Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.1k

1. 88.4k

1. 155.3k

1. 12.3k

• Aranutović našu ligu igra peške e sad u kvalifikacijama gde ćemo sa njim, Šerifom i D uarteom Bog zna 
    • Potpuno se slazem, ukljucujuci NHS. Ja sam u UK imala privatno osiguranje od firme, pa nisam morala da dolazim u situaciju da cekam na NHS. A to je bio problem pre 20 godina, sada je jos veci. Moj shok po dolasku u US, je bio da mogu lagano da priustim daleko vecu kucu, stedim vise, a zivotni stil postao bolji. Iako i sada kad odem u UK kupujem u nekim jeftinim prodavnicama krpice koje mi se svidjaju. Da sam ostala u UK, zivot bi izgledao potpuno drugacije i sigurno ne bi postigla ono sto ovde imam. Videla sam I promenu kod mojih kad dolaze ovde, sve je lako dostupno. Volim da posecujem Evropu, I privremeno uzivam taj zivot, I cenim ga. Ali za mene, USA je kako volim da zivim.  Bukvalno sam mogla da potpuno potpisem tvoj post.
    • Novopečena „elita“ je u završnoj fazi formiranja. Ekspo je ta finalna faza, mada već sada imamo mnogo novopečenih nedinarskih milionera i milijardera. Svima je poznat Veselinović, o kojem je KRIK dosta pisao, mada su tu i dobro poznati Nikola Petrović, Davor Macura, braća Vučić/Mali/Brnabić, Milenijum tim, Gašić, Bosanac itd. A od sitnijih igrača tu je, na primer, Vučićević, koji je do pre nekoliko godina bio vlasnik preko 4.600 kvadrata u Beogradu, a sada je verovatno i više. I to nije ništa, sića naspram ovih krupnih igrača.   Svi znamo da su se tenderi oduvek nameštali, međutim, za vreme SNS-a to je postalo mnogo ekstremnije. Sve se namešta, bilo da je predmet tendera nabavka materijala za održavanje higijene ili nešto ozbiljnije. Kaže se „od igle do lokomotive“, mada bi trebalo reći „od WC papira do Ekspa“. Problem je što ima mnogo više onih koji nisu poznati javnosti, a stekli su ogromno bogatstvo SNS kombinacijama, i njihovi papiri su uglavnom čisti. Mnogo ih je, pa će pred bilo kojom budućom vlašću stajati težak zadatak razotkrivanja, čak i ako poseduju istinsku volju da se time pozabave. A da i ne pominjemo koliko je „političkih prostitutki“ koje će novopečena SNS elita lako da potkupi kada neka druga vlast dođe.    Ekspo je posebno bitan jer treba da se sliju milijarde evra u privatne džepove. Nije Vučić džabe rekao: „Prvo da završimo pripreme za Ekspo, pa ćemo im dati prevremene izbore.“. Ako im Ekspo prođe, onda možda više ni neće biti toliko bitno ko je na vlasti, jer će novopečena elita biti toliko bogata i moćna.   Ja svim srcem podržavam studente i jebe mi se da li su zvali Lompara ili nekog drugog ko mi se takođe ne sviđa. Bitno je da se kartel drma i da imaju što više problema.
    • Uhvatio sam Dejvida dok je snimao ovaj prilog (zapravo sve vreme stojim desno od kamere) i popricao s njim. Salje puno pozdrava za sve IndyCar fanove u Srbiji.
    • S obzirom na modnu ekstravaganciju koja vlada u NBA, pre bih rekao da je AI kada bih ih video konvencionalno obučene.
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
      NMX
      NMX
      341
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      JPM
      JPM
      238