Jump to content
Vox92.net Forum

Jurgen

Members
 • Content Count

  272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 Excellent

Recent Profile Visitors

294 profile views
 1. Jurgen

  Rukomet

  Vrlo je jednostavno:
 2. Ja mogu da podelim način na koji se kladim. Naiđu mi ponekad periodi u životu kada se intenzivno kladim i to shvatam jako ozbiljno. Par godina se nisam kladio, i u septembru sam ponovo počeo. To izgleda otprilike ovako: 1) 90% tiketa su LIVE i sve LIVE tikete igram u singlu, u velikoj većini mečeve koje uživo gledam. U ovom poslednjem ciklusu klađenja, prvenstveno se kladim na fudbal, pre 5 godina je to bila NBA košarka, jer sam imao dosta više slobodnog vremena i nisam morao da spavam noću... - Tokom dana, ili dan ranije, odaberem utakmice koje su mi zanimljive za klađenje i koje kvote mogu potencijalno da budu dobre. Obično najviše pažnje obratim na mečeve u kojima bi veliki favoriti mogli da budu u problemu. U zavisnosti od situacije otvaraju se mogućnosti za klađenje na kornere (naročito ako favorit prvi primi gol, i ako dosta igra po bokovima), ako favorit rano povede, kvote na sledeći gol pada u određenom vremenskom periodu takođe postaju zanimljive. A najbolje kvote su oko 70og minuta gde je moguće klađenje ili na pobednika ili na strelca, tako su mi u poslednje vreme De Brojne, Lewandowski, Messi, Vardy... doneli jako dobre dobitke. 2) Tiketi pre samih mečeva: - Ove tikete igram samo u slučaju da je opcija na koju se kladim nedostupna tokom LIVE klađenja, odnosno 6+, 7+.... poeni igrača u NBa.... kombinacije Ključna stvar naravno je da se pogode tiketi sa najvećim uloženim novcem, i to mi uglavnom uspeva. Međutim jedini problem koji imam, a koji je najteže rešiti je kako se kontrolisati kada nešto u šta si najsigurniji padne zbog neke gluposti. A desilo mi se samo u poslednjih nedelju dana da VAR poništi gol Sterlingu, da igrač promaši penal, da ekipa promaši slobodno bacanje u poslednjih sekundama za plus... U većini slučajeva kažem sebi sometimes you win, sometimes you lose like that. I to je istina, bilo je mnogo obrnutih slučajeva. Ali serija nesrećnih okolnosti je nešto što mi pravi najveći problem. Pa se s vremena na vreme desi to klađenje na neke gluposti samo da bi se povratio novac... Uglavnom u poslednja 2 meseca sam u nekom plusu od 7500% od počenog ulaganja.... Srećno!
 3. Nešto nije u redu na tabeli. Fancy ima 10 poena kao pobednik vikenda, ali još tri prognoze imaju po 9, zar nema po nekoj logici stvari pobednik vikenda uvek bar dva poena više od drugoplasiranog za tu trku?
 4. 1. Ham 2. Ver 3. Lec 4. Vet 5. Bot 6. Alb 7. Sai 8. Nor 9. Ric 10. Hul Fl Ham
 5. 1. Ver 2. Ham 3. Vet
 6. Koliko vidim, možda je stvarno bila u pitanju nekakva tehnička greška, pošto je IMEDI-STU TELAVI dao 33 gola, a računali su mu da je dobitan (odnosno kvota 1) i tiket na kojem piše IMEDI-STU TELAVI više od 33.5 gola
 7. Jurgen

  Boks

  http://crackstreams.com/boxingstreams/watch-fox-wilder-vs-ortiz-ppv/
 8. Jurgen

  Atletika

  U dvorani naravno?
 9. Opet ćorak za Srbiju. Od kada je Đoković prvi put postao prvi igrač Sveta nijedan osvojeni DC ili medalja sa OI. Sad da li je kriv on ili Neša Sujeta, ostaje da se vidi.
 10. To nam je baš važno. Za nas krajnje nebitan na kraju
 11. 1. Ver 2. Ham 3. Bot 4. Vet 5. Alb 6. Lec 7. Nor 8. Ric 9. Rai 10. Sai FL Ham
 12. 1. Lec 2. Ver 3. Vet
×
×
 • Create New...