Jump to content

MisaF

Član foruma
  • Posts

    346
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MisaF's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post

Recent Badges

685

Reputation

  1. sreca da Nedovic fenomenalan.
  2. A ne bi me cudilo da je neki spin ovo se Teom da sa skrene paznja jer nema cetvorke pa da se navijaci zanimaju da li ce Teo otici ili ne a onda umesto potpisa cetvorke produziti Tea jos jednu sezonu, i onda krece euforija botova po twiteru i to predstaviti kao veliki uspeh kluba.
  3. Ko god nam bira i dovodi igrace, pogubio je konce nacisto.
  4. Mozda trazi veci procenat za njega pa zato igra ovako
  5. od cega li je Smart umoran da ovako sutira
  6. Posebno regrutovana ekipa koja je uvek iza klupe Partizana i u EL i u ABA ligi, na drugim utakmicama ih nema tu. Mada kada vidim Grobare sta rade kada su oni domacini, mozda i treba tako nesto da im stoji nad glavom u toku utakmice.
  7. Pa navijanje bez organizovane grupe nikad nije isto kao sa njima, tako da je suludo to komentrisati.
  8. I meni je ovo jako cudna odluka bila. To je po meni bio kljucni napad Baskonije koji smo trebali da branimo a Lazic je na klupi. I jos kada se uzme u obzir kako je Smart tad glupo ispao, iz nekog ledjnog bloka valjda, kad je Howrad spakovao 2 laka poena.
  9. Za pare koje imamo da ponudimo ne moze. A da nam treba, treba nam. Potrosilo na razna pojacanja i produzavanja ugovora pre pocetka sezone tako da sad nema para ocigledno. A neki nisu napravili roster od 15 igraca u julu pa su mogli da izvrse doselekciju sa kvalitetnim igracima u toku sezone. Mi smo neki drugi i jedinstveni slucaj koji to radi malo drugacije.
  10. Sada ce se videti da li smo luzeri ili ne
  11. mirise mi isti scenario kao prosle godine
  12. Pa Bentil bi za mnogo manje para igrao bolje i korisnije od Davidovca. Otpustili smo njega i doveli skupljeg igraca koji je bezvezniji. E o tome se radi kad je nas klub u pitanju. Ne mozes za 700 000 da kupis Sengeliju, ali ne moras bas ni igraca koji isporucuje kao ispodprosecan ABA igrac.
  13. Ne znam dal je jos nekom dao toliko poena u karijeri osim Zalgirisu prosle sezone.
×
×
  • Create New...