Jump to content
Vox92.net Forum

Neme

Moderators
 • Content Count

  1,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Neme last won the day on May 28 2019

Neme had the most liked content!

Community Reputation

1,284 Excellent

About Neme

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neme

  PDF FUDBAL

  To su svi prekršaji koji nisu za banovanje/restrikciju postovanja ali jesu za kaznu. Recimo, zloupotreba/silovanje opcije Report, lupajnje xaxa reakcija na svaki napisani post kao najblaži vid stalkinga, pisanje celih postova ili dužih delova u velikim fontovima tj. "dranje", kačenje sadržaja koji su pod autorskim pravom, kačenje RSB / GTR sadržaja i sl. Kada bude bilo moguće dati celi Pravilnik na uvid forumašima, još mnogo toga će biti jasnije.
 2. Neme

  VAŽNO!

  Poštovani forumaši, od danas krećemo sa primenom novog Pravilnika: Moderacija PDF Fudbal
 3. Iskreno se nadam da će se igrati na neutralnom, jer su tereni po Gruziji na nivou naših od pre 20 godina. edit: Kolika je mogućnost da se igra na neutralnom ako prođe Tbilisi Albance?
 4. Mada bi najbolje bilo platiti bubaruse da ruse i africku sljivu da lajkuje svoj a da se Metalni ne mesa.
 5. Au sine... Povlačim sve što rekoh za Vulića, tj. da mi ne puni oko.
 6. Odbrana nam je očajna. Svaki iole jači tim bi nam razbio raznorazne iluzije. Samo sam zamislio kiks Pankova na sredini i Grinvuda (čak i sirotinjskog) koji mu onu loptu otima... Radnički kao Radnički, mogli su i sa full timom da izađu, da Batak pokaže oba umesto da okrene trticu. Mislim da je bio penal, my5c. Ovo sa Litl Big Benomtm kao malo-lažljivom-devetkom je bolja opcija od Tomanea. Istog ponuditi Turizenseu, govno za govno with all due respect. Sa Kangom imamo strašnu liniju napred, osim ako neki iole jači tim ne skocka sve ono što nam realno fali. Onda džabe sve jer niko od njih nije jak defanzivno a i da budemo realni, nećemo ni igrati ovako visoku odbranu. Vulić mi nikako ne puni oko. Ako ga traže Talijani, samo napred. Sanogo ima nesreću da je sklon povredama, pomalo i potcenjen od strane kolega-stručnjaka sa foruma, videćemo... Ivanić bio i ostao metilj. Prodati što pre je moguće ako se iko interesuje, mnogo lošija verzija Ninkovića. A i nisam neki fan tih svilenih... Džombeljatm je borac i to mu se ne može osporiti. Ali za Borac iz Čačka. Nikolića niđe a onda De Bruine na sekund. Više nego dovoljno. Krstović kanda zalutao, ovi i dalje ubeđuju da nije.
 7. Da hoće neki genije da se seti i da stavi na ozvučenje malo navijanja. Ovo mučenje životinja je tužno slušati.
×
×
 • Create New...