Jump to content
Vox92.net Forum

McLeod

Moderators
 • Content Count

  1,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

McLeod last won the day on August 9

McLeod had the most liked content!

Community Reputation

1,181 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. McLeod

  FC Arsenal

  Do primljenog gola smo igrali okej. Da su Pepe ili Auba dali gol, druga bi se pesma pevala sad. No, slazem se sa kritikom postave. Ako prepustas sredinu terena i zelis da igras direktno i na kontre, Vilok i Dzaka nemaju sta da traze u startnoj postavi. Takodje, ovo je trebalo da se igra sa osiguracem u vidu Monreala, uz Kolasinca i Najlsa u ulozi wing backova, mozda cak i sa Cejmbersom umesto Luiza jer je brzi. Ovako se desilo ono sto je svako osim Emerija verovatno znao da ce se desiti. Na sredini se igra sa Genduzijem, Toreirom i Sebaljosom, uz ovu trojicu napred. Iskopirali bismo njihov napad i isterorisali bi im odbranu najstrasnije kada stanu visoko, ne bi smeli da napadaju onako. Tako treba da igramo na svakom jacem gostovanju. Nadam se da ce razmisliti o tome Emeri, bas me jako razocarava sa postavama u ovakvim utakmicama.
 2. Ja sam zadovoljan njegovom igrom u odbrani. U napadu moze bolje, ali i ovako je bilo sasvim solidno. Sasvim dobra saradnja sa Jokicem na obe strane terena. Bila je samo jedna situacija, kad je Boban pokazao Jokicu da preuzme, ovaj nije, pa je Vebster prosao izmedju njih i nekih sitnih pukotina koje nisu kaznjene.
 3. Tacno, al da se ne lazemo, ni ova reprezentacija Francuske ne deluje posebno impresivno. Dobra i zajebana petorka, klupa pustinja.
 4. Mozda je tacno ono sto pomenu neko za Vasu. Gde god da ga stavis deluje nekako odsutno
×
×
 • Create New...