Jump to content
Vox92.net Forum

Bluecuracao2

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Krene deset zaraženih U Simpo po krevet Jednog zvizne autobus Ostane ih devet Nastave do pijace Da kupe po bostan Seljak prođe traktorom Ostane ih osam Jedan htede do doktora Knjižicu da preda Naleti na Kavčane Ostalo ih sedam Ostali se rastužiše Na tu strašnu vest Jedan svenu tu od stresa Ostalo ih šest Onda krenu do komšije Da poprave crep Jedan padne s krova Ostalo ih pet Zvali ih na Zlatibor Ziplajnom do tamo Otkači se jedna sajla Sad ih čet'ri samo I dok pljesneš dlan o dlan Nesreće se zbroje Sevne grom u koprive Ostalo ih troje Ide tako čudna trojka U kafić su seli Padne s krova saksija Na dvoje se sveli I sad se zagledaju Imaju l' simptome Koji li će od njih dvoje U bazu korone
 2. Da li je neko odgledao trecu sezonu Designated Survivor i ako jeste kakvi su utisci u odnosu na prve dve?
 3. Bluecuracao2

  interreg

  Nadje se u Beogradu i klaker i kabeza, ali industrijski u flasama od dva litra. Lep, nekvalitetan vestak, ali ponekad prija, leden.... U Nisu bar nalazim klaker od pola litra i crveni i zuti.
 4. Cetvorica igraca sa po.13 poena u istom.trenutku!!
 5. Prvi put vidim da imamo igrača sa brojem 0 na dresu, a istivremenom imamo i 00! Sme li to tako?
 6. Najbolji bekovski par svi vremena su Kića i Moka bez sumnje. Uostalom, taj par je osvojio 5 zlatnih medalja na velikim takmičenjima uključujući i Olimpijske igre.
 7. Sead Sušić je bio jedan od većih talenata toga doba u Zvezdi, ali i neradnik. Igrao je i za reprezentaciju na Marakani protiv Španije sa bratom mu slavnim u timu na odlučujućoj utakmici za WC u Argentini (izgubili, a utakmica je upamćena po flaši Huanitu po glavi). On je valjda jedini igrač koji je otišao u inostranstvo negde kada je imao 25 godina i to na foru. Navodno se reamaterizovao, potpisao za Obilić i sutradan uzeo ispisnicu i zapalio u Belgiju. Odmah posle toga propisi su promenjeni.
 8. Samo da primetim da osoba zaduzena za dres broj 3 od početka poluvremena ne obitava na klupi domaćina.
 9. Nadam se da su semafori pod garancijom, mada, ne bi me začudilo nista...
 10. Kvalifikacije za EP U21, mec Francuska - Azerbejdzan, SP1 je kvota 1,4 a NG je 1,65, Ne znam ko im pravi kvote, za koje pare, ali previse je u svakom slucaju. Kladionica Mozzart! 😎
 11. Kole je u Parizu, prenosi polufinale.
×
×
 • Create New...