Jump to content

Bluecuracao2

Član foruma
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

About Bluecuracao2

 • Birthday 05/08/1963

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gledao sam ga i ja desetak puta, u KPK protiv Simentala i polufinalu protiv Jugoplastike takodje. Zanimljivo je da je povodom Ducijevog odlaska u JNA nas klub organizovao utakmicu protiv Vojvodine na Malom Kalemegdanu. Ne znam koji je kapacitet tribina, ali sve je bilo dupke puno. (bio prisutan)
 2. I Mairosu ponekad odgovara na pitanja. https://reflektor-magazin.com/intervju/reflektor-intervju-milos-jovanovic/
 3. Verovatno prvi put u Ligi šampiona da jedan igrač da 4 gola i to levom pa desnom nogom, pa glavom i iz penala. Svaka čast Žiruu!
 4. Potpuno si u pravu, desi se da ponese prica.
 5. Olja se proslavio kada je Real Madridu dao gol iz penala u pobedi od 2:0, a kasnije i u penal seriji posle koje smo se plasirali u polufinale KPK 1975. Posle je presao u Bastiju sa kojom smo igrali prijateljsku utakmicu i po navici je za zagrevanje stao na Zvezdin gol.
 6. Sad nesto gledam, ziv je i Miha Baloh!
 7. A tek Branka Veselinović!
 8. Da li to ide sa godinama ,ne znam, gledao sam sve gorenavedene golmane, ali najvise mi ostaje u sećanju Ognjen Petrović. Poslednja generacija kada su golmani mogli da nose crne dresove i košulje (valjda). Kada bi stao pored sudije, nije se moglo iz daljine videti ko je ko. Vrhunski je delovao i Boško Kajganič, ali pored Olje šansu nije dobio. Nisam gledao, ali kod starijih dileme nije bilo. Beara!
 9. @wwww, Da li si stigla pogledati/poslušati Drostenov novi podkast u kome smatra da se samoizolacija može skratiti na 5 dana i kakve su reakcije na tu izjavu? Hvala.
 10. Krene deset zaraženih U Simpo po krevet Jednog zvizne autobus Ostane ih devet Nastave do pijace Da kupe po bostan Seljak prođe traktorom Ostane ih osam Jedan htede do doktora Knjižicu da preda Naleti na Kavčane Ostalo ih sedam Ostali se rastužiše Na tu strašnu vest Jedan svenu tu od stresa Ostalo ih šest Onda krenu do komšije Da poprave crep Jedan padne s krova Ostalo ih pet Zvali ih na Zlatibor Ziplajnom do tamo Otkači se jedna sajla Sad ih čet'ri samo
 11. Da li je neko odgledao trecu sezonu Designated Survivor i ako jeste kakvi su utisci u odnosu na prve dve?
×
×
 • Create New...