Jump to content

stray_cat

Član foruma
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

409 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Unervozili se Evropljani pa se raspravljaju (wwww, sunshine, slaviša...), Šizoje nam obezbedio vakcine a za njih - šipak :P.
 2. Kada se prevede sa birokratskog jezika, rekao vam je otprilike: ako se i razboliš, nećeš dobiti upalu pluća, masku i dalje moraš da nosiš, a posle druge vakcine prestani da se opterećuješ koronom :).
 3. Listam stranice... U vezi Tvin Piksa, odlična je serija, ali je obavezno premotavanje čim se ništa ne dešava: The Showtime i Linč se izgleda nisu dobro razumeli oko broja epizoda, pa je Linč izgleda "ispunio" ugovor o broju epizoda tako što je bukvalno sve snimljene kadrove stavio u seriju.
 4. Rafa se vadi ko malo dete: nije tačno da ništa nisam uradio, jesam, al' vi to ne znate (jer nije javno). Mislim, ništa nije uradio niti će da uradi, boli njega uvo za ostale tenisere (sasvim legitiman stav), nego mora nešto da odgovori na direktnu prozivku.
 5. Ja kol'ko vidim, direktno u videu Španci isprozivali Rafu što ćuti ko mulac, a indirektno prvo španska Federacija, a onda i Busta.
 6. @shonke Unapred fala. @Sunshine State Kineska vakcina je na bazi neaktivnog virusa, zar tu ne bi trebalo da se razviju antitela kao i na "običan", aktivan virus?
 7. To što je Nadal rekao jedino može da se odnosi na Azarenku jer Noksa nije javno davao predloge (a posle se javno branio kada je negde "procurelo": bilo bi ekstra kad bi se saznalo i kako (od koga)).
 8. Kod skeptika, negatora ili antivaksera (ko ima volju), preporučujem taktiku s akcentom na veštačko poreklo kovida 19 i na gubitak čula mirisa i ukusa (ko se razboli) i da je to zato što je virus uš'o svuda pa i u mozak i ko zna kakve će posledice imati, preuveličavati koliko je god moguće, ponekad se uknjju i možda i pitaju a kako ovo a kako ono a odakle da znam da neću dumrem od vakcine itd itd.
 9. 10-20K Fajzera nedeljno je na godišnjem nivou manje od 1M Sinofarma koji je odjednom stigao. Da su pametni (ko što nisu) trebalo bi da u dnevne izveštaje počnu da ubacuju koliko je novozaraženih vakcinisano.
 10. Ja sam dobio Sinofarm, kao i svi koje znam. Sutra ću saznati da li su neki dobili Fajzer vakcinu. Šta vas toliko plaši, zbog čeg ste toliko neodlučne? Moja tetka, moja majka, obe 65+, jedna već vakcinisana, druga će sutra. Ovde su prva tri dana vakcinisani samo matori. Kakve veze ima što piješ vitamine, tj AD kapi? To što si negde pročitala da nije preporučljiva za ljude starije od 60 godina, to samo znači da nije ispitivana u toj starosnoj kategoriji (u trenutku objave toga nečeg na netu), ne znači da je ispitivana pa da su zaključili da je loša za starije. Isto važi i
 11. Ako sam ja (koji sam hteo da primim vakcinu) dobio neku vakcinu, a neko u Jevropi (koji je takođe hteo da se vakciniše) je još uvek nije dobio, a recimo da je (ne)bitan isto koliko i ja, onda to može da znači jednu ili više vrlo interesantnih stvari.
 12. Može li neki link za tu vakcinu? A ovo što je otkucao @Milenko Puzigaca, jbg ako si u situaciji da mož' da čekaš ili da se uopšte ne vakcinišeš, to ti je mnogo dobro. Neki su u svakodnevnom bliskom kontaktu sa gomilom ljudi, ne znam šta je alternativa (generalno) "sirotinjskom" Sinofarmu, jedino da se svakodnevno unosi gomila suplemenata, ivermektin i slično. S obzirom da su Fajzer i Moderna počeli da zatežu sa isporukama (očigledno 'oće još para), nepoznato je kada će još neka vakcina u ovoj zemlji biti realno u opticaju za puk, možda ruska, ali oni nemaju kapacitete.
 13. Svi su oni samo takve izjave i trebali da daju a ne da pa....ude, uključujući i dr Šeklera (koji navija za rusku vakcinu iz potpuno nemedicinskih razloga). Znači daj šta daš, doručkujte pre vakcine, obrijte se i sredite, odelce pre vakcinacije da se ne muči porodica oko vas ako opandrknete, od birača nema... vaksera i slično.
×
×
 • Create New...