Jump to content

dekifisher

Član foruma
  • Posts

    641
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,221 profile views

dekifisher's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

620

Reputation

  1. Obojicu pratim od mlađih kategorija, personaliti im je takav. Mislim da grešiš.
  2. Mislim da većina vas koja hoće Piksiju da vidi ledja greši big time. Šta mislite koga će Nedimović i Terza da postave? Čak i da dovedu Murinja (a neće, postaviće poslušnika) ništa ne garantuje da će biti rezultata. Pogledajte samo na šta liče Partizan i Zvezda. Repka možda nije u top 10 u Evropi ali sigurno nije ni za popravljanje gol razlike. Prvi derbi posle 40 godina koji nisam gledao. I po milioniti put, selektor i klupski trener su dva različita zanimanja! Piksi je sastavio i uigrao dobar tim, ali na žalost glavne poluge tog tima su Tadić, Mitar i SMS. Prvi ima 36 godina, a ova druga dvojica su otišla iz ozbiljnog fudbala. Adekvatne zamene postoje ali potrebne su godine da ti igrači krenu da pružaju igre na nivou pre svega ove prve dvojice. Pad je bio očekivan ali srećom rezultati nisu trpeli osim fijaska na SP, ali to je neka druga priča Mi imamo i ozbiljne probleme u strukturi igračkog kadra. Prvo, rak rana, nemamo dobre bekove i nadam se da će ovo biti poslednji pokušaj da igramo sa 4 pozadi. Ne mogu nikako da se složim da se igrači ne bore. Koji to igrač ne daje sve od sebe?
  3. Gledao sinoć. Dobar je film, objektivno. Međutim, obzirom da mi je Černobil u svežem sećanju, a priče su slične, sve vreme sam razmišljao o tome kako ću sutra gledati to remek delo ponovo.
  4. Bukvalno me je sramota od ove sprdačine. Sudija koji je na metar od mesta prekršaja i svira penal (čist kao suza) a onda ga zove VAR i on menja odluku koju je video svojim očima!?
  5. Obzirom da subjektivno smatram da ovaj tim Partizana mora da dobije ovakvu Zvezdu 15-20 razlike, smešno mi je da kukam na suđenje ali 3 namerna faula nisu svirana, 3x nepostojeći koraci svirani, PJ izbačen iz utakmice, faul Balše nad Teom... Slažem se da su u odnosu na prošlu godinu ovo sitnice, ali sama činjenica ko sudi i ko ih bira je dovoljna za sumnju.
  6. Dva nedosudjena namerna faula, nekoliko običnih. Džaba se ložimo, ovo ne može da se dobije.
  7. Željkova tvrdoglavost će nas odvesti u Evro kup... ili u istoriju. Sent from my M2007J17G using Tapatalk
  8. Ja sam vrv prekinuo gledanje 1. sezone, obzirom da se ne sećam ničega ali pošto je svi hvale baš krenuo da gledam drugu koja mi je sasvim OK!? Posle svih sranja koja se snimaju kriterijumi su mi opali očigledno. Odgledao i prve tri epizode Masters of the air... sasvim subjektivno, obzirom da je Fukunaga režirao, odlična!
  9. Naneli izgleda da treba da umre na parketu da bi se setio Žoc da ga zameni... rasulo Sent from my M2007J17G using Tapatalk
  10. Momci su ostavili sve na terenu! Nekada ni to nije dovoljno. Neiskustvo PJ-a nas je koštalo pobede. Vratiće se ovo... Sent from my M2007J17G using Tapatalk
  11. Najgore je što smo ovakvom potrošnjom nosioca prodali i utakmicu u Bolonji Sent from my M2007J17G using Tapatalk
  12. Parketolizač plače opet, i pored domaćinskog suđenja. Sent from my M2007J17G using Tapatalk
  13. Mnoge smo razbili u bitnim tekmama! ...prošle godine
×
×
  • Create New...