Jump to content

Old 666

Član foruma
  • Posts

    6,072
  • Joined

  • Days Won

    4

Old 666 last won the day on June 7 2021

Old 666 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

6,482 profile views

Old 666's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

7.6k

Reputation

  1. @Selina Najomraženiji klubovi u nemačkoj su Hofenhajm i RBL. Bayern tu nije ni blizu. Razlog je što su uspeli da "izdriblaju" pravilo 50%+1 što je svetinja nemačkim navijačima.
  2. Nigde ja ne spomenuh pomoćnog i zastavicu.
  3. Grehota za Nojera, niko neće pamtiti šta je sve skinuo, samo će se pamtiti šta je Joselu njemu skinuo. Deluje da je bio ofsajd. Druga stvar, igrači Reala su stali, ne bi ono bio gol da Marčinjak nije svirnuo. Ovo kažem ja koji mrzim Real više nego Zvezdu. Kad sam već njih spomenuo, jel može nekako Kejn u Zvezdu, bilo kako. Mislim da bi i tada uspeo da ne osvoji titulu.
  4. Bio je u Vulvsima jednu polusezonu. Preuzeo ih kad su bili zadnji na tabeli, a završio sezonu kao trinaesti. Posle je otišao jer se navodno nije slagao sa vlasnicima oko smera u kom ekipa treba da ide i kako treba graditi roster. Uglavnom...i posle Tita Tito, ovaj hoću reći posle Davida David. Mrzim West Ham, mrzim što navijam za njih.
  5. Neće lako biti navijač Arsenala pred poslednje kolo, kad jedina nada za titulu bude West Ham.
  6. Ono je sramota šta je dosuđeno kao penal. Drugo poluvreme nisam gledao, pa ne mogu da sudim zabponišten gol Bornmuta.
  7. jedan od najjačih tekstova ikad
  8. Steidten i Noble hoće Amorima. Onaj Baja Patak, cicija od vlasnika neće da plaća Sportingu i zato na svoju ruku pregovara sa FA trenerom. Nema neke razlike između Mojesa i Lopetegija u osnovi. I jedan i drugi su davno prošli zenit, i jedan i drugi ne znaju isforsirati mladog igrača, i jednog i drugog je vrmee pregazilo. Ako će dovoditi Lopetegija, što se mene tiče mogu slobodno da nastave i sa Moyesom. Nema neke razlike.
  9. Ja sam vest pročitao od nekog WHU tviteraša, ali evo šta dobiješ kad haštaguješ Lopetegui
  10. IStiče mu ugovor, ali moguće da će da ga produže.
  11. Prvo: Nije sigurno da odlazi Drugo: Kako sada stoje stvari, eventualna alternativa nije ništa bolja ( Lopetegi ). Kad bi to bio neko od mladih modernih menadžera ( Mičel iz Đirone, Amorim, De Rosi, Onaj lik iz Štutgarta) pevao bih tri dana od sreće edit: Evo sad vidim da će Lopetegi u Milan tako da smo bar tu izbeglli metak.
  12. Ja sam spreman da se opkladim bukvalno u bilo šta da lik neće dočekati drugi ugovor u Giantsima.
×
×
  • Create New...