Jump to content
Vox92.net Forum

Cavani

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  808
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cavani last won the day on December 22 2019

Cavani had the most liked content!

Community Reputation

1,793 Excellent

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Opa, Spanulis poceo da pogadja i na terenu nakon pola tuceta dece 🙂
 2. Ako ti je to antidepresiv, ovo bi trebalo da je jos bolje. Pogotovo tamo od 0.22 kad pocinje juicy tit deo. Preporucujem i 1.05 deo. Stavio bih u spojler, al ne znam kako.
 3. Da, Sakota je izdominirao sa tim jadni mi, nemamo Sikmu vec samo Gista i DBrauna. Kao da on kosta milionce a ne ova dvojica. Ko nas jebe kad nemamo skauting, ko im je branio da iskopaju nekog svog Sikmu
 4. Koja generalizacija i besmislica. Ako izuzmemo Dilere Sever i par kocijasa, zvezdina publika ima itekako cim da se pohvali, pocevsi od Lakija kojeg da nije bilo Filip se ne bi 'povredio', tata kupi mi klub carine, do ljudi koji dolaze sa porodicom, itd. Zvezdina publika zasluzuje orden za strpljenje za sve ovo sto se radi sa klubom.
 5. Sta ce da uradi, blokirace ga na twiteru? 🙂
 6. Moguce je da cemo zveknuti sada nekog od favorita, ali je jasno da od konstantnosti nema nista. Tako je to kad tim zavisi od Stimca i Pantera. Nervira me sto imamo matoru ekipu, koja umesto da se dize kroz EL kao kod Radonje, deluje sve iscrpljenije.
 7. Covic matori prodao utakmicu i sezonu. Jebalo ga pravljenje mesta za sinka, sleper igraca a nigde pleja koji kreira.
 8. Niko nije rekao da ce biti sjajno. Sto ne menja cinjenicu da je Gist bio ubedljivo najgori veceras, u teskoj konkurenciji.
 9. Ispunjena tatkova zelja, sad moze i sinak da se igra.
 10. Sada dva glupa faula, sjebao kljucni skok u regularnom, napred nista pozadi jos gori. Ne pomaze ni to sto ne igra na svojoj poziciji.
 11. Nisam snimio, jedino ako je bio kraj napada. Produzeci realno premija nakon svega.
 12. Sad mu uzimaju lopte sa glave, Gist prodao tekmu
 13. Sramotan je ovaj sut za tri Gista, jos sramotnije sto igra na 4
 14. Au brate kakve brojke. 3.6 poena, 2/21 (9.5%) sut za tri, uz to nikakav plejmejking.. Da nije brat Djenka odavno bi dobio otkaz.
×
×
 • Create New...