Jump to content

Neme

Član foruma
 • Content Count

  3,012
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Neme last won the day on February 16

Neme had the most liked content!

Community Reputation

3,347 Excellent

About Neme

 • Rank
  Barakuda Hussein Obama
 • Birthday January 8

Recent Profile Visitors

3,353 profile views
 1. Rat je bio izgubljen u Srbiji, maltene i pre nego što se razbuktao. Nisu imali dovoljno resursa da pokriju gubitak koji su definitivno videli kao pobedu. Edit/b: Nebitno, konkretno.
 2. To pitaj onog koji bi da bude sve. edit: PDF Politika je zbog jedne štetočine ostala bez dva moderatora u 3 meseca. Nema ni trećeg već duže vreme. Asad i Agro su tu i verujem da će uzeti u obzir dokaz o namernom uništenju celog pdfa, koje je počelo brisanjem Vox Populi teme.
 3. Neme

  Kucni ljubimci

  Stočica moja
 4. Opet Srnić, pa da li je jebeno moguće...
 5. Neme

  PDF FUDBAL

  Upravo suprotno: pisati slobodno na celom forumu, osuditi antisemitizam i manuti se "spratova".
 6. Ajde nemoj meni te naviječketm, brate. Znaš me, znam te... Mitrović je oduvek veliki potrošač šansi i to je notorna činjenica. Pa i kao takav će (tek) biti rekorderčina do kraja karijere (a već jeste), da će morati da se rodi taj koji će ga preteći. A 27 godina. Msm daj, jedno je kritika na mestu (po meni) i omalovažavanje koje već nije na mestu.
 7. Imao je on i više od dve velike šanse u oba meča. Ipak se vidi zašto igra u Fulamu a ne u nekom boljem klubu, koliko god mi njega cenili i gotivili. Bio i ostao veeeliki potrošač šansi... Između Vlahovića i njega ne bi smelo biti ikakve dileme. A Jovića najuriti iz reprezentacije nogom u leđa. Neće to Piksi trpeti više, siguran sam. Tačno su falili ti Mitrovi nepostignuti golovi i rezultat sinoć bi bio mnogo podnošljiviji. Protiv Mađara i ubedljiviji. Rekao bih da nam je ovaj poraz negde dobro došao. Plus, budimo realni, Danci nisu slučajno na devetom mestu. Ja se, isk
 8. Pa ima li šanse da ga opet gledamo u Zvezdi?
 9. Za Bena znamo, ali čini mi se da sam negde video i za Kangu. Dobio je i sošku, a to je praktično korak ka novom ugovoru, uz to što se skida broj stranaca.
 10. Pa da, klasika... Ali dobro, igrao je, ako ništa drugo, a ne kao more klinaca koji pošteno nisu ni obukli dres. @Drug Crni Zar ne reče Kanga da bi igrao do peMzije u Zvezdi, ili sam ja nešto pogrešno shvatio?
 11. Ovo od Swejske mi je sranje, baš... Još ako idu s ovom ciguljigu pratnjom, ne bi je izvuklo ni da je Monserat Kabalje.
 12. Ne drvi čika - Perkose... Ko je lud da tupi u Rusiji pod gvozdenim sankcijama i gubi vreme tamo? Dečko je u pravu 1/1. I treba da se pojuri bar jedan igrač, ako nam odgovara i ako je ikako moguće. Plus, više nam ni ovi nosioci nisu u cvetu mladosti. treba polako razmišljati o smeni generacija. Rusko tržište je zapravo idealno za ove naše uslove.
×
×
 • Create New...