Jump to content

melankolic

Član foruma
 • Posts

  1,004
 • Joined

Recent Profile Visitors

1,150 profile views

melankolic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

558

Reputation

 1. Upravo pročitah u nekom članku da se sumnja na Kawasaki bolest kod obolele dece u Americi. Još nije jasno da li je to u nekoj vezi sa koronavirusom.
 2. Da li ste i vi stekli isti utisak kao i ja iz poslednjeg “Utiska” da je Jeremić na putu da uspostavi primirje sa Vučićem?
 3. Samo si malo kontradiktoran. S jedne strane podstičeš antikineski sentiment a Kinezi im izgradili pruge, imaju brojnu zajednicu i čak čitave četvrti. Ne znam kako bi se osećao neko iz te zajednice da pročita tvoj prethodni post?
 4. Ti hoćeš da kažeš da je šikaniranje Amerikanaca azijskog porekla pozitivna stvar?
 5. Ne troluj. Ovo nije tema o preCedniku nego o onima koji će opet primorati moderaciju na zaključavanje teme. Ja sam odavno rekao da je tebi trebalo ograničiti pristup forumu ali nisam verovao da će ti se celokupni angažman svesti na puko promovisanje Trumpa.
 6. Ja ne vidim da je Obama bilo šta promenio u svojim stavovima. Za razliku od trumpetala koji se od slikanja sa klanom Klinton transformisao u ksenofoba koji proziva svog prethodnika svaki put kada se nađe u nebranom groždu i traži hapšenje osobe s kojom je ispijao skupa pića.
 7. Naravno da odgovaram argumentovano jer preCednik ne dozvoljava da mu se postavljaju pitanja nego za njega rade ekstremni desničari bez ikakve provere informacija koje objavljuju. Iskreno ja za te vaše opskurne sajtove nikada nisam čuo. Možda bih trebao da pratim 4chain da bih došao do istine pošto na forumima koji drže do svog digniteta tako nešto se ni ne spominje. Imam osećaj da ti radiš na ovom forumu nešto više od potrage za istinom.
 8. Niti je trumpetalo običan predsednik koji se ne bavi u svakom svom govoru bivšim predsednikom, niti je situacija sa koronavirusom u USA stabilna. Kome se ne sviđa neka se prosto prekobluje sa Netflixa na stare epizode “The Aprentice”.
 9. Problem je u tome što je zabranjeno postavljati pitanja preCedniku. Odmah šalje u Kinu po odgovor. Ovaj forum bi ozbiljno trebao da se pozabavi širenjem lažnih vesti i trampovske propagande. Opet se prozivaju ljudi da su komunisti, prave se neukusne asocijacije u vezi sa Obamom i njegovom rasnom poreklu, šire lažne informacije sa ekstremno desnih portala...
 10. Kada će se zaustaviti ovo botovanje za Trumpa? Koliko vidim još jedino mrd i Hamilton podržavaju ovakav vid komunikacije.
 11. Jasne su mi te “komercijalne akcije” farmaceutskih kompanija. Teško da se zaleteo. Pre će biti da je neki deal.
 12. Kako nije? Zar nije zabranio saradnicima da svedoče? Zar nije istragu nazvao neviđenim napadom na bilo kog predsednika? Zar nije svakog svedoka, čak i onog generala ukrajinskog porekla (kojeg su njegovi lakeji optužili za špijunažu za Ukrajinu) omalovažavao i govorio da ne priznaje njihova svedočenja? Zar nije odbio da svedoči? Zar nisu (republikanci) u HofR odbili da pozovu bilo kog svedoka? Zar nije uticao na sudije Vrhovnog suda?... Ne znam šta dalje da ti pričam? To je kao kada bih Vučićeve botove ubeđivao kakvim se njihov idol sve koristi metodama da pripreti političkim oponentima / kritičarima. Što se epidemioloških uputstava tiče, eno, rekao je da se neće držati kao pijan plota preporuka CDC- a, vrhunskog doktora pokušava da diskredituje, pred javnim nastupima traži od epidemiologa da se slože s tim da unošenje dezinfekcionih sredstava ubija viruse i sl.
×
×
 • Create New...