Jump to content

Cavani

Član foruma
  • Posts

    3,953
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Cavani last won the day on March 12

Cavani had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,601 profile views

Cavani's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Reacting Well

Recent Badges

13.1k

Reputation

  1. Ma Shone resio da cirka za prvi maj a da ne mora da zuri ujutru na posao i da brine oce li ga panduri zaustavljati.
  2. Ide vikend a hvataju ga i praznici. Taman da spoji do posle Uskrsa.
  3. Klub suspendovao Soneta na 72h. Ok, onda nismo Sns klub.
  4. Sto je najgore sve matori ljudi na ovoj slici, covek bi pomislio da pamet i smirenost dolazi sa godinama ali avaj.
  5. Nije da mi nismo hteli da zadrzimo Pantera, vec se pojavio Armani sa ponudom koju mi nismo mogli finansijski da ispratimo. Nakon toga se pojavio Partizan sa ponudom koju Armani nije mogao finansijski da isprati. Ovo da je Partizan dobar primer razvojnog kluba u EL je bas nidje veze, rekao bih da takav klub generalno ne postoji u EL koja polako postaje liga veterana. Smart je skroz druga prica, lik igra za verovatno pola Mitroviceve plate.
  6. Jel ovo rekao 'Just zero-one, we will win this series'? Kakav naduvenko i placljivac, nadam se da ce ih Makabi nalupati kao kantu.
  7. Pa zamahnuo je i Panter na Ljulja, nije toliko ni bitno ako se samo zamahuje ili promasi. Cak i da je Deck dobio jos jedan mec to ne bi puno promenilo jer Real ima mnogo duzu klupu. Panter je sa druge strane naseo na provokaciju i nabo Musu, za to je uvek isla suspenzija barem 1-2 meca.
  8. Uvek je saketanje vuklo kao posledicu suspenziju bar na 1-2 utakmice, pre bi se tu moglo pricati o gluposti Pantera nego o nepravednoj odluci. Slazem se da nije bilo toga da bi Partizan izvesno bio na F4 sa jako dobrim sansama i da osvoji EL.
  9. Bravo Darko, stao je imenom i prezimenom iza kritika. Ti sto ga ovde nazivaju gnjidom ne smeju da uzviknu Ua Covic sa nivoa 400 u duksu sa kapuljacom, kako neko rece.
  10. Mnogo je cca 2x20 miliona eura ulozenih u blizance samo da bi se odlucilo koji ce od njih osvojiti lokalna takmicenja, koji bi iovako osvojili i sa desetak puta manje para jer u drzavi nemaju nijednog rivala, a u regiji 2 polurivala. Euroliga je jedino merilo.
  11. Ove sezone smo do utakmice sa Efesom imali odlicnu kos razliku u odnosu na skor, imali smo mnogo utakmica na 1-2 loptu koje smo uglavnom pogubili, a Nedovic se kao nas go to igrac i nije bas proslavio u tim utakmica u clutch-u, poslednje dve utakmice finala plej of Aba lige takodje, itd.
  12. Nije nepouzdan ali kada se igra tvrdo ili je zavrsnica meca uglavnom ce da fejluje da isporuci, kao i Teo uglavnom.
  13. Kad je cuo da Dusko i dalje nece Hauarda i Monekea, Hanga je od besa slomio ruku o zid. Eto, stiglo pojasnjenje iz kluba.
  14. Jeste smesna liga i njene odluke, ali se i Teo pokazao kao poprilican liability. Hvala mu za kup i magije, ali ga ne bih zadrzavao i sledece sezone. Pored toga sto ce imati 38 godina, bice jos skloniji povredama a ego mu je ogroman i psihicki je nestabilan, jednostavno ne smes onako da odgurujes trenera koji te smiruje i da se ponasas kao da si veci od kluba za koji igras, iako objektivno mozda i jesi. Barry White je pisao i da mu je plata 1m sto je nesto manje nego Baldwin ili Lorenzo, put u propast je dati njemu i Nedovicu kljuceve ekipe. Dogodine ce i preskociti te dve utakmice u startu i ko zna koliko jos zbog povreda ili ponasanja. Ja bih to preskocio i probao da drugacije koncipiram ekipu, cvrscu i kompaktniju pa i po cenu manje magije.
×
×
  • Create New...