Jump to content

Jurgen

Član foruma
 • Content Count

  579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

412 Excellent

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Prolazi itekako, samo ne kod onih koji više mrze sve što dolazi sa Istoka čak i od svog naroda. UAE i Bahrein nemaju tih problema pa su već vakcinisali skoro 30, odnosno 10% stanovništva.
 2. Nisam znao za taj viski stvarno. Naravno da nisam mislio da ih ima u kešu, ali i sa tim viskijem mi je milijarda nekako previše. Inače baš to što je iz Irske mu je i donelo najveću zaradu. Oni su fanatici, 10% US populacije se oseća etničkim Ircima, o ovima sa "originalnog" ostrva da ne pričam, ti ljudi su kupovali te PPV kao ludi. Njima je "tuča" u krvi, a Konor im je jedini vrhunski sportista. Svi su pohrili njemu. Plus mu je taj irski engleski, koji zvuči seljački, maternji jezik pa je to njegovo glupiranje još više imalo uticaja. Nije kao da je uspeo neko iz Moldavije ili Kirgi
 3. Prva tačka je prihvatam sve vakcine, ali kada se obeleži druga tačka, onda se otvara padajući meni sa izborom 5 vakcina.
 4. Na osnovu nekih mojih zapažanja, deluje mi da Kinezi imaju najviše iskustva sa ovakvim virusima, zatim na osnovu toga kako se život odvija u Kini tokom ove pandemije (i na kraju ceo biciklistički tim UAE (uključujući i pobednika Tour de France) je primio tu vakcinu, a zna se da oni odlično razumeju u farmaceutske proizvode 😄 ). Fajzer sam dodao jer mi je nekako najpouzdanija od ovih ostalih vakcina koje su u ponudi, a ne bih se baš ograničavao samo na jednu.
 5. Gajger je dobio na vetar u prvoj -6.4, recimo Kraft je imao -3.6, pa je skočio 4 metra više. Ajzenbihler samo -3, skočio 3.5 metara više. Granerud je imao -3.3 na vetar, ali 116.5 metara je jednostavno loš skok. Inzbruk je takva skakaonica gde nema prostora ni za najmanju grešku tokom skoka. Pogotovo u uslovima gde vetar u grudi nije jak.
 6. Šta je to Vazura radio u Bernu noć pred utakmicu Partizana sa Jang Bojsima? Jel bio u biblioteci gde su ga snimili u 4K rezoluciji? Ili negde drugde? Da li će gospodin Pantić odgovoriti na ova pitanja u sledećoj epizodi?
 7. Uglavnom se slažem sa svim što si rekao za Floyda, i po nekom mom skromnom mišljenju on jeste GOAT bokser. Međutim, mislim da neko kome su protivnici ograničeni (kao što su kategorije u borilačkim sportovima) ne može da uđe u GOAT sportista priču. Jednostavno je besmisleno da neko koga bi prosečan teškaš nokautirao u prvoj rundi bude u priči za najboljeg ikada.
×
×
 • Create New...