Jump to content

Maharaja

Član foruma
 • Posts

  981
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maharaja's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine

Recent Badges

682

Reputation

 1. To. Izbori su potpuno besmisleni dok se ne oslobodi RTS, a vala i ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom. Bez toga opozicija nema šta da traži van Beograda, a i tu pitanje. A čak i da se to čudo desi i da opozicija dobije ravnopravan tretman, trebali bi meseci normalnog izveštavanja da se očisti blato koje su Vučićevi mediji sipali 11 godina.
 2. Veliki Zlatan se povukao. Vredi pratiti šta će raditi dalje u životu. Suviše je lud da bi uživao u bazenima na tropskim destinacijama. Nadam se da će u neku direktorsku ulogu već od jeseni. A što se meča tiče, one golove Leaoa treba staviti na špice. Čovek kad igra, razbija.
 3. Okon ima sreće što je Alonso iskusan. Mogli su se slupati žestoko
 4. Ver Sai Ham Str Alo Nor Gas Rus Hul Oco Fl : Ver
 5. Ja i Dalaj Lama se poklopili 😄 Inače imao sam prilike da ga upoznam jednom. Za svoje godine, ima sjajan smisao za humor 🙂
 6. U Kijevu je danas bila glavna tema dete koje su genocidaši ubili. Tema je, jer je sklonište bilo zaključano, a dete je do skloništa došlo! Kličko je pod ogromnim kritikama ceo dan. Otvorena je i kriminalna istraga.
 7. Veliko je pitanje šta će da rade sa CDK. Maldini je pljunuo 35 miliona za njega prošlo leto, saigrači ga hvale na treningu, a na terenu je spreman za srpsku ligu zapad. Jedna opcija je pozajmica, jer sumnjam da bi sad neko dao više od 10 miliona za njega, pa ako konačno proigra da se vrati u tim.
 8. U Kijevu sad svaku noć gruva. Vrlo sam zahvalan saveznicima na PVO koju su dali i gotovo ništa me prolazi. Ali genocidaši svaku noć pokušavaju da ubiju što više civila.
 9. Milan će i sledeće godine igrati Ligu šampiona. To je velika stvar i čast za samu Ligu šampiona. A što se Milana tiče, valjda će prelazni rok biti bolji nego prošlo leto. Gori biti ne može.
 10. Ovi bolidi su, nažalost, suviše dugački za ovu stazu
 11. Ver Alo Lec Sai Ham Per Oco Rus Gas Tsu fl: Ver
 12. Ono što čovek ne razume, ili neće da uzme u obzir, je to da cene nekretnina u Stokholmu, ili bilo kom drugom gradu na svetu, ne znače baš ništa ljudima koji žive u Srbiji. U Stokholm bez vize (radne dozvole) možeš da odeš na tri meseca i to je to. Ako živiš i radiš u Srbiji, potpuno ti je svejedno kakve su cene drugde. Ne možeš do pet da radiš u Beogradu, pa onda hop na aerodrom kući u Stokholm, pa onda opet ujutru hop na aerodrom na posao u Beograd. Cene su "realne" onoliko koliko su ljudi spremni da plate.
×
×
 • Create New...