Jump to content

• Topics

• Eto Boga Haramballa u EPL. Sean Dyche i Arteta zajedno mu nisu ni do koljena. 
    • Заборавља се колико је утакмица у домаћем првенству прошле године решио Лука Илић, по мени природни наследник Миће Иванића. Греота да су га брже боље утопили за 2 милиона. Да се имало размишља у нашем клубу, Катаију би ово била последња сезона, али они су му дали уговор до 2027. године?! Синоћ је Катаи изгубио једно 15 пута лопту, брдо лоших потеза. Иако ми је један од најомиљенијих играча, стварно је време да престане ово да се ради са њим. Још једном смо као клуб показали да се много касни са растанком или смањивањем улоге са домаћим играчима (Родић, Гобељић, Срнић итд).  Што се тиче прелазног рока, катастрофалан, успели смо да се уназадимо и да будемо испод највећег ривала на табели, невероватно. Штопери промашаји 3/3, Вељковић најпасивнији штопер ког сам видео + бар 2 критична паса по утакмици, Учена прилично активан али већ сад редовно 1 кардинална грешка по утакмици, Родригао је интелигентан али физички доста доста танак, не знам да ли може да поправи своју спрему за други део сезоне или је ово његов плафон. Бабику нисмо ни видели како треба, а и то што смо видели је била туга. Тикнизјан је физички невероватан, ако дефанзиву још мало поправи, врхунски бек. Треба рећи да га нисмо искористили ни 50% колико смо могли, колико пута човек истрчи спринт и не добије лопту. Чисто сумњам да ће остати. Матеус најбоље појачање без дилеме, врхунски голман и најбољи наш играч ове сезоне, капа доле мајстору, и у арени је редован. За Хандела стварно мислим да није лош играч, али да је играч система, и делује ми да се јако тешко сналази у овом нашем константном тумбању и стартних 11 и позиција, на све то пад самопоуздања је евидентан. Баџо није ни играо момак а плаћен папрено. Пошто видим да је почело да се прича о повратку Букарија, већ видим неки популистички сценарио где ће у одбрани вратити Спајића из Кине или Панкова из Легије, е то би ме дефинитивно докусурило.
    • Da probam ja da odgovorim, iako nisam pitan.   Prošle sezone sam sa mučninom u stomaku iščekivao i gledao utakmice FK. V&V uprava i gomila ispodprosečnih igrača da bolekurcijom u nastupu mi je ogadila klub sa kojim dišem 50 godina.   Nova uprava, oštri rezovi u igračkom kadru i Mijat&Danko su delovali bolno ali neophodno. Za Danka sam znao da je naš do koske, za Mijata sam znao da će muljati neku svoju priču i da će se zahvaljivati svevišnjem (svestan sam da je to neizbežno, ako ne želimo da se ugasimo). Vrlo sam bio skeptičan šta dečurlija može i očekivao 4-6 mesto u ligi.   Sad sam došao do toga da sa nestrpljenjem čekam svaku utakmicu. Deca su premašila sva moja očekivanja i ne zameram (gomilu očekivanih) gluposti u igri kad vidim želju i borbu. Jednostavno rečeno, volim da ih gledam. A to mi je najbitnije.   Sad, neki pominju prodaje i pojačanja za borbu za titulu. Od tog posla nema ništa, neće deca izdržati, što zbog fudbalskih što nefudbalskih razloga, do kraja. Ali neka osnova je postavljena. Ako se vuku pametni potezi odlazaka i dolazaka, to može vratiti klub na pravi put. U suprotnom, sve po starom, a znajući ko se na kraju krajeva i dalje pita za sve, ne očekujem dobro.   Ukratko, moja velika podrška za:        
    • Možda, mada ljudi mogu da pročitaju veći broj postova pa otprilike steknu sliku u kom je fazonu pisac.   Ovde imamo: - dosmanlije - svi na smetlište istorije, svi su isti, narod tako kaže - narod se ništa ne pita (vidi prethodnu tačku), pitaju se samo veliki - veliki se sve dogovaraju preko leđa malih, mi tu jadni samo stradamo (ovo inače kaže i predsednik, a tačno isto toliko koliko je tačno da je ovo naše dvorište i neće niko da nam se meša, uz to je i jako paćenički) - mi imamo ogromnih problema koje nećemo rešiti preko noći (dobro jutro Šerloče Holmse) - ja sam bio pun nade ali sam sada razočaran jer se problemi nisu rešili preko noći i nećete me prevariti (AI generated taksista čet br. 17).   Dašak svežeg vazduha, ovde smo puni stručnjaka, falio nam je mudrac.      
    • Završnica Svetskog prvenstva za rukometašice 2025:  
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...