Jump to content

Maharaja

Član foruma
  • Posts

    1,227
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maharaja's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

993

Reputation

  1. Ta priča o rakiji je toliko glupa da je neverovatno da je još uvek opstala. Sećam se da se o tome guslalo još pre 20 godina. A bukvalno niko nikad nije uzeo da vidi da li će se pravila o regulisanju proizvodnje alkoholnih pića promeniti u odnosu na sada - neće. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-jakim-alkoholnim-picima.html
  2. Putinov platni spisak u kongresu i među republikancima je poveći, ali mu je tu najveći bang for the buck i ROI. Lakše je kupiti MAGA političare nego osvojiti metar Ukrajine.
  3. Ja se slažem, samo što neće biti ispunjeno. I jedini način da se bilo kakvi koraci naprave je da se načne na izborima, makar i samo u Beogradu ili Novom Sadu. Ovako, bojkotaši su najbolji i najjeftiniji Vučićevi glasovi. On ostale mora da plati ovako ili onako. Neke sa jednom crvenom, neke sa malo brašna i ulja, neke grupice sa asfaltiranim putem, neke mora da podmiti jednokratnom pomoći... Bojkotaši su mu jedini skroz besplatni.
  4. To 'svi su isti' je zapravo najbolja i najuspešnija Vučićeva podmetačina.
  5. Maharaja

    Bliski Istok

    U Teheranu ne vlada razum već nekih 45 godina.
  6. Blokada biračkih mesta je makar konkretna ideja, umesto nećemo da se igramo jer nije fer (neće nikad biti fer sa ovima). Samo što će Vučić sa policijom i SNS jurišnicima razbiti tu blokadu za desetak minuta. Zaboravlja se da oni ne prezaju ni od čega, a blokiranje izbornog procesa je sasvim lep izgovor, bez obzira koliko taj izborni proces bio namešten. Pa oni su doveli svoje obezbeđenje direktno u skupštinu, što nikad niko do sada nije uradio. Po meni, u decembru je napravljen dobar korak sa kakvom takvom kontrolom izbora, beleženjem krađe i traženjem međunarodne podrške. To treba uraditi opet, još će posao biti lakši jer je sve u Beogradu. Izaći zajedno u jednoj koloni, beležiti sve, pa opet. Ako Vučić uzme laganu većinu zbog bojkota, bole ga uvo, neće biti izbora na jesen. Daće još koje preduzeće, primiće nuklerani otpad ili šta treba, i idemo dalje.
  7. Bojkot je Đilasova rabota, kao i prošli put. Pitanje je koliko su uopšte ostali konsultovani, ili je bilo my way or highway, tj. nema novca za kampanju, aktiviste i slično. Prošli put je bojkot razvalio stranke van Beograda, ovaj će razvaliti NDB i potpuno ih utopiti u đilasovštinu. Za njih je bolje da izađu, makar i sami ili sa PSG.
  8. I meni je prvi deo bio bolji. Recimo četvorka, dok je ovaj nastavak dvojčica samo zbog vizuelnog i zvučnog doživljaja. Prvi deo je imao ozbiljnije dijaloge (ne sjajne, ali ih je makar bilo), bolju izgradnju priče. Ovaj drugi deo ima fenomenalnu fotografiju i kostime, čista petica, ali su osakatili knjige i napravili neku Star Wars akcija zajebanciju. Scenario je katastrofa, dijalozi za zaboraviti, a ceo univerzum nije proširen ni malo.
  9. Ne bi bilo loše da se taj naš bogati "blok" malo isprsi, jer svako odugovlačenje ukrajinski heroji plaćaju životima. A MAGA odugovlači već 6 meseci i situacija nije nimalo lepa.
  10. Bojkot je uvek bio besmislen ako se nema jak plan B. A nismo ga imali nikad, pa ni 97'. Tad sam prvi i poslednji put bio za bojkot, ali jbg, bio sam mlad, jeo sam govna. Druga najveća zabluda je da će kartel Vučić ikad prepustiti milimetar vlasti. Ili da će ga neko spolja naterati da prepusti makar mrvice. Ništa od toga. Vladaće dok god bude mogao da vlada, uz još katastrofalnije posledice po celu zemlju. I treća zabluda o novim licima. Pa imamo nova lica koja su sasvim ok u PSG i NDB. Gde bi našli još neke ljude koji su normalni a spremni da se upuste u sve to? Nema, to je to.
  11. Ta vest je poprilično neproverena. Ja je nisam video ni na jednom ozbiljnom ukrajinskom portalu a novac nije mali da se ne spomene.
  12. Sve što hoću da kažem ja sam vrlo jasno rekao. A ti prolivaj krokodilske suze
  13. Veruj u šta hoćeš. A za Putinovo roblje koje na koncertu čeka svoj red da ode da ubija i kolje, nula suza.
  14. Nisam A hoću da kažem da svakom Rusu koji je ostao u Rusiji a koji se nije usprotivio ovom zlu, želim sve najgore. Sve im isto želim kao što oni rade mojoj porodici.
  15. Žao mi je nevinih ljudi, svuda i uvek. Nažalost, u Rusiji su svi nevini ljudi (koji su preostali) u zatvorskim kolonijama. Ostali su saučesnici. Pogotovo oni što se zajebavaju po koncertima dok se u njihovo ime vrše najteži zločini
×
×
  • Create New...