Jump to content

Neme

Moderators
 • Content Count

  1,786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Neme last won the day on May 28 2019

Neme had the most liked content!

Community Reputation

1,848 Excellent

About Neme

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da ne trolujem na Kuku & Ciju. Više bih se radovao da zaživi inicijativa makar projekat propao, nego što je propala inicijativa a projekat otišao u legendu. Možda će tih dana, kad budu digli asfalt kojim su siledžije zalile kocke od kaldrme stare mnogo godina, inicijativa početi opet da klija i vratiti legendu u život. Vodeći računa da se prašina popaja finim arheološkim metlicama, umesto standardne zloupotrebe abraziva. (:
 2. Evo ja ću. To je onaj x na kvadrat koji je bio pored spoilera ali je nestao.
 3. @Nicklord @Ne sam Safete Još u hiljadarkama? Kad uđete u stotke pa da pričamo.
 4. U mojoj zgradi prekjuče umro deda od 100 godina. Back in time, pradeda ortakov, bio najstariji beograđanin. Izašlo u Ilustrovanoj. 107, išao na pijac, furao ceger i kopao nam gliste baštenske za pecanje, lauferke. To je bio čovek. U životu se ni na šta nije žalio.
 5. U vreme moje & nekih od nas, deca su vitlejem(TM) pred projekcije u Slaviji. Čekić u redovima, novi Bruslijev film. Tog popodneva Čak Noris prvi & poslednji put seo na dupe: U decenijama koje su sledile, videh šokiran da je bio potpisnik oko 300 naslova. Čak Noris. Voleo da gledam Tom & Jerry Show. Oggy & Bubanemci, u poodmakloj fazi žala za mlados. Ono vreme kad možeš sve ali počelo da boli. Kreneš i povrediš se. Moj tata recimo nikad nije ukapirao moje nervozno šetanje kad dođem u vamiliu. Samo sam se zagrevao d
 6. Neme

  Nickovi, posprdno...

  Ubi se tražeći topik 'Reči koje ste sami smislili', ništa. Nevez, ako nema osim ako ja nisam slepac, može da fercera ovde. Prknos - omiljena opozicija u Skupćini.
 7. Đed izbacio stvar u osamdeset i nekoj godini. Ja zinuo.
 8. @Ta'veren Kad spomenu Kičtm
×
×
 • Create New...