Jump to content
Vox92.net Forum

Jurgen

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

277 Excellent

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Hamilton ponovo na isti način donosi podijum Meklarenu. Mislim da je kazna od 5 sekundi preblaga, Albon ga je već pretekao.
 2. 1. Ver 2. Ham 3. Bot 4. Alb 5. Per 6. Lec 7. Vet 8. Nor 9. Sai 10. Str Fl Ver
 3. Meni je hit: JEL ZNATE NEKOGA KO SE ZARAZIO NA IZBORIMA? Priča o virusu kao da je to rana, pa znaš gde si je zadobio.....
 4. Pa ko drugi da predloži ustoličenje Vuleta? Mislim da je i poenta satelit stranke da bude što gluplja i što manja pretnja u nekoj budućnost, POKS bukvalno ima 0% šanse da preraste u bilo šta više od onoga što je sad.
 5. To sam ja stavio, nema nikakve veze sa stavom Mercedesa. Samo mi je bolid izgledao kao da je sa Novog Zelanda (oni su All Blacks) na prvi pogled, nije nikakva politička poruka.
 6. Mercedes promenio liverije za ovu sezonu! #AllBlack
 7. Šta tačno nije? Ja samo prenosim zvanične RIK-ove rezultate.
 8. Na predsedničkim izborima 2017. godine glasalo je 3.655.365 birača. Vučić je dobio 2.012.788 glasova. Ove godine je dobio 1.917.421, ako se doda 60% od 50% izašlih sa biračkih mesta na kojima su izbori poništeni, to je oko 1.980.000 glasova.
 9. Jurgen

  Tenis u doba Korone

  Ništa manje taj turnir nije išao na vodenicu vlasti od nastavka Linglong lige i derbija u Kupu. A da li je u dogovoru sa SNSom ili ne, to ne znam. Međutim, ako se pogledaju slike direktora turnira sa Vesićem i ostali bliski susreti ostalih članova porodice Đoković sa istaknutim funkcionerima SNS-a ne bih isključio ni tu mogućnost.
 10. Jurgen

  Tenis u doba Korone

  Turnir je organizovan iz 2 razloga: 1. Da bi se opravdalo korišćenje teniskih terena "Milan Gale Muškatirović" (25. maj) od strane porodice Đoković. 2. Zato što je to odgovaralo državi, da nedelju dana pre izbora izgleda kao da je sve normalno i da je korona virus pobeđen. Šta je napisano? Baš me zanima na šta liči ta bljuvotina. Najsmešnije u celoj toj priči je što je porodica Đoković tog Viškovića maltretirala kad god je stigla.
 11. Do ljudi u ovakvim mestima srpska opozicija nikad neće moći da dopre, bukvalno je resistance is futile princip primenjiv. Uvek uz vlast, nešto da dobijemo, da nam pomognu malo i da deci bude bolje. Sve to začinjeno sa AV je najbolji i volimo ga....
 12. I onda glasaju za Vuleta? 😂😂😂
×
×
 • Create New...