Jump to content
Vox92.net Forum

dulematic

Moderators
 • Content Count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,376 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne znam za vas ali ja imam dobar osećaj za nastavak sezone, ova utakmica protiv Barse (putopis ide posle) i ova protiv Igokee su mi baš podigle rsspoloženje. Sad ide EL pobeda, bust za derbi, dobijamo to i okrećemo sezonu. Tako neki scenario...
 2. Poredjenje sa Vučićem je bilo u kontekstu glumljemja žrtve, ništa specijalno. Možda bi bilo dobro da se zapita zašto je zaslužio takav status. Evo na primer, pre neki dan je bio prvi tu da opljune 'semenkare' za pljuvanje Štimca i gadjanje sudija uz konstataciju kako su oni koji se bore za pravdu i kritikuju upravu zaslužni za 100k evra kazni ove sezone a nije ni jednu reč kritike uputio na račun te iste uprave i postupke koji su doveli do tih tenzija na tribinama. To ti je možda promaklo? Razumem ja da je on u poziciji takvoj da često nešto mora da prećuti jer može da mu se obije o glavu ali nije fer da onda proziva navijače kojima gazda nema problem da preti na konferencijama za štampu. To konstantno ćutanje na greške uprave, a sa druge strane potenciranje pozitivnih stvari koje urade, usput kritikujući navijače koji se opravdano bune, stvara sliku da je on ovde portparol kluba a ne običan diskutant.
 3. Ko se navlaci na ban i na koji način?
 4. dulematic

  Foto od danas

  Crtice iz Barcelone
 5. Kako bi pisao inače 😄 Ladno imaju wifi u busu što ide sa aerodroma, fini neki ljudi
 6. Na forumu mi iskaču reklame za utakmicu sutra, neki sajt za karte. Nije dovoljno pametan google, ne zna da nam Sonja to sutra završava 😄
 7. U 6 ujutru let, pa kafa, doručak, pa coffee shop, pa u nabavku alkohols pa u smeštaj, sve po redu 🙂
 8. Ma nije tu ništa kriv Lorenzo, nego Punter koji ne poštuje hijerarhiju nego on uzima opet da završava i kad se naravno zaglavio baca loptu Lorenzu na pola terena, Lorenzov pas Lazicu je tu najbolje rešenje. Kad su Lorenzo i Punter u igri zajedno, Punter mora da bude second option. Matori je jako brzo dao preveliku slobodu Punteru, koju ovaj ne zaslužuje.
 9. Tvoj post se odnosi na prvi deo moje rečenice, a to je da je povedena argumentovana rasprava a vas par uleće sa besmislenim doskočicama umedto ds budu konstruktivni. Nisam se zaneo, samo pokušavam da ukažem da ovakvim postovima tu nije mesto.
 10. To uopšte nije rasprava ovde, jel ti čitaš šta ljudi pišu ili ssmo ulećeš da braniš Novaka tamo gde ga ni ne napadaju.
 11. Eto, povela se normalna rapsrava, argumentovana i civilizovana i onda sledi ulet sa ovakvim postom. Kad budeš sledeći put kukao na moderaciju seti se ovoga. Isto važi i za Hamiltona i kokice.
×
×
 • Create New...