Helena Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Koliko moćna fotka❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 I opet da se vratimo na Lacoste. Meni lično je ovo možda i najgora Novakova majica pa je opet odlična 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Lacoste mi je vazda bio gotivan, nevezano za Novaka (nisam s pokojnim Mrkonjicem u srodstvu ). Bas mi je drago sto im je maneken 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Ko će biti prvi ako Alkaraz osvoji Rio? Imali bi isti broj poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Baš je treš muzika išla iz restorana. Nisam skontao da je bio tamo, trebalo je da provalim doduše po milionima koji su bili parkirani ispred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 11 minutes ago, Milko Miller said: Ko će biti prvi ako Alkaraz osvoji Rio? Imali bi isti broj poena. Trebalo bi onaj ko ima vise poena sa velikih turnira, mislim da se ide redom i da se prvo gledaju slemovi, ali ne znam kako ce racunati W. To sigurno pise u rulebooku, treba samo naci taj deo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 1 hour ago, Boxy said: Trebalo bi onaj ko ima vise poena sa velikih turnira, mislim da se ide redom i da se prvo gledaju slemovi, ali ne znam kako ce racunati W. To sigurno pise u rulebooku, treba samo naci taj deo. Evo pogledao sam: Prvi kriterijum je broj osvojenih poena na grend slemovima, mastersima i na finalnom turniru (sve se jednako racuna). Tu Djokovic ima 5845 poena, a Alkaraz 5130 poena, tako da ostaje Djokovic prvi u svakom slucaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Da li si u toj kalkulaciji ^ racunao i W? Za njega se nisu davali poeni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Pretpostavljam da prevagu donose bodovi sa turnira gde Alkaraz nije igrao, AO i Torina. 3500 nije malo, to valjda izravnava onolike preskočene masterse i W. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 17 minutes ago, Drug Crni said: Da li si u toj kalkulaciji ^ racunao i W? Za njega se nisu davali poeni.. Nisam racunao W: Djokovic (5845): AO - 2000 ATP finals - 1500 Rim - 1000 Paris - 600 FO - 360 Madrid - 360 Monte Karlo - 25 Alkaraz (5130): UO - 2000 Miami - 1000 Madrid - 1000 FO - 360 Indian Wells - 360 Sinsinati - 180 Paris - 180 Monte Karlo - 25 Toronto - 25 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Istrazujuci nesto po netu naletim na ovu fotku, dan posle pobede 2008. u Melburnu. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Ukratko: - znaci mu sto je izjednacio rekord Stefi Graf, ali broj 1 mu nije prioritet, ako dodje kao posledica odlicnih igra super, nece ga juriti po svaku cenu. - ceni Alkaraza, ali smatra da mu je najveci rival i dalje Nadal. - povreda je sanirana, skoro je na 100% sto se tice inteziteta na treningu i odlucio je sa timom da ide u Dubai, sutra putuje. - odluka u vezi Mastersa u SAD je jos u procesu, on ne moze da utice na to, nada se najboljem, znaci mu podrska direktora turnira u IV i Majamiju. - igrace u Banja Luci, nada se da ce do pocetka turnira biti sve uradjeno sta treba, ovo je poslednja godina da imaju pozajmljenu licencu. - pre toga ce igrati u Monte Karlu i nada se da ce sada bolje poceti sezonu na sljaci nego prethodnih godina. Sa timom ce odluciti u vezi igranja Madrida i Rima. - na RG bi voleo sa Nadalom da igra finale - USO je predaleko da bi o njemu sada razmisljao, ali se nada da ce moci da igra, jer je osetio posebnu vezu sa publikom tokom 2021. Nadam se da sam sve sumirao, verujem da ce mnoge "mrzeti" da odlusaju ovih pola sata 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Odlično je što može da igra Dubai, pogotovo ako ne ode u Ameriku. Nisam sigurna koliko mi se sviđa ova priča o boljem početku na šljaci, nadam se da neće preterati sa brojem turnira pred RG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Pa,znalo se da ce igrati Dubai. Kad kazem "znalo se" mislim na cinjenicu da je prethodnih dana prilicno zestoko trenirao..to je bio jasan znak da ce da ga igra + su to i organizatori turnira najavili. 53 minutes ago, alcesta said: Nisam sigurna koliko mi se sviđa ova priča o boljem početku na šljaci, Nema razloga za neku bojazan. Siguran sam da je mislio na bolji ulazak u sezonu i bolju formu. Prosle godine je sve to bilo dosta "nategnuto" zbog haosa koji je prouzrokovala deportacija. Sad ce moci normalno da se sprema i udje u sezonu na zemlji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 (edited) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639867344813342&set=a.439174328215979&type=3&flite=scwspnss Ne znam kako se stavlja slika, valjda se gleda ovako ako odes na link. A mislim da nije bilo. Edited February 25, 2023 by Barker Slika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Druže, sve same puškice u galeriji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Eto, sve zbog Novaka 🙂 (puskice su oni papirici za prepisivanje, no? 🙂 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 20 hours ago, Barker said: Eto, sve zbog Novaka 🙂 (puskice su oni papirici za prepisivanje, no? 🙂 ) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Valja sad izmisliti nove rekorde, kontam da se prelistavaju ucinci Rosewalla i Lavera jer ovo sto im je napravio nije normalno. Mislim da ovi iz ATP-a kada moraju da postave njegovu fotografiju dobiju dijareju od muke. 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Evo skromne ceremonije za #378 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Povlacenjem Alkarasa sa turnira u Akapulku, Novaku obezbedjuje jos dve nedelje na prvom mestu. 380 nedelja za Novaka! Za Alkarasa ce biti lose vesti ako Novak bude isao u Ameriku, jer to bi znacilo da prvo mesto ne bi video vise ove godine. Kao sto ne bi video ni prosle da je Novak igrao sve turnire. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Dovoljno bi bilo da su se racunali bodovi sa W 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Petak je vec, kada ce se znati da li je Novaku dopusten ulazak u Ameriku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts