Jump to content

dulematic

Moderators
 • Content Count

  885
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,259 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nemaju oni mišljenje, to je masa čije mišljenje formiraju vodje, krimosi i ultta desničari, najgori šljam. Neka se klone basketa, nemam nikakav ptoblem ako atmosfera nije vatrena.
 2. Ma opušteno brt, skontao si da je zajeban insajderski lebac, sad si nas obradovao, opet te volimo 🙂
 3. Bjelicu mu nećemo zaboraviti 🙄
 4. A mogao sam ovo da saznam na Exitu, bio na par metara od njega ali nisam hteo da ga smaram. Zapravo, hteo sam da ga zamolim da ne ode kod Željka a ako već ode, da to bude za masne pare, pa da odigra tamo ko qrac dok ga ne oteraju i uzme im neke pare lake 😄 Kad ono ..čoveku nedostaje Kalemegdan u junu
 5. Sta ce nam trojka kad tu imamo Dobrica, Lazica, Davidovca i Lazarevica? Kontas celu petorku trojki da napravimo 😄
 6. Mrznju nam niko ne moze oduzeti
 7. Sporna je motivacija za takav post, jer ako si dosao tamo da se macujes sa Cooperom, citiraj ga na Tati, NMX je sve lepo objasnio sa onim disclaimerom, ali ne, vaznije je trolovati, provocirati i vecito kukati na nejednak tretman.
 8. Koji provokatorski post na Zvezdinim temama nije obrisan na poslednjih nekoliko strane? A da malo prekinete da dizete tenzije bez potrebe i pustite novu ekipu u moderaciji da se uhoda i uspostavi kriterijum, ko sta radi jedina te ista ekipa samo kuka i patkometrise.
 9. dulematic

  Wimbledon 2021

  Ambasadorkina ruka koja lebdi 😄
 10. dulematic

  Wimbledon 2021

  Žao mi je baš Feda, ali jednostavno raspao se danas, igra užas, kretanje još gore. Nego, glede publike danas, moram, jače je od mene
 11. dulematic

  Tata

  Kad ovaj projekat propadne, svi ce na robiju, hehe
 12. Imam avatar za tebe brate, slaže ti se uz mod status.
 13. A da malo prekinete da pisete o drugim forumasima i da se fokusirate na temu, a to je Zvezdin prelazni rok. Ovde se o svemu pise samo ne o tome, evo sad smo dosli do potencijalnog pojacanja Partizana, pa pola strane samo o tome.
×
×
 • Create New...