Jump to content

Recommended Posts

Posted

NBA 2024-25

R54Ya1j.png

Konacno krece i nova NBA sezona. Osim glavnih favorita, nikad izjednacenija i neizvesnija sezona pred nama. Najvaznije je da u sledecem playoffu bude vise srece sa povredama vaznih igraca.

Kljucni datumi za sezonu 2024/25:

Oct. 22: NBA regular season begins

Nov. 12: Emirates NBA Cup begins, "Cup Nights" every Tuesday and Friday from Nov. 12-Dec. 3. The only NBA games played on these nights will be Group Play games.

Dec. 10-11: NBA Cup Quarterfinals

Dec. 14: NBA Cup Semifinals (Las Vegas, Nev.)

Dec. 17: NBA Cup Championship (Las Vegas, Nev.)

Feb. 6, 2025: Trade Deadline (9 p.m. CET)

Feb. 14-16, 2025: NBA All-Star Weekend (San Francisco, Calif.)

Feb. 14-19, 2025: NBA All-Star break

April 13, 2025: NBA regular season finishes

April 15-18, 2025: NBA Play-In Tournament

April 19: NBA Playoffs begin

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

sretno svima i nadajmo se dobroj i uzbudjivoj sezoni.

• Like 23
  • Love 4
  • Thanks 18
Posted

Sačekao bih da vidim kako će Denver otvoriti sezonu.

Ukoliko upadnu u neki kanal, treba dodatno podržati Damine simpatije prema Željku Obradoviću i Partizanu.

• Ha-ha 8
  • Tuzno 2
Posted (edited)

Srecna nam nova sezona.

Nadam se odbrani kupa za pocetak. I da nam se vrate neki forumasi koji manje pisu ili ne pisu, ne mislim ni na kog odredjenog, vec eto generalno. Dobro, mislim i na Lorda, bas bih voleo da nam obogati topim novim nadimcima i analizama ;D

Miki da manje hejtuje Brona, Bronija, mene i Drakija ako je ikako moguce

Zelim nam dobro druzenje na topicu jer uskoro krece ono pravo, dosta smo cekali

Edited by delgado
  • Like 1
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
  On 10/21/2024 at 12:17 PM, Don Dusko said:

Otkad je Dame presla u Nugetlije, Denver je poceo da gubi utakmice!

Slucajnost? Ne bih rekao!

Expand  

On 10/21/2024 at 12:29 PM, Smrtokapa said:

Sačekao bih da vidim kako će Denver otvoriti sezonu.

Ukoliko upadnu u neki kanal, treba dodatno podržati Damine simpatije prema Željku Obradoviću i Partizanu.

Expand  

Nemojte da stavim Jokića na avatar. 

Znate šta se dešavalo svima koje sam stavila na profilnu (Exum, Vildoza), sem Bogdana... 

Posted (edited)
  On 10/21/2024 at 12:30 PM, DameTime said:

Znate šta se dešavalo svima koje sam stavila na profilnu (Exum, Vildoza), sem Bogdana...

Expand  

Oženili se?

Nije potreban Jokićev avatar onda ali ok.

/kronos mode off

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 2
Posted
  On 10/21/2024 at 12:11 PM, Darko said:

Mora da ti mi forumaši skupimo za jednu Nuggets majicu Jokića, da ozvaničimo.

Expand  

Znate kad mi je rođendan huehue 

Imam već Lillardovu i Bogdanovu, samo mi još Jokić i Lebron fale.

Posted

Anyhow, srećno svima u novoj sezoni, ako možemo da ne budemo baš kanta za napucavanje to bi bilo super. I da vidimo neki napredak Scoota&Sharpea. 

Moj lični favorit za titulu su, naravno, Bucksi.

Neka bude dobro druženje na forumu kao i do sada, zezanje i peckanje ali sve u pozitivnom duhu.

Posted (edited)

https://basketball.realgm.com/wiretap/277760/Alperen-Sengun-Rockets-Agree-To-Five-Year-$185M-Extension

Top posao Rokeca i za Grina, a narocito za Alpija. Velike sanse da se long term zadrzi core 7, cap space sacuvan za sledece leto.

Naravno, uvek postoji opasnost od ljudskog faktora i poredjenja kako su neki drugi iz klase 2021 dobili max ruki ekstenzije...ali jebiga, ajd da se nadamo da ce im biti dosta i ovo sto su sad zavredeli. A obojici su poslednje godine player opt.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted

Ja mislim da se Rocketsi solidno precenjuju (pre svega kroz vizuru precenjivanja Šenguna i Greena). Jedno je bilo dok niko ništa nije očekivao, videćemo ih sada kada je ulog povećan i kad se igra takmičarski. 

• Like 4
Posted
  On 10/22/2024 at 8:19 AM, Chaos Is Me said:

Ja mislim da se Rocketsi solidno precenjuju (pre svega kroz vizuru precenjivanja Šenguna i Greena). Jedno je bilo dok niko ništa nije očekivao, videćemo ih sada kada je ulog povećan i kad se igra takmičarski. 

Expand  

green 3y 106 miliona, sasvim ok job bussines...

Posted (edited)

Iskreno, jako sam zadovoljan sa ovim produzetkom Gordona a pogotovu sa nacinom koji je uradjen. Ucinio je uslugu ekipi i uradio je opt-in za poslednju sezonu trenutnog ugovora za 2026-27 sezonu i tek posle toga mu krece produzetak.

2024-25 22 miliona
2025-26 22 miliona (opt-in)
2026-27 31 milion
2027-28 34 miliona
2028-29 37 miliona

Cap ce da raste za oko 10% svake godine i ovo daje fleksibilnost ekipi. Takodje se vidi i zasto je KCP morao biti pusten, ovo ne bi bilo moguce da je i njegov ugovor tu. Procenili su da mogu bez njega, pogotovu sto je mali Braun vec u proslom playoffu bolje branio vece bekove, tipa Edwards protiv kojih je KCP imao problem, jednostavno su mnogo jaci od njega. Igraci protiv kojih je on idealan maltene su manji i brzi bekovi kao Steph a u poslednje vreme su oni manji problem. Veci problem su Edwards, Luka, Booker, Tatum itd i ova novija iteracija Nuggetsa ce itekako moci da ih efektivno brani. Jedina ekipa protiv koje ce KCP da fali je Dallas zbog Irvinga ali mislim da je to Denveru dobar matchup jer ce Jokic i Gordon da ih uniste u reketu.

Edited by Radalek
  • Like 7
Posted
  On 10/22/2024 at 11:13 AM, Radalek said:

Iskreno, jako sam zadovoljan sa ovim produzetkom Gordona a pogotovu sa nacinom koji je uradjen. Ucinio je uslugu ekipi i uradio je opt-in za poslednju sezonu trenutnog ugovora za 2026-27 sezonu i tek posle toga mu krece produzetak.

2024-25 22 miliona
2025-26 22 miliona (opt-in)
2026-27 31 milion
2027-28 34 miliona
2028-29 37 miliona

Cap ce da raste za oko 10% svake godine i ovo daje fleksibilnost ekipi. Takodje se vidi i zasto je KCP morao biti pusten, ovo ne bi bilo moguce da je i njegov ugovor tu. Procenili su da mogu bez njega, pogotovu sto je mali Braun vec u proslom playoffu bolje branio vece bekove, tipa Edwards protiv kojih je KCP imao problem, jednostavno su mnogo jaci od njega. Igraci protiv kojih je on idealan maltene su manji i brzi bekovi kao Steph a u poslednje vreme su onji manji problem. Veci problem su Edwards, Luka, Booker, Tatum itd i ova novija iteracija Nuggetsa ce itekako moci da ih efektivno brani. Jedina ekipa protiv koje ce KCP da fali je Dallas zbog Irvinga ali mislim da je to Denveru dobar matchup jer ce Jokic i Gordon da ih uniste u reketu.

Expand  

Ja se samo nadam da je Braun malo navežbao šut preko leta

• Like 2