odrzani ----> Da Da li je Krim, po ustavu deo teritorije Ukrajine, bio pod okupacijom u trenutku odzavanja tih izbora -----> Da Zakljucak: Izbori mogu da se odrze dok je deo teritorije pod okupacijom
  6. Nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora. A koja je to moja tvdnja?
  7. Znaci nije do toga sto je deo teritorije pod okupacijom, ok. Koliki broj je raseljen? Da li se ceka da se svi vrate pre izbora? Koliki mora da bude procenat raseljenih da izbori ne bi mogli da se odrze?
  8. Cuj video, igrao! Sahranise me Tunizani u subotu, morao sam 9! tiketa za redom da pogodim da bih se vratio na ono sto sam imao pre njih.
  9. U cemu je tacno problem postaviti pitanja? Odmah ide etiketiranje, zanima me konkretno odakle se izvlace ove izjave na bazi k. Jedno je napisati mislim da... A sasvim drugo tvrditi da je vecina Ukrajinaca u ovom ratu svojom voljom.
  10. Na osnovu tvoje ankete? Nisam primetio da je to smetalo u slucaju Krima, zasto su tada mogli da se odrze izbori iako je deo zemlje pod okupacijom?
  11. Znaci ne pitaju se Ukrajinci nista nego Zelenski?
  12. Gde se pitaju? Do kada Zelenski planira da drzi ratno zakonodavstvo na snazi i onemogucava demokratske izbore?
  13. Imas li neke predloge za Copa Libertadores?
  14. Koliko god paradoksalno zvucalo, mislim da su i Ronde i PR sada postale otvorenije trke. Alpecin je realno slab tim da kontrolise trku, a ne verujem da postoji neko bi zeleo da im u tome pomogne, pogotovo na Rubeu gde imaju i prvog i drugog favorita. Borba za beg ce biti paklena na obe trke. Lidl jeste izgubio Stojvena, ali moraju da idu na taktiku haosa, Skujins, Milan, Pedersen, cak I Kirs, moraju da pokusaju da budu u svakom napadu. Slicnu taktiku ocekujem i od UAE pa i od Visme ako je Tratnik zdrav i oni imaju 4 vozaca koje mogu da guraju u napade. Nece biti nimalo lako Alpecinu i MVDP-u da to sve iskontrolisu. Imamo i jakog Tarlinga, Betiola, Dekatlon ima dobru sezonu, Kvikstep je slab, ali nije nemoguce da recimo Asgren opet bude u pobednickom napadu. Sto se tice Rajovica, on sigurno vozi RVV, trenira sa Mohoricem i Rajtom trenutno na putevi Flandrije. Sto se Bahreina tice, oni bi trebalo da imaju dobar sastav za ovakve trke, ali nekako uvek uspeju da u odlucujucem trenutku budu na pogresnom mestu u pelotonu.
  15. Osudjujem Putlera, jednog od najvecih zlikovaca 21og veka i vodju fasisticke imperije koja je najveca pretnja civilizaciji u posledjih 70 godina. Jel sada smem da pitam kada ce se odrzati demokratski izbori u Ukrajini? I gde su dokazi za te prazne ruske gradove?
×
×
  • Create New...